Mamici prin fiv(15)
Raspunsuri - Pagina 10
catalina2307 spune:
aurel_cris - suntem ok, multumesc. Anastasia creste , este o minune de copil.Are deja 6 luni si putin si de vreo 2 saptamani ne chinuim cu diversificarea. Care nu merge de nici un fel. Nici macar nu deschide gura. Strange gurita, tuguie buzele si s-a terminat cu masa.Asteapta cu nerabdare sa terminam cu prostiile pt a-si lua masa asa cum stie ea. La san. Nici macar biberonul nu il accepta....Dar perseveram.
miha2004 spune:
Salut si eu mamicile fericite si copilasi lor frumosi. Am citit din urma si m-am uitat la poze, frumosi copii fivuletii astia, se vede ca sunt alesi, numai unu si unu.
Noi suntem bine, Marisa se comporta ca o fetita mult mai mare de cat este, vorbeste corect si mult, stie multe poezii si cantecele desi nu merge la gradinita le invata de la cutiuta muzicala sau de la tv, acum cateva zile mi-a cantat trandafir de la moldova, intr-o seara cand am scos-o din baie i-am pus un halat lung alb si cand s-a vazut mi-a zis "sunt mireasa mami" si a inceput sa cante i-ati mireasa ziua buna, am ras si eu si sotul de repertoriul ei.Daca nu ar manca ar fi perfecta dar e tare mofturoasa, abia a ajuns la 12kg si 90cm, bea mult lapte, dimineata 240ml de lapte cu cereale la pranz cand se culca 240 lapte si seara la culcare inca 240ml lapte, in rest carne, oua si peste, fructe doar suc, uneori pere taiate cubulete le mananca cu scobitoarea. Cu somnul stam bine de la 1 an si 5 luni doarme singura in camera ei si nu se trezeste peste noapte, se culca pe la 1 seara, se trezeste la fix ora 7 dimineata si bea lapte cu cereale apoi se culca la loc pana le la 10, se culca pe la ora 14 si doarme pana la 17,30 mie mi se pare ca doarme foarte mult.Cu sanatatea sta bine nu a avut niciodata febra, de vreo doua ori muci si odata mi-a spus ca o doare in gura, ii iesea o maseluta. Cam atat despre noi, o sa va pun si poze in curand.
Uitasem, am inceput demersurile pt BB 2,am fost la Zadori pt o prima consultatie si la inceputul lunii martie o sa incepem un alt fiv.
Va pe voi si comorile voastre.
many_bani spune:
Miha Doamne ajuta sa se lase cu bebe.
Eu de ieri sunt purtatoare a 3 embrionasi, cam micuti, dar ca sa-l citez pe prof, frumusei, acum asteptam ziua de 07.03 care mi se pare tare departe. Nu stau prea bine cu moralul, dar daca acum nu iese nimic, cred ca prin luna mai, mai incerc un FET, ca am mai pus 3 la gheata.
mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la
madalina28 spune:
Many Doamne Ajuta sa se lase cu ochisori!
Miha asteptam poze cu micuta cantareata!Bafta multa la fiv2!
Lachi of sanatate multa si recuperare rapida!Pupam fetele!
Sof inca tuseste nu ia decat un siropel pt tuse dar eu sunt varza aseara nu ma puteam ridica din pat sa-i fac baita de seara, unde mai pui ca l-a pocnit si pe barbate-miu suntem 2legume cu o nazdravana!
rami 73 spune:
Lachi, imi pare rau sa aud ce probleme ai...dar sunt sigura ca te vei recupera ! Din pacate nici eu nu prea stiu pe cineva serios pentru menaj, am tot cautat si eu si n-am gasit mare lucru, doar pt. max. 1 data/saptamana. Daca totusi aud, iti spun imediat. Te si multa sanatate !
Miha, Many bani, bafta multa, tin pumnii !!!
Mada, sanatate multa !
Catalina, vrem si noi pozici cu Anastasia ! Nu te ingrijora cu diversificarea, asa fac majoritatea la inceput. Eu imi amintesc ca prima data i-am dat supica din biberon, apoi din ce in ce mai groasa pana am ajuns sa i-o dau cu lingurita. Dar e adevarat ca nu am alaptat decat 5 luni, deci era obisnuita cu biberonul. Totusi cred ca tot cu lingurita se va obisnui mai repede si e mai bine asa, oricum. E super ca alaptezi mai mult, ar fi perfect sa bea apa direct din canita la timpul potrivit, nici sa nu-i faci cunostinta cu biberonul, ca uite, noi la 2 ani tot cu el bem lapticul. O sa mai incerc totusi sa-i pun in altceva, ca adevarul e ca nici n-am mai incercat de cateva luni.
Pup toate fetele !
miha2004 spune:
Many bani poti sa faci testul de pe 4 sigur o sa ai o valoare mare, din cate stiu eu dupa ce ai un copil cu restul e mai simplu, am intrebat si acum cand am fost in Ungaria traducatoarele de la clinica care au mers cu fete pt al doilea copil, au zis ca toate au reusit din prima, n-om fi noi exceptia, sunt multe fete care au reusit sa ramana natural dupa ce au u copil prin fiv, tu cu cine ai facut fiv?
many_bani spune:
Am facut la MNL cu prof. Ron-el, sunt pacienta lui si cu dansul am facut toate procedurile pana acum. Am asteptat si eu ca poate, poate se intampla pe natural, dar nu a fost sa fie si din pacate timpul este dusmanul meu.
Nu stiu ce sa zic, daca voi reusi sau nu, nu stau prea bine cu moralul, mai avem 3 embrionasi la rece cine stie, poate ii voi folosi, cu toate ca imi doresc tare sa se intample acum.
Bafta multa
mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la
aurel_cris spune:
Uraaaa, ce bine imi pare ca vad vesti despre mamicile si fivuleti nostri,m-as fi bucurat mai mult daca nu vedeam cateva vesti mai proaste.
Kariris multa sanatate,imi dau seama ca iti este tare greu,eu nu cunosc pe nimeni din pacate.Ma bucur ca fetitele sunt ok.
Mada multa sanatate tie si sotului.Cum ia iesit analiza Sofiei??
Many_bany iti tin pumni,incearca sa fi optimista,sigur vei reusi.
Miha ce printesa ai tu acolo,Biancai ii place sa cante deasemenea.Asteptam pozicile si multa bafta pentru bb2.
Cata ma bucur ca Anastasia este ok.,incet incet se va obisnui sa pape,noi am inceput la fel cu supita data in bibe.
Rami sa fiu sincera si Bia bea inca laptele cu bibe,nu ca nu am incercat sa il scot.Am avut destule tentative dar nu mai vroia sa bea laptele din canita,la cat este de scarandiva daca nu mai bea nici laptele nu e bine zic eu.
Am sa imi continui strigarea poate mai primim vesti noi:Ioana,Raluca,Diana,Kla,xrysya,Ella,Bo,tuculucu,kittyke,Andrada,Miki,Carmendu,Manumanu,Marush,Nikisimona,Madutz,Flori,Julia
Maine sper ca am timp sa imi continui strigarea.