Fluturasi de martie-aprilie2011(111)
Raspunsuri - Pagina 18
cami_antonia spune:
yasmi la voi cum mai este vremea?
eu vreau sa merg sa caut cercei pt bebelina mica
da sa vad
ca mi-e tare greu sa ajung in cta
cu zapada asta
si mama e pe picior de plecareeeeeeeeeeee
iar raman singuricaaaaaa
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 27+ PETRA ADRIANA
roxy_s spune:
fetelor, mameloane de silicon de la NUK gasesc in supermarket sau in farmacii? si de ce sunt mai bune alea triunghiulare?
S-a intamplat minunea mult asteptata32+
AMR 7 sapt!!!
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaxena bb_yasmi abia ashtept sa te intorci de la dr,ia zi cum ai stat cu meniul azi? Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s30 cum creste Alex AMR 10s!!!! Maria,povestea nashterii Maria in culori |
asta aveam de gand sa te ntreb si eu pe tine
pai azi dimi:
la ora 9: lapte cu cereale si jumatate de kinder bueno
la ora 12: 1 bol de salata de porumb, mazare, arde gras, ton in apa rio mare si varza si cealalta jumatate de kinder bueno s 2 bombone
iar acum la 15.30 am mai mancat putina salata (cateva linguri) si 1 mar.
tu???
mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33 Lucas Eduard
AMR 7 s !!!
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s bb_yasmi te asteptam cu vesti bune de la eco. simona de la cat avea eco? alina06 S-a intamplat minunea mult asteptata32+ AMR 7 sapt!!! |
simo a avut eco azi dimi!
AMR 7 s !!!
bb_yasmi spune:
cami vremea e ok, cam - 3,4 grade ziua. cica de joi se incalzeste!!!
AMR 7 s !!!
bb_yasmi spune:
parca si mada mergea azi la eco, nu???? sau maine??
AMR 7 s !!!
cami_antonia spune:
si la noi e frumos
chiar daca e putina zapada
dar vreau si eu ca tine
de data asta
sa vina mai repede primavaraaaaaaaaaaaa
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 27+ PETRA ADRIANA
bb_yasmi spune:
oooo cami mai avem de asteptat :((
AMR 7 s !!!
simonacip spune:
buna fete
Am venit si de la dr de familie si v-am citit intai.
Deci bb e bine, frumos, botos,cu capsorul in jos am senzatia ca seamana cu primul meu baiat. are 1800 ceea ce nu stiu dc e suficient. EU intru azi in 32 sapt. Miine merg sa-mi fac analizele de trim III si apoi peste 2-3 sapt merg iar la control. TOtul e bine, si lama pe care mi-o luase ultima oara a iesit ok. A ramas la 35 de sapt sa fac secretiile de col si apoi sa vedem ce si cum cu nasterea.
Va multumesc tuturor care ati intreat de mine
Simona, mami de baieti David, Matei si 32 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Deea99 spune:
si eu tzup cand am vazut-o pe yasmi..am crezut ca vine cu vesti de la bb eduard
alina pai cafeau cu cofeina in alaptat nu e buna
agita bebele
vrei sa il tii fresh..sa barfitzi toata ziua la o cafea
Roxy stii ca eu sunt setata pe peg pereggo ...off daca facem bebelina in urma cu vreo 2 ani cand tocam mii de euroi (2-3mii pe luna) nici ca ma mai uitam ca peg perego asta costa acum vreo 500e si tot imi calculez cat ma costa totul cu spital cu tot si parca am arici pe buzunar
nici lui moatzata mare nu ii mai cumpar haine in prostie ca in alti ani
acum ba ma uit prin mall pe la reduceri, ba zic ca are destule
ce face criza din om
Andreea e bine sa vb cu nasii..ca asa le poti spune de ce mai ai tu nevoie...de ex. de doua costumase de iesit afara, adica groase eu zic ca nu ai avea nevoie
asa ei daca vor sa-l scoata pe bebe, in locul la costum iti poate lua altceva
eu totul am luat din dragoste
cand era fina insarcinata traiam orice moment alaturi de ea..eram mai grijulie decat ea..parca era mama surogat ea
acum vad ca ea nu prea e interesata de mine si noi suntem prietene bune
uneori imi pare rau si sufar ca de pe o zi pe alta uita ca eu merg la dr.
dar zic ca mai sunt si gandurile, oboseala acumulata de la fete si tot asa
dar zilele trecute m-a cam deranjat cu o chestie....eu bucuroasa i-am pov ca i-am luat si eu insfarsit ceva la bebelina
stiti bodyurile alea din real..7buc la 24lei
si ea imi zice....hm...alea's niste prostii...mie nu imi plac hainele din real....pai si nici mie nu imi place sa imbrac fata cu haine din piata , iar ea pt bebelusa mai cumpara de la o taraba....mi-a sapat asa un gol in suflet
plus ca pe la iinceputul sarcinii imi tot zicea ca imi strange hainutele de la fii sa si daca fac fata mi le da
de craciun i-am zis sa imi dea punga cu cele cateva body si salopete oprite, ca tot ea imi zisese ca mi-a ales ce nu-i patat si purtat rau, ca pe celalate i le ceruse altcineva si ea stia ca eu nu o sa imbrac fata cu lucruri prea spalate....
si surpriza a tot banguit ceva, ca nu a zis ca-s puse in punga, ca sa vada , ca a venit o alta prietena de-a ei care o sa fie nasa si i-a cerut si aia ca sa-i mai scoata okii lui finasa cu o punga de haine, ca nu prea isi permite acum sa fie nasa...ma rog
insa am hotarat ca nu voi mai lua nimic purtat de la ea...caci m-a deranjat..putea intati sa le zica la fetele astea..bai , stati sa o chem pe nasa sa vad daca ea vrea ceva..daca accepta hainute purtate si apoi ce ramane vi le impart
a si eu de la botez tot i-am mai luat cate ceva la finutza , cand mergeam la cumparaturi
dar nu vreau sa se inteleaga ca imi pare rau ca i-am luat la finutza lucruri si jucarii
ca imi face placere
acum deja ma gandesc la garderoba ei de ruperea turtei..ca trebuie sa o am cumparata ca apoi nu mai pot sa umblu dupa ce nasc
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....30 cronologic....wow am ajuns la luna a7a