Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (472)
Raspunsuri - Pagina 13
ariel_7000 spune:
Nico, pune-l pe A. sa-ti faca un masaj la muschii de langa coloana. Sanatate!
Cu scuipatul, linsul...a trecut si Teo prin faza asta. Apoi prin cea cu "te musc"
. Acum e iar muscacios, ca i-a mai iesit un colt la una din ultimile masele, de acolo si febra lui. Acum se plange de dureri de burta. Am vazut ca e kk mai acid si mai moale, dar de la eruptie dentara apar si dureri de burta? sper sa nu fie altceva...sau o fi de la siropuri? (nurofen si eferalgan)
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
Nicoleta spune:
Ariel, mi-a facut, de-asta m-am ridicat din pat. Cu durerile de burta... nu stiu de sa zic... poate e de la siropuri?
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta A, Matei de ceva vreme si-a descoperit... limba si gura, sa zic asa. A inceput sa scuipe destul de des. Scuipa de placere, de nervi, de frica, de incantare. Scuipa oameni, lucruri, idei... Si inca ceva: linge. Sta langa tine si te trezesti ca spune repede: Te ling! si te-a si lins! Nu stiu de unde toate astea ca parol daca facem asa!!! O face parte din achizitiile lui?? ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------- A venit Craciunul! A trecut Craciunul... |
Ei, hai ca si noi tot pe-aci!

I-am tinut o teorie, mi-a promis ca nu mai face.. si astept rezultatul
VALENTINA C spune:
Luca mi-a facut azi-noate cel mai frumos cadou: a dormit de la 10 pana la 7 de dimineata!!!

VALENTINA C spune:
Fetelor, verisoara mea care are un bebe de 3 luni vrea o bona. Sta in Drumul Taberei. Daca stiti p cineva ok, spuneti-mi si mie, va rog!!!
gbutucica spune:
LA multi ani!!!!!!!
Fie ca anul 2011 sa va aduca numai bucurii , noroc
, sanatate
, bani si lopata sa-i intoarceti
,
tuchita spune:
Hai la multi ani si tie, Butucel!
Nico, batranetile maica, ce sa-i faci! Baga un paracetamol macar.
Tare Matei cu scuipatul! Si Seb a avut o perioada, i-a trecut.
mai musca ocazional. Si cand ma vede ma intreaba daca vreau sa ne jucam cu sasele!( a se citi tzatzele!)![]()
Vali, mai ai un pic si face Luca un an! Ce-a trecut vremea!
Bubule, spor la munci!
Vad ca si tu esti harnica in ziua de Boboteaza!
Eu mi-am cerut scuze de la Doamne-Doamne si am spalat frigiderul!
Acasa e jale.
M boleste rau, Teo la fel si Seb a dormit juma de ora si s-a trezit cu 38,8! E rosu ca o sfecla, il ustura ochii si e moale.
Ma rog, asta era acum 2 ore, intre timp i-am pus un supozitor cu Diglogesic, a baut o cana de ceai si praca e usor mai bine.
Ilinca e nebolnava, dar vrea la fel de multa atentie ca si ceilalti...a baut ceai, si-a pus termometrul...bine ca nu-i plac supozitoarele!![]()
tuchita spune:
A trebuit sa-mi pun si eu ceai, sa bem cu totii cica!
De parca as fi bolnava!
Mai bine as bea un vin fiert!
Nu stiu ce virus e, probabil cu tropism masculin, ca noi, fetele, am scapat.![]()
Nicoleta spune:
Tuchi, am bagat un Artrobla-bla, vad ca incepe sa mearga... eu probleme de mica, asa ca acum nu pot decat sa fiu atenta cum ma misc si... sa scap de zecile de kg in plus (si nu exagerez). Insa nu reusesc, ba din contra... 

A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
Nicoleta spune:
Cata, sanatate! Lasa ca le trece!
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...