Praline belgiene 49

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Mirica multumesc din suflet de primirea frumoasa pe care ne ai facut o!
Esti o tipa superba pe toate planurile (banuiesc ca ma repet)
Sunt incintata de stilul tau ....trebuie sa termin cartea ca s o las pe alte miine, iar decoratia pe care ai facut o in casa mi a umplut sufletul de incintare
La noi viitoare succese dna profesoara viitoare eleva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Si petrecerile se tin lant la subiectul nostru...
La Multi Ani, Sacha!!! Sa cresti mare, sanatos, sa fii fericit si sa aduci multe bucurii parintilor! Miri, petrecere frumoasa astazi, pentru cei 3 anisori ai lui Sacha!

Tania, multumim tare mult pentru urari si ti le intoarcem inmiit! Referitor la Christian..ai perfecta dreptate, suntem cu totii topiti dupa el! Dar e normal, ca doar e al nostru! Si drept e ca e tare emotionant cand vezi ca o bucatica de om incepe sa mearga...imagini care raman vii o viata intreaga in memoria unei mame!

Ema, da, da...acum nu il mai intereseaza nimic decat sa mearga! Si noaptea se trezeste si da sa mearga prin patut... Iar cu vremea...lasa ca am avut la zapada, cum nu am vazut eu in 10 ani aici...asa ca nu strica putina caldurica si cativa stropi de ploaie!

Nina, sa va fie de bine distractia de la Disneyland!

Pup si restul fetelor si va urez sa aveti un we frumos!!!

Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Sacha de Miri, LA MULTI ANI baiat frumos si scump, sa fi sanatos, sa ai noroc in tot ceea ce faci pe viitor si sa fi fericit alaturi de cei dragi!
Mirik, sa va traiasca mijlociul si sa fiti mandrii de el! Pup toata gasca
Fete, va doresc un weekend placut la toate si va pup apasat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

La multi ani! Sacha sa cresti mare si sa o bucuri pe mamy
prixi lasa....poate ai uitat cum e iarna adevarata....decat ploaieeeee mai bine ninsoare....nu a fost mai frumos cu zapada???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

La multi ani Arthur! Sa cresti mare, mare si sa ii bucuri pe parintii tai!

Miri pentru Sacha! Sa fie feriicit si sanatos! Ti-am admirat strengarii pe fb! superba poza cu pirateii. Am zis ca mor de ras cand i-am vazut. Care mai de care mai strambaciosi! baietii frumosi!

Ema bine ai revenit pe plaiurile belgiene! Ce mai face scumpul mic? alearga, vorbeste? Elena spune in afara de mama si papa cateva cuvinte: data = gata , ena = elena , si binenteles zice si : neee adeca nuu , asta a invatat f repede de la fratiorul mai mare. In rest iti zice o poveste intreaga uitandu-se fix in ochii tai intr-o limba pe care numai ea o intelege..si mai si articuleaza cu manutele..Ce mai mor de dragul ei cand o vad!

Tania eu sar de data asta peste karaoke.Data trecuta mi-a trebuit 2 zile sa-mi revin dupa oboseala. Si crede-ma tre sa fiu in forma cu picii mei. Sper sa ne vedem cu alta ocazie.

Rorut nu mai ai mult si o sa-ti tii comoara in brate!!! Cred ca deja ai inceput sa te deplasezi mai greu decat esti obisnuita. De cand incepi concediul?

toata gasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

A da, si carmenstefi ma bucur ca piticii s-au simtit tare bine! Data viitoare tre sa ma imbrac mai sportiv, ca tare imi stateau in drum blugii aia tinandu-ma dupa gogoasa.
la frumoasa mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

la multi ani saaachhaaa, ,sa cresti mare si voinic alaturi de fratiorii si parintii tai.. Doamne ce frumoase poze pe facebook.. si ce tort piratesc

va pup dulce dragi parinti de sacha ..

si pup pralinele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

LA MULTI ANI Sacha!
LA MULTI ANI Arthur!
LA MULTI ANI Ioni si Ioane
...si un an nou fericit!

Am revenit si noi dupa un week-end in Spania...a fost frumos si mult mult soare (care acum iar o sa-mi lipseasca o vreme...presupun).

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

fetele care doresc sa descarce povesti pt copii un link important.. faceti-o acum pt ca mai tarziu nu mai gasiti nimic.. nu stiu pt cata vreme au fost incarcate povestile , insa de obicei sunt pt scurta vreme http://www.rombel.com/forums/viewtopic.php?p=91727#p91727

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Hello, hello, aho-aho, bonjourica frumoaselor,

Vad ca am sarit multe evenimente, asa ca incep cu urarile restante.

La Multi Ani, tuturor, un An Nou bun, cu multa sanatate si nenumarate bucurii. Sa aveti parte numai de fericire si clipe frumoase alaturi de cei dragi.

La Multi Ani, Nina! Sa fii sanatoasa si iubita. Sa va fie de bine vacanta la Disney.

La Multi Ani, Arthur! Danyelana sa va traiasca micul printul, sa fie sanatos , sa creasca mare si frumos.

La Multi Ani, Sasha! Mirik, sa-ti traiasca muchetarul mijlociu, sa fie sanatos si fericit.

La Multi Ani tuturor celor sarbatoriti de Sf Ion, cu mentiune speciala si pupici pentru Oana.

Acu` despre noi: ne-am intors duminica seara din Rom, a fost o vacanta memorabila, ca sa-i zic asa, bine ca s-a terminat .
Din pacate am stat mai mult pe acasa si pe la doctori pt ca s-au imbolnavit pe rand Victor si apoi Ovidiu - bronsita iar in final Sonia - laringo- traheita urmata de pneumonie, tratata cu antibiotic intravenos, adica pus branula, adica intepat copilul de vreo 6 ori pana au reusit sa-i ia si sange pt analize cu urletele aferente in timp ce mie imi venea sa fac asa . I se spargeau venele ca era cam deshidratata si nu reuseau sa-i gaseasca una ca lumea sa-i ia sange. Am petrecut Revelionul acasa in pijama si am baut sampanie de copii. Am stat mai mereu cu hainele in valiza ca ar fi trebuit sa plecam la munte si nu stiam, ba plecam , ba nu plecam, cand era unul mai bine se imbolnavea celalalt si tot asa. In rest, medicamente, ceaiuri, aerosoli, etc.
In fine, a trecut aproape, adica Sonia si Ovidiu sunt sub tratament acum dar e mai bine. Pe copii i-am tinut acasa saptamana aceasta si sper ca de luni sa fie ok pt scoala.

Prixi, felicitari pentru micul mergaret, asa e, sunt momente unice pe care nu le vei uita niciodata.

Tania, nu am mai vorbit de mult, ce mai faci tu? La karaoke as vrea si eu, dar weekend-ul 22-23 ian. nu e bun ca lucrez dimineti.

Mai aveam multe de zis si mi-e dor de voi, toate, poate ne vedem la o cafea pe la Woluve dar nu pot decat pest 2 saptamani. Oricum, tinem legatura, pupici,

Mergi la inceput