Felicitari andr@,camady,dananagi, racheel!Bv Ralu!
Raspunsuri - Pagina 4
camady spune:
Dragele noastre va rugam sa ne ajutati si pe noi la odisee sa ne introducem datele in lista de inceput. Nu ne pricepem niciuna.
4+ si mami de Razvan 7 anisori
gabyv spune:
ce printesica frumoasa are Ralu
Camady, din pacate eu nu stiu sa te ajut.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
PaulaFrida spune:
camady eu zic ca in primul rand ar trebui facut un cont comun si acolo facut o prima pagina,
eu va ajut,dar tre facut prima data un user comun,de ex:SeptOct2011,ar putea sa fie userul comun si alegeti voi o parola
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
andr@ spune:
buna fetele mele dragi; am fost sa-l vedem pe bb; prea mult lucru nu am vazut, e mic de tot bebele; beta de azi e 580,9, avem 4 sapt si 4 zile si peste 2 sapt urm control si auzim si inimioara; totul e bine, bb e in uter (ca trebuie sa recunosc am avut un morcov mareee ca pe mine ma doare doar in partea stg, de asta va intrebam azi daca va doare si pe voi, si ma temeam sa nu fie cumva in trompa) cum am intrat in cabinet asta am intrebat prima data, daca e situat unde trebuie; bine ca m-am linistit, sunt in al noualea cer, sunt fff bucuroasa ca e totul bine pana acum; va pup pe toate
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
4+
gabyv spune:
Va invit la un pandispan roz
Asta in caz ca tineati cura sa dati jos ce ati mancat de sarbatori
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
camady spune:
Paula user-ul sept-oct2011 exista deja. Eu am deschis pagina dar fara parola..........asa ca daca ne poti ajuta.........te rugam mult.
PaulaFrida spune:
Ma uit la un film acum, dar dupa aia intru si va ajut,ok?
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
camady spune:
Citat: |
citat din mesajul lui PaulaFrida Ma uit la un film acum, dar dupa aia intru si va ajut,ok? In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra "A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker Trying To Conceive TTC blinkie |
Multumim mult
camcris spune:
fetelor am vazut pozele cu fetita frumaoasa Natalia super
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
kitty-27 spune:
buna seara fetele!!!!!!!
andra ma bucur ca este acolo unde trebuie...
ASPIRANTA LA BEBE