Strumfi si prichindei de iulie-august 2011(7)
Raspunsuri - Pagina 23
adra_bell spune:
Amaia, si interpretarile la analize cand le primesti? oricum riscurile astea statistice (din cate stiu valorile se raporteaza la populatia respectiva, in cazul tau a Ciprului, desi tu esti romanca) se citesc legat cu ecografia.
Mie mi-a zis doctorul ieri sa fac bitestul, dar am refuzat. I-am spus ca nici nu ma gandesc, daca este ceva in neregula, oricum astept pana se face vremea de amniocenteza, asa ca prefer sa fac direct triplu test, cand ecografia e si mai completa
blog
am hainute la bazar
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
Fabiana_25 spune:
Iuli as lua CM dar nu prea pot lucrez ca educatoare si am si grupa mica le-as distruge stabilitatea daca as disparea de acum.
Asa ca in momentul in care ajung acasa si iar dorm.
fecian spune:
Fetelor cine se ocupa de deschiderea unui nou capitol?
Ar trebui sa fie cam 3-4 sa stie sa faca asta...just in case cineva nu e available..
Ma ofer voluntar sa invat
Deci dati pm care cine stie cum se face si data viitoare ajut si eu la updatat.
In alta ordine de idei, testele. Fiecare gravidutza stie ce e cel mai bine pentru ea. Ce se potriveste la una nu se potriveste la alta si tot asa.
Eu la prima sarcina am facut dublul test; o fac pentru ca sunt mai control-freak si nu pot lasa in totalitate fraiele din mana. E un defect de-al meu, viatza m-a invatat ca atunci cand poti controla ceva fa-o. Stiu ca nu pot controla nimic aici, ca e un test statistic, insa petru mine imi poate ridica un semn de intrebare daca e ceva in neregula. Stiu clar ca eu nu voi putea sa am grija de un copil cu deficiente majore. Un copil bolnav are impact asupra intregii familii, afecteaza profund sanatatea familiala...cate cupluri nu s-au despartit astfel. Sunt si oameni puternici, oameni pe care ii admir ca pot trece prin atatea pentru copilasul lor. Eu nu sunt asa de puternica: stiu ca as ceda nervos la un moment dat.
Deci fiecare face cum ii spune inima si nu greseste. Eu cred ca fiecare femeie are dreptul sa aleaga ce e mai bine pentru ea si copilul ei.
Va urez sa fiti increzatoare in deciziile pe care le luati. In fond e viatza/ corpul vostru si nimeni nu are dreptul sa va judece.
So, cine face DT, TT amnio, alte teste, tot inainte, cine nu asemenea. Noi aici suntem grup de suport, loc de varsat naduful, temerile, sperantele, dezamagirile.
Acum ca neuronul meu salbatic si beat s-a dezlantuit, fug...ca cine stie ce perle mai scoate si n-am chef sa ma injure nimeni azi
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 8+ cu
Nasterea lui Gabriel
_
Simply happy!
lisssa_ana spune:
stati cuminti,nu scrieti 2 min pana fac capitol nou.
FEcian,iti trimit eu instructiunile
Mama de Ana si 13+
lisssa_ana spune:
trebuie sA Mai asteptam un pic pana este acceptat de moderator.
CRisspy bine ai venit
Mama de Ana si 13+
Oanamares spune:
Fetelor, azi am auzit si eu inimioara puiului meu. La eco el arata circular si cu un bob in varf. Mi-a zis doctorul meu ca e bine bebe, e fixat foarte bine si ca totul pare a fi ok. Mi-am facut si analizele si acum stau cu emotii pana sunt gata.Sper sa fie bune.
In ceea ce priveste RH-ul meu negativ, doctorul mi-a zis ca voi face o analiza anti...nu stiu ce si in functie de aceea fac sau nu vaccinul in saptamana 28.
7+