Bun venit in 2011, Iepurasi de mar-apr 2010! (97)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Neata.
Hadeti fetele la cafea . E prea liniste, haideti ca iar ajungem pe pagina 2 .
Atb am uitat sa te felicit si eu pentru concursul castigat. Felicitari si la mai mare
Bluekido si in fata ta, a voastra, am uitat sa-mi scot palaria pentru gestul pe care-l faceti. Toti dam un banut unui cersetor pe strada, dar sa-l bagam in casa si in cada noastra sunt foarte, foarte putini care fac gestul

Eu plec la dentist azi . Ne auzim mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Neata.
Kosir vin si eu la cafea. Am baut deja un ness, dar cred ca ar mai intra si o cafea, ca de la 4-7 m-a frichinit Eric de m-a zapacit.
Acum e mai bine, nu mai e chiar asa mucios, si cu stomacelul e un pic mai bine. Azi vreau sa il scot si eu la zapada. V-am zis ca i-am luat saniuta, si nu mai am rabdare sa vad daca o sa stea in ea. Tinem pumnii sa scapi usor de dentist (si mie imi e frica de dentinst..brr)
Atb super ca ai castigat niste banuti. Sa fie un semn, ca asa o sa iti mearga tot anul. Dar cea mai buna veste e ca ati scapat de spital
Corina slava Domnului ca sunt bine cu totii: matusa e acasa de pe 31, bunicul urmeaza sa iasa din spital zilele astea
Irene mai sa ma inec cu nessul cand am vazut-o pe diana in maneca scurta. Nu mi-am dat seaam ca e asa de cald la voi.
Trimit ca se agita Eric

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Carmen bafta la dentist...eu acum m-am intors cu Alex. In sfarsit i-a pus plomba definitiva...sper sa nu mai avem probleme prea curand..
Irene, imi place cum raspunzi tuturor fetelor...defect profesional memorie buna !!! eu raspund tot din amintiri si sar multe...asta e....iar timpul e inamicul nr 1 !!!
bai, da' sunteti ciudati rau cu caldura voastra
Flaviu a lucrat acum vreo 2 ani cateva luni in Dubai, concluzia lui.."un loc in care nu se poate trai!!!" asta pt ca el nu suporta caldura, prefera frigul , la fel Alex... Dar tot mi-a promis un concediu candva pe acolo, poate un revelion candva
daca nu mai am doua sanse, sa ma trimita una din nurori...cu bilet doar dus...
blukidoo, la multe aniversari cu sanatate si de acum incolo !!!
briza, si Ovi s-a marait de pe la 4 pana pe la 6...of, ce ciudat program incepe sa aiba...ma zapacesc rau trezirile astea de noapte si nu mai adoarme decat pe pe pieptul meu, iar dimineata zici aca am carat bolovani de moara
Si adoarem greau in ultima vreme...se lupta efectiv cu somnul...iar leganatul in brate nu mai merege ca la cele aproape 11 kg imi rupe mainile !!! te miri la ce tertipuri apelez ca sa-l adorm !!!
sa zboare saniuta !!!
Adriana, uitasem sa te felicit pt premiu !!! la mai mare !!!
Evamika, si la noi programul e dat peste cap, nu de Ovi imi fac griji cat de Alex...dar abia sapt viitoare o sa-l duc la gradi. La noi sarbatorile se incheie cu SF. Ioan, la noi acasa...apoi, progarm de revenire...
stefimic, tine aproape
Cristina, frumos revelion, organizat...ce mai, nemtesc

sanatate maxima tuturor iepurasilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

fetelor, folositi scaunel de baie?? e comod, stau bebeii? ma gandesc sa-i iau si eu lui Ovi ca baia in camere in cadita e un dezastru...stropeste Tot !!! iar cand il scot plange cu sughituri !!! dar in cada mare mi-e teama inca sa-l bag...nici in fundulet nu sta prea bine...pasi abia acum facem ff stangaci...incearca si sa se ridice in picioare dar nu-i iese, fundulet greu

ma gandesc ca ar fi mai relaxant in scaunel, doar sa stea ca desi nu-i in stare sa fac mai nimic se agita ca pepsi !!!

pote stiti si un site cu pret ok, ca in Blaj supermarket n-avem de nici un fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui kossir

Neata.
Hadeti fetele la cafea . E prea liniste, haideti ca iar ajungem pe pagina 2 .
Atb am uitat sa te felicit si eu pentru concursul castigat. Felicitari si la mai mare
Bluekido si in fata ta, a voastra, am uitat sa-mi scot palaria pentru gestul pe care-l faceti. Toti dam un banut unui cersetor pe strada, dar sa-l bagam in casa si in cada noastra sunt foarte, foarte putini care fac gestul

Eu plec la dentist azi . Ne auzim mai tarziu.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si de Sofia Maria 12.02.2010

Din fericire aici nu suntem singurii care facem asta... mai avem un vecin in bloc si o doctora ginecolog in scara din fata care face la fel... Restul vecinilor ii cumpara cateva mezeluri sau ii dau 1-2 lei iar vara ii dau bani sa se duca la baia comuna. In rest il punem sa ne mai cumpere diverse si ii lasam si lui un ban, sau sa ne ajute la carat bagaje, curatat pereti cand renovam, fiare vechi daca avem ii le dam sa le vanda, etc.
Trasatura de familie ca sa spun. Soacra mea obisnuia sa ia in casa o femeie saraca care avea multi copii, venea o mai ajuta la curatenie (soacra mea avand cancer), manca o mancare calda, primea si pentru copii si ii dadea si niste banuti sa aiba pentru cei mici
Eu personal prefer sa dau mancare "oamenilor strazii"... banii ii pot cheltui in alte scopuri (bautura, tigari etc.) iar cu asta nu sunt de acord..

Un vot va rog.

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Bun gasit in 2011!!!

Am citit pe fuga cele cateva pagini scrise, imi pare rau ca iar au fost discutii chiar si in preajma unor sarbatori asa frumoase.

Carmen(Bluekidoo) . Ma bucur ca esti tu bine fizic, sufleteste eu cred ca toata viata iti va lipsi o bucatica. Esti o femeie deosebita.

La multi ani, Cori!!!

La multe lunite si tuturor iepurasilor care s-au serbat zilele astea.

Am ajuns si noi aseara acasa, e totul vraiste de la bagaje, etc, le adunam noi incet. A fost foarte frumos acest concediu, Eric a fost in elementul lui printre copii, daca nu ieseam o zi din casa era jale mare. A cazut si cu nasul in zapada de pe saniuta, dar asa se face el mare, s-a parjolit pe picioruse usor pe cuptor , si a cunoscut-o pe Maria, iar eu am putut strange in brate fiinta minunata care este Oanka. M-am simtit la Oana acasa cum poate doar la parintii mei m-am mai simtit in viata asta, iar familia ei minunata va ramane pentru totdeauna in sufletul nostru.
Pe scurt au fost cele mai frumoase si mai pline sarbatori.
Am dat share pe picasa la albumul de poze!

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Ioana - eu pun cadita lui in cada din baie si este super incantat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaa28

briza, adoarem greau in ultima vreme...se lupta efectiv cu somnul...iar leganatul in brate nu mai merege ca la cele aproape 11 kg imi rupe mainile !!!

Ioana imi vine sa te pup!! Si Eric are 11,5kg. Si vorbeam cu o mamica si imi zicea ca o rupe la spate baietelul ei care are 3 ani si 17kg. Nu iti zic ca aseara nu puteam sa adorm ca ma gandeam: frate, al meu are 11,5kg la 9 luni....cred ca e cam grasun....Asa cand ma uit la el nu pare gras, dar efectiv mi s-a facut rau cand am auzit cat cantarea baietelul ala la 3 ani ..
Si la noi culcatul a devenit un chin. Mai nou nu mai reusesc sa il adormim decat daca il tin de manute, asa cum faceam cand era bebe si nu adormea ca se speria ca tot dadea din ele.

Oana ma bucur mult ca ati avut o vacanta de vis, si ma bucur si mai mult ca te-ai vazut cu "surioara" ta. Am vazut ca si Maria s-a placut cu Eric, si am vazut si ce se mai dragalea Eric cu Oana

Am fost afara cu saniuta; Eric e tare incantat de ea. Am facut cateva poze, dar e "trompeta" ca i-am pus fular la gat, si ca vroia sa "mature" zapada cu mana si eu nu il lasam, ca imi era teama sa nu cumva sa se rastoarne cu tot cu saniuta (ca era cu centura pusa).

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

BRIZA fii-miu are 3 ani si 9 luni si are tot 17 kg, ca si baietelul despre care vorbeai. Asta este media pentru varsta respectiva (fapt confirmat si de Dr OZ).
OANA ma bucur ca v-ati simtit bine de sarbatori!
IRENE suntem bine cu totii. Multam' ca ai intrebat!
ATB felicitari pentru castigarea concursului!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

BLUE frumoase gesturile tale!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput