Praline belgiene 49
Raspunsuri - Pagina 3
ardeiash spune:
si eu ma-ntrebam unde-s fetele..
bine-ati revenit anto ... uf.. ce multe vi s-au mai intamplat.. imi pare rau sa aud.. va doresc multa sanatate .... uite ca si in belgia s-a mai incalzit .. deci e bine
pup pe toate fetele... mi-i dor de voi .. ma
misssexy spune:
dragi pralinute.
Ce mai faceti?Nu am mai intrta de ceva vreme.....,am fost ocupata cu amenajarea coltului buburuzei mele
De acuma asteptam din clipa in clipa sa scoata nasucul la aer.
Va pup si va doresc la toate un weekend placut
ALINA 37+ cu ALESSIA TIMEEA
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"
Antoanela23 spune:
nu mai stiu cine intreba de pediatru roman. personal nu cunosc dar stiu de o doctorita care lucreaza si la Edith Cavel care e de origine romana dar e de f mult timp in Belgia. o sa incerc sa-i aflu numele.
misssexy, ce putin mai ai, bafta multa. unde o sa nasti?
Ana, tu cand ai dpn? Ce mai faceti voi, gata cuibul?
chiar asa, care ar fi ordinea burticilor?
Ingrid, te-am admirat azi pe FB, nu ai burtica mare si arati ff bine.
pup fetele, somn usor
misssexy spune:
Antoanela ,eu intrebam de pediatru roman.I-ti raman datoare daca-i afli numele,si eventual un nr de telefon sau o adresa unde il pot gasi. O sa nasc la SAINT JEAN ,dpn 3 feb .
ALINA 37+ cu ALESSIA TIMEEA
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"
anamana123 spune:
neata!
anto, dpn e 9 martie.
deci, ordinea ar fi cam asta: misssexy, ror, io si sunshine:D care mai doreste, care mai pofteste???!:))
fete, eu vreau sa organizez o intalneala la noi acasa dar inca nu stiu cand. vinerea asta tata e programat la operatie pe inima si pana nu scapam de stres nu ma pot concentra la nik. dupa, o sa propun niste zile, ore etc si stabilim cum facem.
va pup pe toate cu dor
luci, vazut pe fb ce ai patit. imi pare tare rau, e un stres in plus de care nu aveai nevoie...dar, ca sa vedem partea buna, bine ca ai reusit sa-ti gasesti un job. poate gasesti casa mai aproape de munca. te pup si fii optimista! ai trecut prin chestii mult mai nasoale, de fapt
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
Bepii spune:
Ana, multa sanatate tatalui tau, se dea Domnu sa-i reuseasca operatia. Asta e intr-adevar stres mare. Ai grija de tine. Abia astept sa ne vedem si desigur sa fie cu vesti bune.
Anto, multa sanatate intregii familii. Vad ca ati fost rau incercati in vacanta asta cu imbolnavirile.
Fete cucuiete, va pup pe toate si va doresc un weekend placut. Mwaaa
Antoanela23 spune:
Ana, multa sanatate tatalui tau, te cred ca nu ai chef de nimica, bafta multa si curaj. Si eu vreau sa fac ceva la mine, dar inca rumeg la data.
missexy, ce putinel mai ai, bafta si nastere usoara. cand aflu numele pediatrei, ti-l spun;
bepii, si mi-e dor de tine.
somn usor,
carmenstefi spune:
seara buna scumpe pralinute,
si noi lipsi ceva de pe acii dar v-am citit si dupa cate vad acusica se umple listuta la minipralinute!!!!!,am admirat si burticie pe fb si sunteti niste bombonici....noi scoala,eu abia astept pe 2 feb sa incep,stef cu activitati simpatice la scoala iar azi a fost o zi superba!!!
am zarit in listuta un baietel Mark si ii uram azi LA MULTI ANI !!!!!!!!multa fericire si iubire sa aiba
Ana ,multa sanatate tatalui tau si sa auzim vesti bune si cu siguranta vor fi
va doresc o saptamana cat mai frumoasa si sa auzim numai de bine
carmen si stefi