Felicitari andr@,camady,dananagi, racheel!Bv Ralu!
Raspunsuri - Pagina 3
ankcta spune:
Mai gagici. Alt capitol
Sa ne ajute DD sa avem doar rezultate pozitive in acest capitol !
Ancuta , in curand
ankcta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cixinica bella, luciana, andr@, camcris multumesc pentru sustinere. acum sper ca poate de ziua mea, care va fi in februarie, imi voi face cadou un test II. |
Doamne Ajuta. Tinem pumnii sa fie asa
Ancuta , in curand
camcris spune:
citat din mesajul lui Katy82 Camcris . Naprasnicul se ia inainte sau dupa ovulatie? http://lt1f.lilypie.com/sxAwp2.png ca in 2011 sa devin ! |
eu am baut imedita cum au plecat uratii pana a venit menstra acum nu stiu daca am facut bine, dar stiu ca este foarte bun pentru infertilitate, cred ca poti gasi mai multe informatii pe internet, nu vreau sa duc in eroare
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Monique77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui camcris
eu am baut imedita cum au plecat uratii pana a venit menstra acum nu stiu daca am facut bine, dar stiu ca este foarte bun pentru infertilitate, cred ca poti gasi mai multe informatii pe internet, nu vreau sa duc in eroare www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
eu stiu ca s-ar bea pana la ovulatie, pentru ca daca apare o sarcina ulterior ovulatiei, nu ii face bine
bellasamoyed spune:
citat din mesajul lui Katy82 Cixinica imi pare rau pt Z1. Lasa ca ramanem noi luna asta si o sa fim la aceeasi odisee cu fetele, odiseea de sept-oct. Camcris . Naprasnicul se ia inainte sau dupa ovulatie? Paula tin pumnii sa dea roade tratamentul. Bella iti uram sa veniti 3 din concediu. http://lt1f.lilypie.com/sxAwp2.png ca in 2011 sa devin ! |
hehe...bine ar fi da sincer pana nu fac hsg nu cred
Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu
cixinica spune:
citat din mesajul lui Katy82 Cixinica imi pare rau pt Z1. Lasa ca ramanem noi luna asta si o sa fim la aceeasi odisee cu fetele, odiseea de sept-oct. Camcris . Naprasnicul se ia inainte sau dupa ovulatie? Paula tin pumnii sa dea roade tratamentul. Bella iti uram sa veniti 3 din concediu. http://lt1f.lilypie.com/sxAwp2.png ca in 2011 sa devin ! |
katy sa te auda Dumnezeu
camady spune:
Gata am ajuns acasa. Am baut la ceaiuri si am mancat lamaie si miere cat ptr o viata .........am luat si oscilococcinum .......asa cum m-ati sfatuit. Ma simt un picut mai bine.Va pup si va astept la odisee.
4+ si mami de Razvan 7 anisori
Monique77 spune:
low activity' la noi aici
cred ca toata lumea mai mult vegeteaza
a inceput un nou an....
nu mai zice nimeni nimic?
racheel spune:
pe mine m-a pus sotul sa-i fac niste hartoage, ce nu termina la serviciu mi le aduce mie acasa.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt .
Doamne, ajuta-ne in continuare!
neliaCris spune:
Fetele,vedeti ca a intrat ralu la mamici de ian-feb si a pus poze
Pup
Eu azi ziua 1...of...
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08