Bun venit in 2011, Iepurasi de mar-apr 2010! (97)
Raspunsuri - Pagina 12
dayanara spune:
stefi multumim de complimente la poze, nu pusesem link la pozele de 9 luni pt ca inca sunt putine
v-am admirat si eu; la multi ani Ioanei! s-a facut mare si mie imi pare ca seamana destul cu stefi, sunt frumosi amandoi
sensibila si tu ai o uriesica
freedelia sa stapaniti sanatosi wii
silvana are 4-5 sau 6 mese, depinde de toane, nu ma plang cu mancarea oricum, sta in picioare, a facut si pasi fara sa fie sustinuta dar e instabila si tot in 4 labe e mai usor, nu ma grabesc , ca e si urat pe afara , dar fiind asa mica, ma cocoseaza rau si se balangane destul cand merge
zice mama, tatata, papapa, gagaga si alte din astea
Bumbitza spune:
Roxi, asa si-a mea, merge tinuta de manuta dar nu se desprinde ca-i e frica inca.
Ha! ti-ai schimbat motto-ul din semnatura...te sfatuiesc sa-l schimbi din nou cu cel anterior :)))
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
dayanara spune:
yaia , la un moment dat aveam 57 de kg si nu.mi doream sa mai scad nimic, mi.era indiferent, dar acum am 58 spre 59 ...si deja mi.e ca iar nu ma mai incape nimic nu de alta
bumbita, a mea merge zici ca e beata...sa vedem cat va dura
child spune:
Salutare, salutare!
LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele de Ioan, Ioana, Ion, Ionela si alte derivate ale acestor nume!
Albert este bine acum, azi am fost in vizita la prietena lui , Delia-Ioana, care are 5 luni jumatate , dar...s-a speriat de mama lui , probabil vocea nu i-a placut, nu stim, ca el, de obicei, e foarte sociabil.
Albert mananca foarte bine, in special legume. Nu mai pun meniul ca noi nu avem retete prea sofisticate, avem fructe, branzica, legume cu carnita sau galbenus de ou si cereale sau mamaliga cu iaurt.
A luat foarte bine in greutate, are 10 kg si 75-76 cm.
Nu sta o clipa locului, ba in 4 labe, mai mult in picioare, tinut de mobila sau de noi, acum am vazut ca vrea sa nu mai fie sustinut, sta cateva secunde singurel in picioare, cred ca in curand o sa paseasca si singur.
Ii plac mingile sub orice forma, de fapt el orice jucarie o rostogoleste spre hol, ca sa aiba motiv sa iasa din camera
Ce sa mai zic, e un scump, suntem topiti dupa el si el ne rasplateste in fiecare clipa cu cate un zambet.
Va pup!
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
child spune:
BLUEKIDOO eu nu am vrut sa comentez subiectul, pentru ca mi s-a parut o alegere personala, dar am apreciat faptul ca ne-ai scris prin ce treci, asta inseamna ca ai incredere in noi.
Dar acum nu ma pot abtine sa spun ca, in nici un caz, nu ar trebui sa te justifici. Este alegerea ta, a voastra de fapt, ca familie si noi trebuie sa o respectam.
Trebuie sa stii ca te apreciez pentru maturitatea de care ai dat dovada, raspunzand cu calm si demnitate la toate parerile (ca sa nu le spun critici sau acuzatii).
Bravo, ai aratat ca o persoana tanara poate fi mult mai inteleapta decat ar arata varsta.
O pupam pe frumoasa Tanya cu ochi azurii!
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
EVAMIKA spune:
La multi ani Ioanelor si IoNILOR!!! ...si multumim pt urari.Am serbat si noi cu niste prieteni prima onomastica a Evei.
Multumesc pt raspunsuri referitoare la suport de baita si la dintisori.Cu suportul m-am lasat pagubasa i-am facut baie in cadita mica pusa la randul ei in cada mare si sta f bine nu se roatoarna si poate stropii cat vrea.
Si noi impartim salteaua la trei adik, Eva doarme cu noi si momentan mi-e mai comod asa....se trezeste de vreo 2 ori sa pape si apoi se culca la loc si uite asa doarme legat vreo 11-12 ore si tare bine imi e si mie.
Ahh trimit ca e maraita...
Dianami spune:
Buna seara, dragelor! Dupa 3 luni de absenta, partial motivata, am reusit sa citesc aproape tot din urma si sa va scriu.
In primul rand va urez sa aveti un an plin de reusite si bucurii pe toate planurile, dar si cu multa sanatate. Sper ca sarbatorile petrecute alaturi de iepurasi au fost frumoase, linistite si pline de caldura. Pentru unele dintre voi au fost primele sarbatori petrecute in 3. Emotionant, nu-i asa ?
Un "La multi ani!" sincer si din toata inima, cu regret ca n-a fost la vremea potrivita, urez mamicilor Magdone, Gaby, Andira, Alina, Jeni_h, Oana, Arinaa, Ellanik, Bianka, Ioana, Ami, Oanka, Leea, Annya, Miruna, 2anke, Catselana, Alexandra, Anca, Lara, Corimami.
"La multi ani!" sarbatoritilor de astazi, Irinabobe, Oana, Oanka, Ioanaa28, iepurasilor Ianis, Ioana de Stefimic, Jane si familia , Tanya Ioana, Asteropi Ioanna, Sasha Yan (nu stiu daca va sarbatoriti astazi), Eva Ioana, Angela Ioana, Oana Iulia, Adelina Ioana, Rares Ionut!
La multe lunite iepurasilor care astazi rotunjesc varsta!
Despre absenta mea nu vreau si nu pot sa scriu prea multe, am avut niste probleme care, din fericire, au trecut cu bine, desi f. greu. Apoi al meu sot a reusit sa-si sustina teza de doctorat, asa ca am fost f. ocupata cu copiii, iar de sarbatori i-am avut suspecti de varicela, Iulia chiar a avut 2 bubite dupa ce intrase in contact cu cineva bolnav, insa nu sunt sigura de natura lor. Piticii n-au facut nimic, insa am stat departe de copii mici pt. ca am crezut ca sigur au luat boala. Nici eu n-am avut varicela la viata mea, probabil avem vreun sistem imunitar mai ciudat .
Alexandru se apropie repejor de prima aniversare, inca nu realizez cand a trecut timpul, nu-mi vine sa cred ce mare este si cat de repede a crescut . Saptamana viitoare voi afla si cate kg are, dupa mine cred ca a trecut de 10.
Are 6 dinti, 3 sus si 3 jos, dar nu simetric . Merge in picioare tinut de manuta, pe langa pat, mobile, se ridica si sta singur in aer dar ii e frica sa faca pasi singurel. Ii alearga pe cei mari toata ziua, cotrobaie in dulapuri, ia cate un scaun si-l foloseste ca antemergator (noroc ca am vecini intelegatori), se baga in cutii, sertare si unde nici nu va inchipuiti.
Spune mama, tata mai rar, da si pa. Acestea sunt cuvintele cu tinta, ca altfel turuie toata ziua si-i place sa se auda ciripind .
Este f. mamos, ar sta toata ziua la mine in brate daca s-ar putea, m-a cam cocosat. Inca il alaptez, dar cu greu fiindca nu are stare. Vrea sa suga, dar sa se si uite in jurul lui, sa traga de ceva, etc, de cele mai multe ori sta in fund ca sa aiba mainile libere. Si de cate ori m-a muscat din cauza asta, aoleu...
Mananca aproape ce mancam si noi, cu mici diferente esentiale, mancarea i-o pasez cu furculita. Roade si diverse din manuta proprie, nu se mai ineaca.
Nu stiu ce sa va mai zic. Copiii mari sunt bine acum, am avut ceva peripetii cu Andrei (l-am gasit intamplator cu temperatura 40 in cateva sec, nu stiu cat avea in realitate), Iulia e cu gradinita iar eu pe langa ei si sot.
Sper sa ma reintegrez din nou si mai sper ca si celelalte mamici care nu mai scriu sa revina, sper ca nu s-au retras din cauza discutiilor de pe aici (nu vreau sa le comentez). Eu am lipsit din cu totul alte motive si as vrea sa putem reface macar o mica parte din atmosfera de odinioara.
Va doresc o noapte linistita si poate ne vedem dimineata la o cafea.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
irene26 spune:
Buna seara fetelor!
Urez un calduros La Multi Ani fericiti tuturor celor care poarta numele de Ioana si Ion!
Freedelia, ce Revelion linistit, dar plin de caldura si farmec ati avut in familia ta frumoasa! Vacanta placuta de Anul Nou cel chinezesc! Daca vreodata veniti in Dubai, eu mi-as dori mult sa ne intalnim!
Bluekidoo, imi pare asa de rau ca ai trecut prin aceasta experienta neplacuta! Iti urez multa sanatate si putere! Ai grija mare de tine!
Evamika, si eu dorm cu Diana in pat, imi este mai simplu sa o adorm si sa-i dau bibe!
Va pup si va urez somn usor si vise placute!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
Rebiana27 spune:
Imi fac timp sa urez un sincer si calduros LA MULTI ANI tuturor celor care isi serbeaza ziua de nastere (IRINA ) sau onomastica (IONI, IOANE, OANELE MELE DRAGI ) putin inainte de miezul noptii.
Am reusit sa nu-mi mai manageriez atat de bine timpul pe cat o faceam astfel ca scriu aici rar dar inca cu drag.
About my sweetie... MENIU ~ o harababura mare in dieta ei, dupa episodul de raceala recenta, asa ca sunt inca la tatonari de terenuri, sper ca nu alunecoase (Sanzi Mara mea face concurenta Marei tale la refuzul pt papa-bun ;)) ) Ea papa cu sarg tot ce ii dau sa tina in manuta (felii de mar, decojite; banana, felii de rosii, fara seminte si coaja, bucati de covrig, biscuiti, piscoturi etc). PASI ~ sustinuta, de o manuta, de ambele sau isi gaseste ea ceva de care sa se ajute; sta singura cateva secunde in picioare. VORBESTE o "bebeluseasca" perfecta ~cred ca ar putea fi trainer :))~ dar si cuvinte pe care le repeta cu mandrie si pe care le spun toti la varsta asta (mama e favoritul amandurora :)) )....
Vorba unei emisiuni la moda: "mai va zic??"
Pup fetele si iepurasii!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
kossir spune:
Dianami bine ai revenit si La multi ani!
Orice probleme ai avut, bine ca au trecut cu bine si felicitari sotului pentru doctorat. Alexandru e baiet mare acum, el va deschide seria aniversarilor la noi, nu? Sper sa ramai mereu printre noi, cu posturile tale calme, calde si foooarte instructive.
Pup copiii si sanatate multa.
Rebiana