Pufi frumosi de ian-feb 2010 (192) -LMA Alexandru!
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
Eleysa spune:
Vazut poze frumoase ...jiji ..m-a terminat cu ochii lui albastri ...poza din cada si cea cand face botic sunt dementiale
...iuria ...alti ochisori albastri fermecatori
...cum probeaza ea margelele mamicii
... david ...
ce bucle are ...ma repet
...sunt profund invidioasa
...iar dragos cel serios la 1 an ...ce tort frumos ati avut
...ariana si papusa ei (care este mai mare ca ea) ...trei frumuseti
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Eleysa spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui tomaca
M-ati omorat. M a duc si eu la care4 varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
Se gasesc doar in DM
![](pupic.gif)
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dastefa sorina am intrat expres la cafelutza,am vazut ca esti matinala,si zic pana e gata a mea servesc ceva de la tine imi pare rau de belele de inceput de an trec ele si astea ,nu? larisel nu stiu de ce dar de ieri nu imi mai iau gandul de la cantitatile impresionante de laptic pe care le-a baut Alena s-a mai repetat? eu ma gandeam sa o declar pe Miruna fomista sefa dar cred ca trebuie sa stam la coada ![]() elefantica cum e Isa?si eu cred ca iti faci griji prea repede pt 3 scaune moi intr-o zi. a luat mucilagiul? oricum nu trece cu una cu doua intreaba si la farmacii de un orez special pt bb pt scaune moi mi l-a recomandat cineva ca fiind ultra,extra...dar am uitat cum se cheama ![]() Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](japonez.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
alexia28 spune:
Elefanticama bg si eu sa-ti raspund, las-o sa suga cat vrea si cand vrea pt ca in cazul diareei, cei mici se deshidrateaza ff repede. Eu le-am dat si Hydrasec sunt niste pliculete cu saruri de rehidratare dar eu nu-i mai alaptam atunci si de aia am dat si Milupa HN. Bioticsul este ff important sa-l dai chiar si dupa ce termina cu diareea, vezi ca scrie pe prospect. Sanatate multa
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de
Tudor Mario 21.01.2010
prietene DC .
Lillo spune:
Stiu ca ma bag ca musca in lapte....Ele nu opri alaptatul. Inceraca sa mananci tu mancare de regim. Poti sa ii dai Reflor e bun si ptr diaree si ptr refacerea florei dupa tratamentul cu antibiotice.
Eleysa spune:
Haircut imi pare rau ca au iesit analizele prost, dar te rog nu intra in butoi ....varsa aici amarul ...imi pare rau ca maia nu se poate bucura de maniuri mai variate, dar uite-te la mine si la celelate mamici de mofturosi ...degeaba putem sa le dam di tati k ei tot nu papa .......asa ca daca maia papa ...bucura-te de asta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nyny/nyny.jpg)
nyny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui elefantica
pai incerc sa o tin la un oarecare regim ...doar ca nu pot sa o tin departe de tzitzi ...incerc sa o pacalesc si sa-i dau mai putin ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Poti sa tai un mar pe jumatate, il cureti de coaja si de seminte si banana la fel o cureti de coaja si le pui intr-un castronel care rezista la cuptor. Nu trebuie sa le lasi mult in cuptor (vreo 10 min cred). Iti dai seama cand sunt gata pt ca se inmoaie si normal isi schimba si culoarea.
S-ar putea sa ii placa pt ca sunt dulci. Nu stiu.... incearca.
![](pupic.gif)
Mamica fericita de
![](zana.gif)
![](copilas.gif)
Mara si David
Eleysa spune:
citat din mesajul lui Lillo Stiu ca ma bag ca musca in lapte....Ele nu opri alaptatul. Inceraca sa mananci tu mancare de regim. ![]() |
s-a trezit si e la tzitzi deja
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](japonez.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
Eleysa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui nyny
Poti sa tai un mar pe jumatate, il cureti de coaja si de seminte si banana la fel o cureti de coaja si le pui intr-un castronel care rezista la cuptor. Nu trebuie sa le lasi mult in cuptor (vreo 10 min cred). Iti dai seama cand sunt gata pt ca se inmoaie si normal isi schimba si culoarea. S-ar putea sa ii placa pt ca sunt dulci. Nu stiu.... incearca. ![]() Mamica fericita de ![]() ![]() Mara si David |
![](japonez.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alicredo/alicredo.jpg)
alicredo spune:
citat din mesajul lui elefantica![]() ![]() ![]() ![]() sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si norocosi!!! ![]() |
subscriu!!!
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
din 02.02.2010 cea mai fericita
![](mamica.gif)
te iubim puiule....!!!