Mamici prin fiv(15)
Raspunsuri - Pagina 9
rami 73 spune:
LA MULTI ANI, DAVID !!! Sa cresti mare si sanatos alaturi de parintii tai si de fratiorul care vine !
Many bani, multumesc frumos pentru sugestie. Asa m-am gandit si eu prima data, la inchiriat, am si vorbit in cateva locuri dar nu au masuri atat de mici pentru ca nu sunt solicitari; au mai mult pentru copii de la 4-5 ani in sus. Iar de confectionat ma costa minim 150 ron, ceea ce sincer nu sunt dispusa sa platesc pentru purtat o singura data... Pana la urma cred ca o sa-i iau un set de accesorii (urechi, coada si papion), asta am gasit, o imbrac in body/colanti negri, ii fac si niste mustati cu creion negru si asta e.
catalina2307 spune:
many_bani - tin pumnii stransi, stransi si sper sa fie bine!
rami - ce a trecut timpul....parca ieri te mangaiai pe burtica . Si acum ce mandreata ai la semnatura.
Va pup pe toate dragelor.
ariadna33 spune:
La Multi Ani, David! sa cresti mare alaturi de fratiorul si parintii tai iubitori!
M-am uitat si eu la pozici frumoase cu Ilinca, ce domnisoara mare si frumoasa s-a facut! Hi-hi, nu stiu cum de nu ne-am intalnit la Meociu de revelion, Rami, mi-ar fi placut sa-ti vad dulceata!
Many, vad ca esti in focuri si fara sa vreau m-am dus cu gandul inapoi cum eram si eu in perioada cu pricina, ce emotii... Tin pumnii stransi-stransi!
Eu va mai admir frumusetile de copii si pe FB, mi-a placut si petrecerea Sofiei, iar sarbatorita a fost asa cum si trebuie, centrul atentiei, foarte fotogenica pustoaica!
Si pe Radu l-am vazut in poze, e dulce ca o fetita, mi se pare ca aduce mult cu mamica lui
Dspre noi, crestem, abia astept sa se mai incalzeasca putin si sa avem mai multa activitate in aer liber.
va pup pe toate si sper s-o mai punem de-o intalneala curand
many_bani spune:
Ava multumesc mult, da sunt in focuri, marti am ET.Tu pe unde ai fost, ai disparut brusc?
mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la
aurel_cris spune:
Many iti tinem pumni,bafta multa.
Ramy superba Ilincuta.
Kariris ce mai faceti?? Ce iti fac fetitele?
Ariadna si noi am admirat strumfi pe FB,tare scumpi mai sunt.
Catalina nu ne spui si noua noutati despre printesa ta?
Incep iarasi sa dau strigarea dupa niste mamici,stiu ca mai cititi pe aici,please mai scrieti-ne,mie dor de voi.
Deci:Denisa,Monica_Elena,Anis,Adaca,Delia,Internet,Mika,Leliutza,Gina,Andicu,Thea,Teodoran,Alexi,Betty,Aniast,Daniela,Adhnana,Erika,Sheri,Mihuta,Pussi,Ginger,Delfi,Cellu,Ciarli,Cati,Marilou Am ramas la Mada,la urmatorul mesaj am sa continu strigarea.
Pupici la toata gasca.
madalina28 spune:
Si noi pe aici!
Sapt trecuta Sofi mi-a facut temp de luni pana joi-vineri in continuu, nu avea nimic ca am fost la dr, nu tuse, nu muci, nimic la plamani, nu varsaturi, vineri i-am luat rezultatul uroculturii si are e-coli, azi i-am repetat iar analiza sa vedem cum i-o iesi, in schimb de azi noapte a inceput sa behie usor(tuseste)ii dau megamylase si facem la greu aerosoli cu ser fiziologic!De azi parca m-a luat si pe mine asa usor care ma gandeam ca ma ocoleste anul asta, bag la greu lamaie, miere si paracetamol!
Ramy ai o madrete de fetita, daca la inceput parca semana cu tati acum mi se pare ca iti seamana din ce in ce mai mult!
Manyyyyy iti tinem pumnii sa fie cu ochisori cel putin la fel de frumosi ca ai lui Vlad!
Chiar Kariris ce fac fetele nimic nou despre voi?
Adriadna multumim de aprecieri si ai tai sunt absolut superbi!
Kariris spune:
Pai despre noi nu am vesti bune: acum 3 saptamani am facut o pareza la piciorul stang datorita unui disc intervertebral care s-a rupt si a migrat spre nervul sciatic, de doua saptamani m-am operat la coloana, acum sunt relativ bine dar am ramas cu pareza la picior si va trebui sa incep recuperarea dupa 8 martie, care va dura cam un an.
Fetele sunt bine dar din pacate eu nu ma mai pot ocupa deloc de ele o perioada si nu gasesc pe nimeni sa angajez ca menajera la program de zi de zi luni-vineri care sa ne faca menajul si sa ne gateasca. E foarte greu, chiar nu stiu cum ma voi descurca.
Daca stiti vreuna dintre voi pe cineva din Bucuresti curata, serioasa si harnica dati-mi va rog un PM ca eu nu stiu unde si cum sa mai caut.
Va pup pe toate si pe copilasi deasemeni!