Ian-Feb2011 - HAI FOXY_LE, RELUSHA, KITZY!!!!(161)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

buna ziua si de la noi

multumesc fetelor pt incurajari. incerc sa am rabdare. i-am dar aseara a 11 lp si supa la 4 (intre timp a dormit lemn - Doamne ajuta) iar de la 8 numai san. ma cam suhe din 15-39 min...dar asta e

Alinush si mie mi-a explodat pielea p burta in ultimele zile. asta e...

Tunde faza cu vuvuzela e de la tasu. k atunci cand a scos-o a urlat de a sculat toata maternitatea si cica facea k vuvuzelele.
acu a schimbat-o...e micul urias

Irina pt alocatie, trebuie certif de mastere sau ajunge foaia aia cu cnp?/? k mie abia p 17.02 imi da certif

cu Natalia Maria (30.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Sigur trebuie copie dupa certificat. Noi l-am avut de a 2-a zi... Cred ca trebuie sa mai asteptati ca sunt mai multe date din el care trebuiesc completate.

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Neatza burtici si mamici ! Eu raportez o noapte groaznica,m-am intors de pe o parte pe alta de o mie de ori,ma doare mijlocul rau, oasele fundului,si burta cateodata.mi-a facut si sotul masaj,m-am plimbat prin casa,degeaba...si acum ma mai doare.nu stiu ce sa fac,am o alifie chinezeasca pe la medicamente,oare am voie sa ma dau ?
Eu am 1,65 si de la 49 kg am ajuns la 65, dar nu se vad,doar burtoiul e de mine.noi sa fim sanatoase,ca le dam noi jos.
alinush eu m-am dat toata sarcina cu ulei de migdale,pana acum nimic, dar inca mai am 2 sapt,nu se stie,cum zice si ralu la sfarshit i-a explodat burta si au aparut vergeturile.
Hai sa bag si o galerie !

Hai Foxy
Hai Kitzy
Hai Zumzu
Hai Relusha

carmen
37+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ralu incearca sa ai rabdare, ca bibe e calea rapida spre intarcare, da-i de la tine, lapticul tau e cel mai natural, bun, usor de digerat, e mare pacat sa nu beneficieze de el din plin. Doamne cat de usor mi-a fost mie noaptea sa-l mufez pur si simplu la san, fara sa stea cineva sa incalzeasca apa in bucatarie, fara sa spele bibe, e super comod, natural si de ce nu... economic. Tine-te tare pe pozitii!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo

vad ca vb de kg...... si ca pe prmul loc e bebe. categoric e bebe cel mai important, dar asta nu e o scuza pt kg acumulate. nu e de nici un folos pt bebe ca mamica sa puna 25-30 de kg de ex. cel mai important e un meniu sanatos, echilibrat, asta da il ajuta pe bebe. la prima sarcina am pus 25 de kg......bubulina a avut 3700 gr ....nu cred ca a ajutat-o kg puse de mine....si pe mine nici atat.
acum mi-am impus sa nu depasesc 12-15 kg, ceea ce mi se pare ideal. si bebe e perfect in grafic, chiar putin mai maricel.

cat despre vergeturi, daca asa e "materialul" te poti da cu toate cremele posibile ca tot le faci.

va

mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33 Lucas Eduard

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetele, lasati ca slabiti voi, nu va mai faceti atatea griji!

Cat despre vergeturi pe burta, eu n-am facut nici la prima sarcina, cand m-am uns cu crema de la Chicco Mamma, nici acum, cand nu m-am uns cu nimic, deloc!
In schimb la prima sarcina am facut pe sani, multe... desi m-am uns, exact asa are si mama, eu zic totusi ca pielea se mosteneste (elasticitatea ei) si daca e sa se rupa se rupe indiferent cu ce te-ai unge.

Felicitari pentru bebeii proaspat aparuti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor

ce sa mai iau pt stimularea lactatiei???
mi s au inmuiat sanii de tot, este ceva laptic, dar trebuie mult
beau ceai de lactatie, iau galactogil, ce sa mai iau?

suntem singuri acasa, tati l am trimis la cumparaturi
ne descurcam noi ca doar suntem mari
la cate zile cade buricul?

eu le am facut baita, asa a zis doctorita din spital, sa le facem baie chiar daca nu le a cazut buricul
ii spal cu samponel de la nivea si le place la baie
inca le fac baie in chiuveta la jetul de apa, ca in vanita ii ratacesc

am vazut ca vb de kile
in ziua cu cezariana aveam 97, plecand de la 73
acum dupa 9 zile am ajuns la 78, e solicitanta munca de mami

ralu, mie mi a zis asistenta sa le dau si completare dupa san, ca s micuti si tre sa ia cat mai repede in greutate
dar mai mult de 30 ml nu manca, mai prind 30 ml si de la san
tre sa fac rost de un cantar sa ii cantaresc sa vad cum le merge

iri ziua mai e cum mai e, ca nici in sarcina nu dormeam ziua
noaptea e un pic mai greut, mai ales atunci cand se trezesc amandoi o data

acum dorm de la 10, le am facut baita, au papat si somn de voie
robert scartaie un pic, il aud

in rest tinem pumnii pt urmatoarele mamici

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

LA MULTI ANI!!!!

stiu ca sunt aparitie rara dar sunt la curent cu toti bubu care ies din burticile voastre.

De abia am scapat de musafiri, sincer sunt tare obosita.
Bebe e la fel de ager toata noaptea, acum a inceput sa ma loveasca in col, de simt de iese afara.
Pe langa astea au mai reaparut si starile de greata. Sunt ok, doua ore dupa ce ma trezesc, in rest sunt distrusa. Imi amintesc perfect primele luni de sarcina, se pare ca retraiesc iar aceleasi senzatii.
Sper din suflet sa stea bebe linistit in burtica macar o luna.

va pup pe toate.
32+

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

numeioana, tot de la chicco am folosit si eu Mamma Donna la prima sarcina si burtica mea arata ca un poligon de tragere . deci clar tine de 'materialul" fiecaruia. acum folosesc doar ulei de masline si vad ca nu au mai aparut altele....poate nu mai au unde

mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33 Lucas Eduard

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ahhh, deci e ok, nu sunt singura dungata, m/am linistit. S.au marit si la mine cele avute dar altele nu au reaparut.

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput