Ian-Feb2011 - HAI FOXY_LE, RELUSHA, KITZY!!!!(161)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Roxx felicitari pt mica printesa paroasa si recuperare rapida

35+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebect

lucia am activat PM-UL

ti am scris

35+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

RROX - sa-ti traiasca fetita, e o frumoasa!!! Ce sa-i faci, asta e viata, nu ne ies intotdeauna planurile cum vrem, bine ca sunteti sanatoase amanadoua!!

MADALINA - eu una nu m-as supara deloc. Mi-ar fi si mai usor ca om care aduce cadoul, eu mereu intreb inainte ca nici mie nu-mi place sa primesc tot felul de chestii inutile. Aici (si la nunta si la baby) te duci la un magazin special iti faci baby register si pui acolo ce iti trebuie si anunti pe toata lumea, ca ai baby register deschis la un anume magazin. Si ei se duc si aleg de acolo un obiect din lista ta si-l taie de pe lista, ca sa nu apara 5 cu acelasi tip de cadou. Mi se pare foarte fain asa. Mie fetele la baby shower mi-au dat un card cadou la un magazin ca stiau ca am cam tot de la Patrick. O sa-l folosesc mai mult ca sigur pentru pampersi ca e un magazin cu de toate si unde au pampersi ieftini. Deci am fost tare multumita, mai ales ca au strans 350 de dolari, sa pic de pe scaun cand am vazut ce cadou baban.

Despre carti- eu zic ca ai destule. Haha, la noi sunt afise peste tot in spital, sa nu cumva sa pui bebele sa doarma pe burta, risc de sufocare. Pe burta il pui numai cand e treaz si-l supraveghezi indeaproape, cam jumate de ora pe zi asa. In rest- ``dodo sur le dos`, asa ne zic peste tot, ba chiar pun si afise mari in spital,, cum mai ziceam. Deci... ma distreaza cum se schimba curentele. Eu una am numai o carte in care ma uit, mi-a dat-o din spital, desi am vreo 4-5, dar tot asa, ma uitam in mai multe si cam se contraziceau. Nu sunt metode infailibile pentru ca bebeii nu sunt toti la fel facuti dupa acelasi calapod. Bebele e cea mai buna carte, el te invata cel mai bine si instinctul tau. Deci eu cand aud sfaturi de genul : lasa copilul sa planga in patut, arunc cartea cat colo. La ce le gasesc folositoare- cum trebuie sa fie kk de exemplu, sau cand ii pulsa lui Patrick fontanela si m-am speriat la culme ca cine stie ce are (e ceva normal insa), deci asa, pentru o informatie pe ici pe colo, dar sa citesc si sa urmaresc tot de acolo punct cu punct- no way.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 34+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxx felicitari pt bebelina!!!!!!!!!

spunea cineva azi dimi (imi cer scuze am uitat cine ) sa spunem numele la bebe la cine nu e completat. la noi este Lucas Eduard.

am pus si eu 2 pozici de azi cu burtosu'......nu va uitati la vergeturi plssss...:(((((((((((

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan33

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Doloress pai poftim ...hai ca totul va fi ok.

Mi-ai amintit sa-i raspund si eu Madalinei: o sa primesti hainute in special, nu stiu daca la noi s-a ajuns la nivelul asta, depinde de rude , prieteni, eu i-as vedea pe unii d-ai mei stramband din nas.."iote-o si p-asta cu fitze, figuri"; asa ca am mulumit pt tot si gata. Mie mi-ar placea sa stiu ce sa duc unui bebelas, vara mea asa a facut cu mine, la botez m-a intrebat clar ce vreau, am raspuns, la botezul baietelului ei am intrebat si eu tot asa, f clar si la obiect. Insa pt vizite de astea mici, cum ziceam... nu stiu daca romanii au ajuns acolo la liste, nevoi. Poate au ajuns, bravo lor!

Nu mai vorbeste nimeni acum de mancare dar eu n-am nici cea mai vaga idee ce sa mai gatesc; am o tona de carne de vitel.

Tunde felicitari pt vesti bune de la dr.!

Ralu las ca intri tu usurel usurel in ritm, eu am oftic ca mi se pare ca nu ai povestit mai nimic despre noua ta viata! Ei, timp este!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

BEBELU;UNA TIE ,UNA DOMSOARA NATALIA...GREA E VIATA IN PRIMELE ZILE..DAR SA VEZI PESTE O LUNA E FLOARE LA URECHE O SA STAI LA TACLALE CU NOI!!!!

ROXX;PUPICI...NASOALA EXPERIENTA...asa a nascut prietena mea de curand mai mult de 7 nu s-a dilatat..si capul la bebe deja era juma in mainile dr ..amanunte nu spun...mai suntem multi care trebuie sa nastem si dupa a urmat cezariana de urgenta....asa ca si cum ai fi nascut si natural si ceza...ai experienta...
Oare Eu la 36 de ani ma mai dilat?...cumva oi scapa si Eu
Recuperare rapida!

Tunde 33 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Lorich, nu stiu ce sa zic de vitel... Al meu a facut planuri de mancare de fasole cu carnaciori

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

32+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

bb_yasmi eu eram cu rugamintea. ca sa stie fetele ce trec, sa nu mai apara "BEBE".

Madalina depinde f mult de persoana. Eu am avut o situatie de genul la cununie. Au cam stranbat din nas cand le-am zis cavrem bani si nu cadouri, dar a trebuit sa se conformeze.

Laura

38+ cu AMR 10 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Lorich;Eu fac cartofi copti in rola ...fara carneeee..
mncam cu sana,unt si branza..si baietii cu ceapa rosie

Am aruncat tot din frigo
maine facem supica de pui cu fidea...

carnea de vitel e cel mai bun facut varza secuiasca sau gulas de vitel cu cartofi...daca ai si ceaun esti boierita

Tunde 33 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey!
Suntem si noi pe-aici. Asteptam sa se trezeasca bb Patrick sa facem baie, sa papam... treburi serioase!

Referitor la doasrul pentru alocatie si indemnizatie... eu stiu ca cel pentru indemnizatie se poate depune doar dupa cele 42 de zile de concediu postnatal, iar pentru alocatie la noi a fost azi sotul si a depus si a fost ok, fara probleme.

catal_ina10 referitor la ce m-ai intrebat tu... dam cu foenul spre burtica mai mult, dar ii place pe tot corpul... zgomotul care-l face cred ca-l linisteste dar si caldura care o da.
Despre pisici eu zic ca nu-i pericol. La mine n-au acces in camera lui bb, dar le-am lasat sa-l adulmece, sa se apropie de el si nu par interesate. Curioase da - dar cam atat. Stai fara grija!

Ma bucur asa tare pentru mamicile de ieri... FELICITARI DIN SUFLET! 3 dintr-o lovitura! Sa aveti bb sanatosi si sa va bucurati de ei!

Pupici la toata "familia"!

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului

Mergi la inceput