Dovleceii veseli au intrat cu dreptul in 2011(16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata!

De cateva zile am avut o problema de logare pe forum, pur si simplu nu imi recunostea parola, acum am rezolvat.

Poftiti la toata lumea.

Va pup, sa aveti o zi minunata.

La capitolul olita noi suntem la stadiul de incepatori, adica dimineata dupa ce bea laptele face kk acolo, cateodata si pp...pe parcursul zilei recunosc ca mi-e lene sa o pun, ea nu protesteaza deloc pe olita.

Cat despre vorbit aici sunte aproape de zero, zice mama, abda (care este alma, cateaua)si papa (re revedere, sau cand ma vede ca pun blenderul in functiune) in rest nu zie nimic, nimic, doar aaaaaa si iiiiiii.....de inteles intelege perfect orice i-as zice, deci nu imi fac mari griji, probabil seama cu tac'su, ca e imposibil sa semene cu mine.

Nu imi mai aduc aminte altceva, dar promit sa revin daca imi aduc aminte.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

LA MULTI ANI ION si IOANA!!!

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

va salut cu drag,

eu sunt prinsa intre doi copii muciosi si o gramada de treburi casnice, dar va urmaresc cu drag

olita??? cred ca ar sta, dar mie mi-e lene sa ma apuc si de asta...la prima vedere ei par a coopera...ma rog,poate mai in primavara...

felicitari andra...esti o stea

va pup

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

daca picioarele s-ar indoi invers...cum ar arata scaunele???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

LA MULTI ANI, IONI SI IOANE SI DERIVATE!!!

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

daca picioarele s-ar indoi invers...cum ar arata scaunele???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Buna neata pe anu' asta !

La multi ani tuturor celor care poarta numele sfant de Ion/Ioana! Sa petreceti frumos!(In mesajele urmatoare sa-mi aminteasca cineva sa ma apuc de dat telefoane , multumesc!)

Am revenit acasa, a fost frumos in deplasare 10 zile dar tot acasa e mai bine, jucariile mai multe, cafeaua mai buna! Revelionul l-am petrecut batraneste, la masa, cu nasii si inca niste prieteni ..

Fara sa stiu ca asta este tema zilei, aseara am incercat sa conving si eu copila ce lucru fenomenal este olita ..cred ca a inteles .. Sunt pe acolo poze cu noi la munte, cu nasul nostru micut, Mihaita, care era topit efectiv dupa Carina, se lumina la fata cand o vedea!

Tot din filmul cu copii, peste 3 zile devin matusa , pe 10 ianuarie se naste Theea ..si am fost convocata cateva zile sa initiez mamica in lumea scutecelor si a alaptatului! abia astept

Revin

Nihil sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Buna dimi!

La multi ani Ionilor si Ioanelor! Sper sa intre Cristina si Biaz sa ne serveasca cu ceva. Oare cine mai e ioan/Ioana?

Mi-am cumparat si eu 2 carti de Elena Pridie si am facut lapte de migdale dar la copii nu o sa am succes pt ca David mananca doar cartofi cu carne/ciulama de pui si Matei nu deschide gura.

Selen, sa nu te mai aud ca nu e timpul pt bb 2 ca daca spui asa nu o sa fie timpul niciodata. Cand vine e bine primit.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Piupuuuus!!

Aseara, dup ce v-am scris, m-am apucat sa fac o selectie de poze sa mai pun pe picasa si inca selectez. Sper ca azi-maine sa reusesc sa incarc.

Vik, da e ceva, pt ca e un om special. Noi ne cunosteam deja, pt ca el m-a gasit pe un site cu actori si m-a sunat sa-mi propuna o colaborare. Ne-am imprietenit, iar pt reclama m-a propus el direct(ca e facuta de el), cei de la Cocor au fost de acord si iata. A fost fain. Mi-am vazut mutra pe tot Cocoru'.

Daca mai aveti chef sa urmariti ceva, pe www.trilulilu.ro "Viata in 3", un serial usurel, cu episoade scurte, despre niste tineri, eu apar in ep 25 pana la sfarsit...in 42. E o Andra diferita.

Sophie asculta de zor "Le ragga des pingouins" Pigloo. Il stiti? E tare haios... http://www.youtube.com/watch?v=IP-F6E8MbDs

Apropos de bebei, o prietena destul de buna e in 8 sapt si 2 zile. Cand am vazut poza de la echo pe facebook, am ramas....are 1,7 cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

La multi aaaaaaaani sarbatoritilor de astazi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

ziua buna ladies si multi ani fericiti sarbatoritilor zilei!

sa o iau in ordine...

raluk..am pus ceva poze cu ama pe mail, acolo sunt si cu slingul...
dia, e un sling pe care l-am luat de la diana, de care sunt extra mega incantata si pentru care imi vine sa mi dau pumni in cap ca nu am avut curajul sa l iau cand ama era mai mica (nu ca nu le-as fi crezut pe fete dar nu aveam incredere in mine ca reusesc sa o tin corect fiind asa mica...once again regret)...e fantastic...sta cuminte, nu te doare spatele...il am mereu cu mine pentru ca uneori oboseste sau plec direct de acasa cu ea daca mergem pana in Cora de ex( e la 5 min de noi)...sau in parc cand nu are chef de mers....it's just great!

Amilici Crocodilibici il urmareste pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

uka pozele ca pozele dar filmuletul din masina si cel in care isi misca popoul gol sunt mortale! btw ama cand o rog sa mi arata dintii isi baga degetelul in gura, ma intreb daca stie ca are doar 2..

ama zice cateva cuvinte haide...dadaie pt tataie...apa, si ultimul achizitionat ...trei..a invatat www.youtube.com/watch?v=R3MyBLVIlmA" target="_blank">sa numere , imita calul, maimuta, vaca, puiul si albina...
...am cunoscut o fetitza in parc care la 1 an si 6 luni stia f multe cuvinte si chiar repeta dupa bunica poezia cu piticul in ibric...completa cuvantul cand bunica facea pauza...m-a surprins tare placut...

astazi insa a avut prima criza de nervi...m-a cam luat prin surprindere ...am dus-o in dormitor in patut sa se linisteasca... nu s-a potolit..doar in brate, vorbit calm, mangaiat....tre sa mai aprofundez....

Amilici Crocodilibici il urmareste pe Mos Craciun

Mergi la inceput