Bun venit in 2011, Iepurasi de mar-apr 2010! (97)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Bumbitza spune:
La multe lunici inainte cu sanatate si veselie:
Ovi drag de ioanaa28
Maruca frumusica de Rebiana27
Geo iubitel de Ellanik
Rares scump de arinaa
La multi ani iepuricilor pt prima lor onomastica:
Ioana -stefimic
Tanya Ioana - bluekidoo
Asteropi Ioanna - asteropipan
Eva Ioana - evamika
Angela Ioana - mihaelagrosan
Oana Iulia - nemary
Rares Iount - ninocikap
La multi ani sarbatoritelor care mai adauga un an frumos in buchetul vietii:
Ioana_fota si Irinabobe
Sa fiti sanatoase si fericite!
Aceleasi urari, dar cu intarziere si cu scuzele de rigoare lui
Corimami
La multi ani tuturor Ioanelor si Ionilor!!! In special:
Oanaiacovita
Oanka
Ioanaa28
Ioana fota
Petrecere frumoasa
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sensibila/sensibila.jpg)
sensibila spune:
La multi ani Sfintului Ion si derivatelor! Sa fie sanatoasi si fericiti alaturi de familiile lor !
La multe lunici iepurasilor : Ovidiu de ioanaa28, George Theodor de Ellanik, Rares de arinaa Mara Andreea de Rebiana27 !
La multi ani ioana_fota ! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de iepurasa si familia ta !
La multi ani irinabobe ! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de iepurasul si familia ta !
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stanucel/stanucel.jpg)
carmickey spune:
la multe lunite Ovidiu, Mara Andreea, George Theodor, Rares multa sanatate feicire si veselie....
irinabobe La multi ani tot ce iti doresti sa se indeplineasca,sa fi fericita si iubita de cei dragi tie,baietelul tau sa iti aduca numai bucuri in viata....
oanaiacovita La multi ani sa fi fericita si implinita ca acum,sa te bucuri de baietel si sa fi iubita de cei dragi...
la multi ani tuturor celor care poarta numele de Ion,Ioana...
azi avem si noi prima aniversare a adelinei(o cheama adelina-ioana-rebeca)...
revin mai tarziu
o zi buna si cu spor
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010
si adolescent Paul Florian13.09.1993
am cerut putere si viata mi-a dat dificultati pt a ma face puternic
am cerut intelepciune si viata mi-a dat probleme k sa le pot rezolva
ate_09 spune:
salutare fete dragi!
bine v-am regasit in noul an!!
LA MULTI ANI IOANA DE STEFIMIC!!
LA MULTI ANI TANYA IOANA DE BLUEKIDOO!!
LA MULTI ANI ASTEROPI IOANA DE ASTEROPIPAN!!!
LA MULTI ANI ANGELA IOANA DE MIHAELAGROSAN!!!
LA MULTI ANI RARES IONUT DE NINOCIKAP!!!
Sa fiti sanatosi cu totii, sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!!! de Theodor Stefan (05.03.2010)
kossir spune:
Yaia, cam asta spuneam si eu in mesajul precedent. Nu-mi fac mustrari de constiinta. Ziceam ca eu la vremea aia l-am crescut cu mare grija. Dar asa era atunci. Si bunica mea m-a crescut cu mare grija, ca eram unica, si-mi baga in gura pe la 7 luni ceapa din care toca ea pentru ciorba. Zicea ca-i sanatoasa. Si avea dreptate, chiar daca eu n-am facut si nu voi face asa ceva.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oanaiacovita/oanaiacovita.jpg)
oanaiacovita spune:
Multumesc frumos pentru urari. Le intorc si eu inzecit catre voi.
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi, LA MULTE LUNITE iepurasilor. Sa aveti parte numai de lucruri bune anul acesta!!!
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
![](al9leacer.gif)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
![](rugaciune.gif)
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Leea111 spune:
La multi ani celor care poarta numele Sfantului Ion iepurasi, mamici, tatici, bunici!!!!!!!!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sensibila/sensibila.jpg)
sensibila spune:
Cum noi nu intram in weekend uram de acum pt sarbatoritii de atunci :
Ziua 8
La multe lunici iepurasilor : Felix Manuel de Alice_, Cristian Patrick de rmkristine Irina de Ami_84, Eliza Valentina de CoriMami, Asteropi Ioanna de Asteropipan !
Ziua 9
La multe lunici iepurasului : David de Erina !
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
freedelia spune:
La Multi Ani, fete dragi!!! Scuze ca nu am mai intrat, pur si simplu nu m-a tras inima, scuze, de acum am sa intru...
Sa va povestesc si eu cum am petrecut de sarbatori...
De Craciun am gatit 2 zile in continuu, am facut tot felul de bunatati traditionale de Craciun -- adica ma rog, au devenit traditionale la noi la masa de Craciun si vin prieteni din toata lumea sa le incerce -- sarmale, ciorba de perisoare cu smantana, salata boeuf, rosii umplute cu pasta de branza cu marar, oua umplute, fripturi cu oiure si legume au gratin... In ajun am mers la niste prieteni si am mancat o masa traditionala Americana de Craciun -- curcan, sweet potatoes cu marshmallows, cheese ball, caserola de fasole verde, etc. Apoi, in ziua de Craciun, dupa ce am deschis cadouri, am mancat masa de pranz numai noi, familia noastra, apoi seara am avut musafiri, o alta familie cu 3 copii. A doua zi am avut 2 familii la pranz (in total erau 7 copii in casa) si parintii mei si inca o familie la cina. A treia zi alta familie cu 2 fete. In a treia zi am terminat toata mancarea de Craciun :)
Mosul ne-a adus un Wii, care a fost distractia principala de sarbatori, pentru mari si mici.
De Anul Nou am vrut sa plecam undeva pentru 2-3 zile, dar Jodie a inceput sa faca febra pe 30 si pe 31 ardea, asa ca in loc de "bal" am ajuns la spital. Asa ca noaptea de Anul Nou am petrecut-o acasa, Eu am adormit culcand-o pe Jane, Jodie a adormit pe canapea uitandu-se la John si Coleman care jucau Wii. Asa ca la miezul noptii au venit baietii si ne-au pupat si ne-am culcat cu totii la noi in camera, uitandu-ne la un film.
Acum incercam sa finalizam planurile de calatorii, pentru ca se apropie Anul Nou Chinezesc si planuisem sa mergem in State vreo luna, dar se pare ca in perioada aia Coleman trebuie sa plece in Spania, asa ca inca nu stim exact ce si cum vom face -- poate doar o vacanta de 2 saptamani la plaja...
Jane este o scumpa, ii place foarte mult intre copii. Inca nu merge (slava Domnului, dupa un copil care a mers la 9 luni si altul la 10 luni, am si eu ceva liniste...) dar merge sprijinindu-se de mobile, de pereti... mananca multe, in unele zile mai mult, in altele mai putin... paste, legume (castravetele crud ii place cel mai mult), piure de cartofi, face o mare mizerie cand si-l indeasa in gura... fructe (portocalele sunt number one, merele iarasi ii plac, perele, curmalele). Mananca si mancaruri mai putin "ortodoxe" -- salam, hamburger, biscuiti, chiar si inghetata :) dar mancarea de baza si preferata este inca laptele de la mami.
Am cantarit-o si masurat-o la 10 luni -- are 8.8 kg si 70 cm. Mult mai mica decat John, la fel de inalta ca Jodie, dar mai slaba... dar e fetita mea frumoasa si perfecta si nu ma mai satur sa petrec timp cu ea... e minunat sa ai copii, cea mai mare binecuvantare din viata mea, alaturi de sotul meu minunat!!!
Wapi -- iti sta bine si suparata :) asa e, s-a dus pe apa sambetei odiseea asta inca de cand a fost data afara Ioanact pentru ca isi creste copiii intr-un fel neacceptat de majoritatea celor de aici... se pare ca daca ai calcat stramb o data aici, e fatal, nu se mai dau alte sanse... pe mine insa nu ma sperie nici o atitudine ostila, asa ca de mine nu scapati :)
Andira -- ce mai faceti? Sunt mai bine fetele? Noi suntem toti raciti, Jodie a dat startul, apoi Jane. John a fost cel mai usor racit, nu a facut febra deloc. Dar mucosi sunt toti si tusitori... dar e mai bine acum, acum cateva zile a fost apogeul :)
Leea -- cum fata nu ai cada??? Cum traiesti fara o baie relaxanta cu spuma din cand in cand? Vino la mine, ca am doua cazi :) Sambata venim in JinQiao, daca vrei ne intalnim... Sotul tau vorbeste Engleza?
Irene -- as veni la tine si maine, e asa frig aici ca imi ingheata fundul cand ma asez in masina pana se incalzeste... astept sa se hotarasca Coleman (adica sa defnitiveze planurile de calatoriela serviciu) sa vad cum si unde fugim si noi de aici... brrrr
Mihaela -- Aidan este neasteptat de bine. Initial spusesera ca o sa trebuiasca sa stea in spital in mediu steril parca 2 luni, dar l-au lasat sa plece inainte de Craciun, asa de bine a raspuns la tratament. Inca face chimioterapie, dar medicii sunt foarte multumiti de evolutia lui... Nu stiu pentru ce ma admiri, dar iti multumesc :)
Mai am multe pagini de citit, revin :)
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
freedelia spune:
Aaaa, am uitat cu desavarsire....
LA MULTI ANI tuturor Ioanilor is Ioanelor -- ninclusiv alor mei, John, Coleman (tot John) si tata (Ioan).
Va pup!!!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE