Dovleceii veseli au intrat cu dreptul in 2011(16)
Raspunsuri - Pagina 10
crocodana spune:
aaa si mi-am adus aminte
Felicitari Andra! esti tare bella si ....hotarata!
iulika, sper din suflet ca sunteti bine!
luto mi-e dor de tine mami!
Amilici Crocodilibici il urmareste pe Mos Craciun
mary_07 spune:
Salutare!
La multi ani celor care se sarbatoresc de Sf Ion ! Sa aveti o zi frumoasa!
Andra,esti cea mai tare!
Despre olita,noi nici nu stim cu arata inca . Alex face la wc,deci nu e un exemplu bun .
La vorbe,iar suntem novici...mai mult de mama,tata,papa si baba n-am prea auzit din gura lui. Ne canta pe bebeluseaca lui si ne vorbeste intr-una dar vreun cuvant anume nu ne zice. Se descurca in schimb prin semne,chiar am ramas uimita cum stie el sa ne arate ce vrea prin niste gesturi.
Techi,multa sanatate puilor.
Mamica de 2 nazdravani si de pui mic in burtica 10+
miha74 spune:
in asteptarea Cristinei si Biei, dau eu drumul la petrecere, asa ca va invit la ceva dulce:
si sa inceapa distractia
(pe fata mea ce mare o mai cheama si Ioana, e numele ales de sotz, si in primul an chiar o striga asa...dar apoi a cedat.)
Ioana de Cristina, Ioan de Biaz
LA MULTI ANI! sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii pana la adanci batraneti.
miha74 spune:
uka- ai dat telefoanele????[:D
am vazut si eu poze si filmulete...dar fara sonor. Superbe dovlecitele Ama si Carina, si l-am vazut si pe Andrei la munte, ce frumos....
Doamne ce mari s-au facut copii nostri.
andra- esti super mami! cat despre Piersic jr, nu l-am mai vazut de multisor, mi se pare neschimbat din timpul studentiei, cand am mers la cateva baute impreuna...si intr-adevar era vesnic nebarbierit
noi cu olita nu am incercat, o aduce lui Matei, se aseaza si ea imbracata, povestim despre ea, dar deocamdata nu am timpul/rabdarea necesara sa stau dupa ea, cu imbracatul...dezbracatul. Mai la vara cand o sa avem doar chilotei.
Cu Matei am reusit la 2 si 3 luni, dupa o incercare esuata la 1 an si 6 luni.
Mama sustine ca Laura a facut la olita total de la 1 an si 5 luni...eu nu-mi mai amintesc decat ca eram intr-o jena financiara si o puneam la olita, doar, doar 'om folosi mai putine scutece.
selen80 spune:
Miha, Cristina, Bia, sa va traiasca sarbatoritii!
Miha, multumim de cinste, chiar mi-era foame si nu stiam ce sa mananc
Croco, ce domnisoara eleganta am vazut e o frumusete! Ebru facea si ea "babooo" cand ziceati voi bravo
si mai facea si BAU! o data cu CArinutz
Diamar, stiu mami ca asa se tot gasesc motive sa nu faci bb2 si daca din greseala se intampla mai devreme, asta e, oricum nu renunt, dar...parca e mai bine planificat....e prea mare nesiguranta perioada asta si desi stiu ca se poate creste un copil si cu bani putini, totusi n-as vrea sa aiba doi parinti stresati
azi am facut si noi ceva progrese cu mersul pe zapada a mers pe unde era zapada mai batatorita fara sa maraie si sa se opreasca din 2 in 2 metri...
si ca o completare la ce am zis ieri despre vorbit....de ieri stim inca un cuvant: pipi! a intrat peste mine in baie si i-am zis ca fac pipi...i s-a parut asa de amuzant cuvantul incat acum de fiecare data cand intru in baie vine dupa mine si zice in continuu pipi, pipi!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
mamideandrei spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR ACESTEI ZILE
ANDREI si mami il asteapta cu nerabdare pe tati acasa
Iulika29 spune:
Vå salut, fetelor!
Bruce e mai bine de ieri.A legat in sfarsit azi noapte cateva ore de somn dupå cateva de cosmar.Din påcate am preluat cu brio acea raceala puternica de m-a trantit la pat.Cu febra, tuse urata care a dus si la contractii destul de dureroase.Sunt infundata cum nu am fost in viata mea.Abia pot så beau apå cu picatura.Deci, nu e de bine.
Va pup cu drag si mai revin sper cu vesti bune!
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 31+ cu cu fundita
monica_dicut spune:
Buna seara si LA multi ani sarbatoritilor din doatre cu numele Sf Ion
Apoi vreau sa va lasa sa cititi ceva la care eu am ras de numa si m-am recunoscut in toata descrierea www.desprecopii.com/info.asp?id=1144" target="_blank">Despre dependenta DC
Enjoy
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Vå salut, fetelor! Bruce e mai bine de ieri.A legat in sfarsit azi noapte cateva ore de somn dupå cateva de cosmar.Din påcate am preluat cu brio acea raceala puternica de m-a trantit la pat.Cu febra, tuse urata care a dus si la contractii destul de dureroase.Sunt infundata cum nu am fost in viata mea.Abia pot så beau apå cu picatura.Deci, nu e de bine. Va pup cu drag si mai revin sper cu vesti bune! Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 31+ cu cu fundita |
uffff, mami, sanatate multa!!! sa va reveniti repede!!!!
ANDREI si mami il asteapta cu nerabdare pe tati acasa
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Vå salut, fetelor! Bruce e mai bine de ieri.A legat in sfarsit azi noapte cateva ore de somn dupå cateva de cosmar.Din påcate am preluat cu brio acea raceala puternica de m-a trantit la pat.Cu febra, tuse urata care a dus si la contractii destul de dureroase.Sunt infundata cum nu am fost in viata mea.Abia pot så beau apå cu picatura.Deci, nu e de bine. Va pup cu drag si mai revin sper cu vesti bune! Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 31+ cu cu fundita |
burtica draga, sa te faci repede bine!
te pupam cu drag!
Nihil sine Deo