Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (472)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Hohooo ce mi-ar placea un concediu cu voi... Daca se respecta cat de cat programul de voiaje al randunoiului, tot pe la inceputul lui septembrie am pleca si noi.
O sa mergem in Turcia, probabil, ca si anul trecut. Acum as vrea Rixosul din Belek, daca imi ies calculele banesti (e un hotel mai scump ca cel de anul trecut ), si Catalin vrea sa stam 10 zile in loc de o saptamana. Sa vedem...

Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">

Copiii au nevoie de ajutor

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata.

Eu am o infectie (virala sper) digestiva, de azi-dimineata toaleta este cea mai buna prietena a mea... Kya, aseara credeam ca este infectie urinara, insa dupa evenimentele de azi sper sa fie doar digestiva. Aseara ma durea spatele, iradia durerea (si coloana in zona L4-l5-S1 :) ma doare, acolo sunt problemele mele de cand lumea...)... in plus sunt cu rusii, si de acolo alte dureri... bolesc la greu, stau mai mult intinsa... acum sunt cu laptopul in brate. Adrian e cu baietii la biblioteca si apoi la cumparaturi... ce bine ca e liber!!

--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...

Mergi la inceput

Hehe, vorbiti de concedii... Noi am avut deja unul, jumi in 2010, jumi in 2011 :). Ne gandeam sa mergem in Ro mai mult in vara (daca aflam ca mai stam...) si la mare (sa plecam poate din Ro, inca nu stim sigur). Kya, poate dai un semn cand afli ceva mai concret de Turcia, sa ma uit sa vad daca ne-am permite si noi, desi noi putem doar in iulie si august si cred ca a cumplit de cald... si de scump .

Mergi la inceput

Nico iti spun, inca nu au aparut ofertele de vara, dar te tin la curent.
E adevarat ca in iulie august, sunt si preturile mai mari, dar sincer eu nu ti-as recomanda din cauza caldurii. Noi am fost anul trecut dupa mijlocul lui august (18-24) si cuptor era putin spus... Masurate pe termometru 41 de grade la umbra!!! Eu la pranz aveam reale probleme cu respiratia. Efectiv ma ardea nasul, gatul, gura... Horror. Pe plaja, pe alei, nicaieri nu puteai sa stai in timpul zilei descult, pentru ca te ardeau talpile. Asemenea caldura n-am mai vazut in viata mea. Cel mai "racoare" am prins 34 de grade la ora 10 noaptea.
Nici nu vreau sa ma gandesc cum e in iulie...
Am avut un soc cand am coborat din avion, pentru ca aveam impresia ca ma sufoc, la propriu, din cauza caldurii si umezelii foarte mari. E adevarat ca dupa cateva zile te mai obisnuiesti, dar e foarte molesitor.

Mami si Sanziana www.sos-satelecopiilor.ro/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

multumesc de raspunsuri cu Klacidul...
kya si eu ravnesc la Rixosul ala, dar este prea scump ptr noi anul asta.. arata suuupeer!!
oricum, m-am uitat la cateva oferte pe net pt Turcia, si se pare ca sar peste bugetul nostru... adica, cele de 5 stele, la care ravnesc eu, la mai putine nu as risca, am fost o data si nu a fost Wau!
mai vedem..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Kya, nuuu... nu vreau caldura asa mare, eu cred ca as muri efectiv. Sa vedem, desi asta e regula nr 1 la noi, in septembrie exclus vacante, ca incepe anul fiscal etc. la serviciu la A. stef termina scoala la inceputul lui iulie... raman astea 2 luni, dar unde sa mergem si sa nu ne coacem??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

"LA MULTI ANI DE SF IOAN"

sanatate maxima voua , puiutilor si randunoiulor.., dar si celor de pe linga voi

Mergi la inceput

La multi ani, Ioni si Ioane!! Sa fiti sanatosi si voiosi!

Mergi la inceput

Luny da, mai putin de 5 stele nu merita, si mai bine nu te risti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

LA MULTI ANI DE SF IOAN!
LA MULTI ANI CUSCRA!

Luny, sper ca sunteti mai bine. Klacid nu am incercat ever, la Augmentin raspunsul a fost mereu super. Dar evident, depinde de carcaias...
Stela, eu tot pe gradi de stat mkerg, e gradinita de langa spital unde zeci de colegi au avut copiii de-a lungul timpului si, desi am si pile, am fost sfatuita din martie sa merg sa vorbesc ca sa o pun pe lista (eu vrand sa inceapa din toamna). Cafelele, dulciurile si cosmeticalele de o calitate cat de cat nu prisosesc niciodata
Si cumnata mea, invatatoare si cu studii de psihologie, imi spunea clar ca 7 ani e varsta potrivita. Asta pt ca intre 6 si 7 ani ar fi un prag major si o diferenta neta in capacitatea lor de concentrare. Deseori, dupa 1-2-3 ani, copii dati la 6 ani f destepti ii ajung din urma sau ii intrec pe ceilalti dar initial e un chin si pt cei mici si pt pedagog. Fizic cica nu au stare si se plictisesc vizibil inaintea celorlalti. Asta pare sa fi stat si la baza ideii de grupa pregatitoare la gradi, ca un soi de trecere spre ceea ce inseamna scoala. Acuma desigur, depinde si cand e nascut copilul! La mine Iulia fiind in ianuarie e clar ca nu voi avea cum sa o dau la 7 ani si 7 luni! Dar pt cei aflati cu varsta "intre" si mie mi se pare mai potrivit la 7 ani.
Nico, ne luam de mana! Eu dupa 3 zile de raceala am "servit" ieri dupa-amiaza brusc frisoane si stare de lesin, urmate de diaree cam cat cascada Niagara, pana seara tarziu. Iar de dimineata mi-a recidivat conjunctivita pe care (medic, deh!) nu mi-am tratat-o acum 2 sapt 7 zile cum mi s-a zis, ci numai 3 si incomplet. Si tot cu rusii dupa mine si eu!

Mergi la inceput