Pufi frumosi de ian-feb 2010 (192) -LMA Alexandru!
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
danasor spune:
Am vazut poze noi:
Alicredo ce frumusetze de baiat carliontzat ai tinut tu ascuns pana acum de noi , si sigur cu mami seamana mai ales la ochii aia frumosi ...
Dandana e frumos Dragos si ras , si tortul
...
Mara deja a trecut la facut ingeri in zapada?
Cristi de Xela parca ar dansa in ultima poza
Simpli ti-ai pus doua papusi la bradutz?
Dece si Jiji sunteti doi frumosi, Jiji deja pozeaza pt Bote
Maria e o finutza iar Bobitza ne da jos cu ochisorii ei albastri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nyny/nyny.jpg)
nyny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui elefantica
Noi...suntem chiar multumiti de babylove de la DM..( ![]() |
Gata. Clar. M-ati convins... O sa incerc si eu Babylove.
![](pupic.gif)
![](japonez.gif)
Mamica fericita de
![](zana.gif)
![](copilas.gif)
Mara si David
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nyny/nyny.jpg)
nyny spune:
ELE daca te hotarasti sa-i dai si cateva zile regim... fara fructe crude. Incerca sa-i faci mar copt sau banana coapta. Si piure de legume (radacinoase) fara cartof. Sper sa o ajute.
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de
David (1.01.2010)
Mara si David
Eleysa spune:
Dece felicitari pentru achizitia covorasului ..abia astept sa ne spui cum a decurs baita...aaa...si isabela tot asa a adormit ...m-a tzatzait si pe stanga si pe dreapta si fundu in sus si in fel si chip pana a picat lata si "tzatele mele odata cu ea"
Alexutzzza "la multi ani" si tie!!! cum e in Grecia...cum v-ati dicstrat de revel???
Nikole ...vazut pozicile ......esti o mamica foarte frumoasa si tinerica ...si slabuta ..si ...ca sa o citez pe Dece ...imi face figuri ranza ...offf.offff... oricum imi place tare mult poza cu slingul si cu Irina
Ma duc sa ma uit si la pozele cu pufuleti ...am inteles ca sunt poze noi p-acolo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomaca/tomaca.jpg)
tomaca spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui nyny
Gata. Clar. M-ati convins... O sa incerc si eu Babylove. ![]() ![]() Mamica fericita de ![]() ![]() Mara si David |
M-ati omorat. M a duc si eu la care4
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
![](copilas.gif)
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorina_bz Noi suntem cam...varza, am inceput "glorios" anul 2011. Iris nu numai ca n-a luat deloc in greutate de 2 sapt, dar a si scazut vreo 90g, iar tati de iris e intzepenit rau de spate, cam la orizontala, antiinflamatoare...vaitat....deci am "castigat" 3 copii, acum. Bea...felicitari pentru scaunul de masina!...are Doamne-Doamne grija.. ![]() Xela...ce "perle" are A...cred ca te-ai topit! Abia astept sa vorbeasca si pitica mea, sa vad ce ascunde in gushulitza! Plateea...fie-ti mila, despre ce borcanele de mar cu smantana vorbeai?...ca poate papa si piticania mea...ca, mai nou...refuza si fructele...of,of-mai,mai... Ele...iubita, sunt sigura ca stiai, dar au piticii astia darul sa se faca sa facem..."ne-facute"....nu prea ar trebui sa-i schimbi laptele acum...nush, zic si eu, nu da cu "oo"...Formulele HN, de care spunea Alexia28, sunt speciale pt perioadele de diaree ale prichindeilor, si nu contin lapte...alea ar fi ok, daca n-ai alapta...Daca ati terminat AB de o sapt, e improbabil sa fie de la el, cred... ![]() Larisel... ![]() ![]() O zi minunata tuturor! Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4 |
offf...multa sanatate sotului
![](floare.gif)
legat de formula ...pai credeti ca ar fi indicat sa ii dau formula de lapte special cand ea oricum ma tzatzaie non-stop ...eu luasem Milumil 3 in ideea sa incep sistemul de intarcare treptata (amanat pt moment), si fiindca mi-era frica sa nu fie de la laptele meu problemele ei cu diareea...oricum m-am cam lamurit cum o sa mearga cu intarcatul...aseara am incercat sa o privez de tzitzi pana adoarme si sa pape mucilagiul ...wow ce urlete ...ce scandal ...ce lacrimi ...nush cum o sa fac
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](alcool.gif)
![](chatterbox.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/decenuela/decenuela.jpg)
decenuela spune:
jiji doarme....m-am bagat la o cana de vin fiert si recuperez cap trecut...
bea..dementiala , ca de obicei...doamne ce mi-a placut cum ai povestit tu...subiectul...infrumusetare...
mmmm...crapa ranza in mine ca n-am fost si io la intalneala....lali(ma adresez tie ca esti din zona) ...vad ca te ridik lumea in slavi...de nu mai ramine nik de ranza mea....poate facem o intalneala si la noi in cartier...ce zici? ( lasand gluma...m-am gandit mult la tine...iti dau un sfat...dar de fapt...cred ca asta si faci....david e un copil deosebit, are unele prb medicale cu care trebuie sa traiasca....voi sa-l tratati ca pe un copil sanatos....el sa fie educat in asa fel incat sa se obisnuiasca cu ceea ce are si sa nu se faca din asta o tragedie...spun asta pt ca am in familie asa ceva...si are aproape 40 si e crescut ca un pui de avicola....si nu e bine DELOC..nu mai e om normal)
ma duc sa mai citesc...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
happyella spune:
am revenit si noi... din pacate nu cu vesti prea bune... tot familionul e racit cobza... inclusiv A. a inceput de ieri sa tuseasca, asa ca azi i-am facut o vizita lui nenea dr.... are viroza... imi vine sa ... de la noi a luat raceala... imi pare asa rau de ea
cand o vad maraita si cu privirea aia de om bolnav... offf... offf
din fericire nu a facut febra, dar tuseste destul de rau mititica...
ne-a dat panadol si colargol picaturi pt 3 zile... daca nu se amelioreaza in 3 zile ar trebui sa ii dau augmentin....dar parca nu as vrea sa ii dau antibiotic.... fetele poate stiti ceva remedii naturiste pt tuse
va doresc un An Nou cu multe bucurii si impliniri!
Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa
Eleysa spune:
citat din mesajul lui nyny ELE daca te hotarasti sa-i dai si cateva zile regim... fara fructe crude. Incerca sa-i faci mar copt sau banana coapta. Si piure de legume (radacinoase) fara cartof. Sper sa o ajute. ![]() Mamica fericita de ![]() ![]() Mara si David |
pai incerc sa o tin la un oarecare regim ...doar ca nu pot sa o tin departe de tzitzi ...incerc sa o pacalesc si sa-i dau mai putin ...
![](chatterbox.gif)
![](alcool.gif)
![](radtare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
![](pupic.gif)
Eleysa spune:
citat din mesajul lui happyella![]() am revenit si noi... din pacate nu cu vesti prea bune... tot familionul e racit cobza... inclusiv A. a inceput de ieri sa tuseasca, asa ca azi i-am facut o vizita lui nenea dr.... are viroza... imi vine sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() din fericire nu a facut febra, dar tuseste destul de rau mititica... ne-a dat panadol si colargol picaturi pt 3 zile... daca nu se amelioreaza in 3 zile ar trebui sa ii dau augmentin....dar parca nu as vrea sa ii dau antibiotic.... fetele poate stiti ceva remedii naturiste pt tuse ![]() ![]() ![]() va doresc un An Nou cu multe bucurii si impliniri! Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](bang.gif)
![](chatterbox.gif)