Pufi frumosi de ian-feb 2010 (192) -LMA Alexandru!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Vazut poze frumoase ...jiji ..m-a terminat cu ochii lui albastri ...poza din cada si cea cand face botic sunt dementiale ...iuria ...alti ochisori albastri fermecatori ...cum probeaza ea margelele mamicii ... david ... ce bucle are ...ma repet ...sunt profund invidioasa ...iar dragos cel serios la 1 an ...ce tort frumos ati avut ...ariana si papusa ei (care este mai mare ca ea) ...trei frumuseti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Citat:

Este cineva care foloseste si alta marca de scutece in afara de Pampers?

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David

Noi...suntem chiar multumiti de babylove de la DM..( Dece)

Gata. Clar. M-ati convins... O sa incerc si eu Babylove.
fetelor

Mara si David

M-ati omorat. M a duc si eu la care4

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Se gasesc doar in DM

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

sorina am intrat expres la cafelutza,am vazut ca esti matinala,si zic pana e gata a mea servesc ceva de la tine
imi pare rau de belele de inceput de an
trec ele si astea ,nu?

larisel nu stiu de ce dar de ieri nu imi mai iau gandul de la cantitatile impresionante de laptic pe care le-a baut Alena
s-a mai repetat?
eu ma gandeam sa o declar pe Miruna fomista sefa dar cred ca trebuie sa stam la coada

elefantica cum e Isa?si eu cred ca iti faci griji prea repede pt 3 scaune moi intr-o zi.
a luat mucilagiul?
oricum nu trece cu una cu doua
intreaba si la farmacii de un orez special pt bb pt scaune moi
mi l-a recomandat cineva ca fiind ultra,extra...dar am uitat cum se cheama.Daca vrei ma interesez si zic

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

..o sa intreb de orez cand ma duc la farmacie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Elefanticama bg si eu sa-ti raspund, las-o sa suga cat vrea si cand vrea pt ca in cazul diareei, cei mici se deshidrateaza ff repede. Eu le-am dat si Hydrasec sunt niste pliculete cu saruri de rehidratare dar eu nu-i mai alaptam atunci si de aia am dat si Milupa HN. Bioticsul este ff important sa-l dai chiar si dupa ce termina cu diareea, vezi ca scrie pe prospect. Sanatate multa

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Stiu ca ma bag ca musca in lapte....Ele nu opri alaptatul. Inceraca sa mananci tu mancare de regim. Poti sa ii dai Reflor e bun si ptr diaree si ptr refacerea florei dupa tratamentul cu antibiotice.

Mergi la inceput

Haircut imi pare rau ca au iesit analizele prost, dar te rog nu intra in butoi ....varsa aici amarul ...imi pare rau ca maia nu se poate bucura de maniuri mai variate, dar uite-te la mine si la celelate mamici de mofturosi ...degeaba putem sa le dam di tati k ei tot nu papa .......asa ca daca maia papa ...bucura-te de asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:

Citat:

ELE daca te hotarasti sa-i dai si cateva zile regim... fara fructe crude. Incerca sa-i faci mar copt sau banana coapta. Si piure de legume (radacinoase) fara cartof. Sper sa o ajute.

Mara si David

pai incerc sa o tin la un oarecare regim ...doar ca nu pot sa o tin departe de tzitzi ...incerc sa o pacalesc si sa-i dau mai putin ......oricum azi a papat tzitzi mucilagiu si acum cand s-o trezi o asteapta orez fiert cu morcov si ardei ...de care sunt convinsa ca nu o sa se atinga ....dar na ...am zis sa incerc ...mai stii poate ii place ...cum sa ii fac banana coapta?? adica mar stiu ...dar banana nu i-am mai facut coapta ......e ok sa o bag in folie de aluminiu la cuptor ???..cam cat timp ?

Poti sa tai un mar pe jumatate, il cureti de coaja si de seminte si banana la fel o cureti de coaja si le pui intr-un castronel care rezista la cuptor. Nu trebuie sa le lasi mult in cuptor (vreo 10 min cred). Iti dai seama cand sunt gata pt ca se inmoaie si normal isi schimba si culoarea.
S-ar putea sa ii placa pt ca sunt dulci. Nu stiu.... incearca.

Mara si David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Stiu ca ma bag ca musca in lapte....Ele nu opri alaptatul. Inceraca sa mananci tu mancare de regim.

s-a trezit si e la tzitzi deja ...oricum eu sunt la regim de 2 zile de cand mi-a fost rau ....si alexia asa e offf......faza cu hidratatul o cam uitasem ...asa ca acum tzitzi de voie ...atatea informatii...le-am cam facut varza in cap..oricum VA MULTUMESC DIN SUFLET TUTUROR!!!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

ELE daca te hotarasti sa-i dai si cateva zile regim... fara fructe crude. Incerca sa-i faci mar copt sau banana coapta. Si piure de legume (radacinoase) fara cartof. Sper sa o ajute.

Mara si David

pai incerc sa o tin la un oarecare regim ...doar ca nu pot sa o tin departe de tzitzi ...incerc sa o pacalesc si sa-i dau mai putin ......oricum azi a papat tzitzi mucilagiu si acum cand s-o trezi o asteapta orez fiert cu morcov si ardei ...de care sunt convinsa ca nu o sa se atinga ....dar na ...am zis sa incerc ...mai stii poate ii place ...cum sa ii fac banana coapta?? adica mar stiu ...dar banana nu i-am mai facut coapta ......e ok sa o bag in folie de aluminiu la cuptor ???..cam cat timp ?

Poti sa tai un mar pe jumatate, il cureti de coaja si de seminte si banana la fel o cureti de coaja si le pui intr-un castronel care rezista la cuptor. Nu trebuie sa le lasi mult in cuptor (vreo 10 min cred). Iti dai seama cand sunt gata pt ca se inmoaie si normal isi schimba si culoarea.
S-ar putea sa ii placa pt ca sunt dulci. Nu stiu.... incearca.

Mara si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:

LA MULTI ANI, ALEXANDRU!!!

LA MULTI ANI, nepot de MIREMIA!!!

sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si norocosi!!!

subscriu!!!

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput