Bun venit in 2011, Iepurasi de mar-apr 2010! (97)
Raspunsuri - Pagina 8
honeybaby spune:
Hello
La multi ani pe 2011. Sa fie un an perfect cu de toate pt toti
Noi suntem bine insa cumva nu am mai intrat aici. de ce nu stiu exact...
Nemary- ma bucur ca scrii si aici. Frumoase fetele.
Wapi - cum au fost sarmalele de la socra ??. Am avut si noi si de la mama si de la soacra ca sa fim siguri ca de ajung
Atb - misto ca ai castigat ceva la inceput de an asa
cam atat ca trebuie sa-i fac ceva de papa lui Maya...
poze am vazut decat cele publice si nimic dupa comntul comun unde am maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaariiiiiiiiiii restante
Denisa & bebelunica Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
nemary spune:
Wapi pt ca intrebai de meniuri sa-ti spun cum fac eu(la fel ca la Daria). fac mancare pt.2-3 zile, fierb toate legumele pe care i le dau la un loc(morcov,dovlecel,telina,gogosar,cartof,fasole verde,conopida,mazare si ceapa pe care o arunc), cu putin ulei de masline. nu pun chiar toate legumele enumerate o data. dupa ce au fiert aleg din ele cand pun in blender si ii fac combinatie diferita pt fiecare zi, intr-o zi mai multa conopida, in alta mai multa fasole verde si in alta mai multa mazare.
ii mai fac spanac cu putin morcov si cateva boabe de orez si 1 lingura de lapte de vaca.
sau sufleu de dovlecei
carnita sau pestele le fierb in fiecare zi si variez, pui/vitel/ficatel/peste/galbenus.
daca vrei mai multe retete caut in topicul "la bucatarie" unde postau colegele de la odiseea celalalta.
honeybaby spune:
avem aici cateva poze .
http://picasaweb.google.com/deni757/MayaIubireaMicaInAsteptareaMosului8Luni#5555289012360610610[/url]
nemary spune:
multumim pt vizionare. fetele chiar seamana, de multe ori ma uit la poze cu Daria mica si ma gandesc care dintre ele este
Denisa, mi se pare mie sau Maya era cam trista in asteptarea mosului?
honeybaby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nemary Denisa, mi se pare mie sau Maya era cam trista in asteptarea mosului? |
ii era somn.
irene26 spune:
Mihaela, cat de frumos trebuie sa fi fost alaturi de o famile numeroasa! Pacat ca eu nu am, dar in schimb are sotul cat pt 10 persoane la un loc ! Multumesc mult pt aprecieri!
Nemary, asa ii pregatesc si eu Dianei: pun cat mai multe legume la un loc sa fiarba si pe urma le pun in blender. La fel fac si cu carnea!
Denisa, ce frumoase poze, iar Maya este o papusa!
Mi-am imaginat ca este foarte frig aici si uitati cum am chinuit-o eu pa Diana : Frig
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
honeybaby spune:
Irene - frumoasa Diana mica. Trebui s-o pui in fata frigiderului deschis sa simta si ea ca e un pic iarna
irene26 spune:
Denisa, eu zic ca i-ar place tare mult frigul, ea suporta mai bine frigul decat caldura!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be,
Bumbitza spune:
Salutare fete! Intrebare scurta ca ma preseaza timpul :))
Vreau s-o incerc pe Ilinca azi cu LP Humana si sotul mi-a luat nr 3, adica peste 10 luni. Ilinca face 10 luni pe 31 ian, e ok oare daca-i dau? Eu nu cred ca-i ok, sotul ma bate la cap ca ce mi-e 9 luni si ceva ce mi-e 10 luni
Si inca ceva, e ok laptele asta Humana? e cu aroma de vanilie si banane...poate pe asta il accepta ca cel normal care mie mi s epare ca are miros si gust de tabla
Merci frumos. Va pup si revin dupa ce-i fac baita.
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
kossir spune:
Irene de ce chinui fata mai!!! Am luat si eu o gecuta groasa in ideea ca mergem pe la munte ca nici pe aici nu prea merge geaca groasa. Mai mult haine de toamna purtam. Oricum e o frumusete cu ochi superbi.
Wapi ai dreptul la parerea ta asa cum au toate fetele de aici. Dar ai dreptate, pacat ca unele au ales sa se retraga complet.
Si chair asa, meniuri, idei. Macar sa incercam sa mentinem o atmosfera normala pe aici. Cat se poate.
Noi azi am avutde dimineata piure de fructe cu putine cereale (pruna, kaki si para)
Pranz piure de legume cu pui (ceapa, telina, cartof dulce, fasole verde, mazare, rosii si nu mai stiu ce).
Seara avocado cu iaurt de casa si biscuitei fara zahar.
Intre timp 3 bibe cu 180ml aprox.
Maine avem: ou fiert cu painica si ulei de masline
dovlecel umplut cu carne de vita si poate cus-cus ca garnitura
branzica de casa, avocado si ceva.
Revin.