Strumfi si prichindei de iulie-august 2011(7)
Raspunsuri - Pagina 12
lisssa_ana spune:
cristy,pot sa iti dau emailul ei,cred ca i-ar prinde bine un cuvant de incurajare.
Mama de Ana si 13+
Oanamares spune:
Apropos de miscare: eu stiu ca in primul trimestru trebuei sa te protejezi,sa nu faci efort.Miscarea e un efort,nu? Deci se poate sau nu?
7+
lisssa_ana spune:
Oana,se poate dar cu bun simt:
nu incerca sa alergi maratonul,bicicleta/rolele/patinele interzize din cauza ca poti sa cazi,daca e bicicleta de casa e ok. plimbatul pe jos e cel mai bun sport pt gravide
Mama de Ana si 13+
mihahegarty spune:
Cristina, eu asta am evitat, sa mananc si apoi sa vomit ditamai mancarea. Eu staim si simteam ca mi va fi rau si preferam sa mi vars matele decat mancarea. Eu am fost si la servici toata perioada unde aia nu stiau ca eu sunt gravida, deci trebuia sa ma pazesc din toate partile. Dupa cum am zis, mi s a oferit un post permanent si apcum sunt in perioada in care toate actele tre sa vina. Cred ca pana la sfarsitul lui februarie totul va fi in loc, dar ei nu trebuie sa stie pana nu semnez contractul (si contractul se semneaza dupa ce vin actele). Risc sa nu mi mai dea postul daca afla, asa ca eu am preferat sa mi vars matele.
O singura data in toata perioada mi s a intamplat sa vomit mancare. Eram exact in ziua in care am implinit 5 saptamani. O doamne, aia e cea mai oribila zi din viata de gravida, pentru ca greata a fost amestecata si cu o ameteala in care camera mi se invartea cu mine si totul in jurul meu se rotea. De atunci, nu am mai avut ametelei, macar atata!!
:)
MHegarty
TestPozitiv
Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 11+ cu Imogen Tara.
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.
lisssa_ana spune:
ma uitam la un episod din Grey's Anatomy in care erau 2 gemenii si erau cam plangareti,doctorita i-a pus unul langa altul in acelasi incubatr si s-au linistit...pentru fiecare are nevoie de cineva alaturi...ce frumos
Mama de Ana si 13+
Amaia spune:
Roberta, vezi ca cererea de prietenie de pe facebook a Alinei Florance e a mea, de fapt:) Bineinteles, nu esti obligata sa o si accepti:)
BTW, frumosi sunteti amandoi!!!
11+
Amaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gheveronica MihaelaV ..NOI VREM DE 12ANI COPII...PANA LA 30 DE ANI AM ZIS CA NU S-A INTAMPLAT..LA 30 DE ANI AM FACUT ANALIZE PESTE ANALIZE SI NICI AZI NU STIE NIMENI DE CE NU AM RAMAS..DE LA 32 DE ANI AM INCEPUT SA MERGEM APROAPE LUNAR LA DR..SI AM SCHIMBAT CATIVA.. AM FOARTE MULTE PRIETENE CARE SE LUPTA CU INFERTILITATEA...SI CAND UNA DIN NOI RAMANE GRAVIDA CELELALTE SARBATORESC O VICTORIE..ASTA INSEAMNA PRIETENIE.SI NICIODATA O FEMEIE CARE A RAMAS INSARCINATA RELATIV USOR NU POATE SA INTELEAGA LUPTA CU INFERTILITATEA...EU SUNT GRAVIDA DUPA 12 ANI DE INCERCARI SI MI-E FRICA SA MA BUCUR...SA NU MA TREZESC DIN VIS... PUP TOATE FETELE (mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.fiv1 2010 promed system reusit sarcina sapt 12+ )multumesc doamne |
Nu m-am bagat pana acum sa caracterizez acele "prietene" ale MIhaeleiV dar tu pur si simplu ai definit CLAR si PRECIS ce ar trebui sa insemne o prietenie.
Cat despre tine, bucura-te!!!! Nu este un vis,este o realitate! Gandeste pozitiv si spune-ti ca nimic rau nu se mai poate intampla. Gandurile pozitive atrag energii pozitive. Nu mai stiu cine spunea ca suntem ceea ce gandim. Cat despre momentul in care s-a intamplat nu e intamplator pentru ca nimic in viata nu e intamplator. Doamne-Doamne stie ce face. Si multumeste-I pentru bebe in fiecare seara inainte de culcare!:)
Te imbratisez cu drag.
11+
Amaia spune:
Cristy, super tareeeeee!!!! Incerc sa-mi imaginez ce ati simtit dar nu reusesc. Pacat ca nu se pot inregistra astfel de scene! Frumos!!!
11+
Amaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariaruxi Voua pana cand v-a spus medicul sa luati acid folic? Maria (27 nov. 2007) si 12+ |
Mie mi s-au dat niste vitamine prenatale -Lactalins- care contin si acid folic. Dar inca nu mi-a zis nimeni pana cand ar trebui sa le iau. Cand termnin tubul, dau o raita la spital si trag un nene de maneca sa-mi zica ce si cum.
11+
Amaia spune:
Uite ca m-am luat cu vorba si am uitat sa va salut. Buna dimineata, fetelor!! Sa aveti o zi minunata!! Vad ca aseara ati avut activitate nu gluma! Dar eu seara la 9 si jumatate deja..sforai.In fine, cafeaua e gata si va astept cu drag.
11+