Strumfi si prichindei de iulie-august 2011(7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Si eu iau prenatale, dar iau si acid folic si de aia v-am intrebat. Stiu ca prenatelele se pot lua toata sarcina, dar acidul folic nu.

Maria (27 nov. 2007) si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

eu le-am luat cu Ana si cat am alaptat,alaptatul te slabeste tare mult PSIHIC ca fizic pe mine m-a ingrasat. Pre-natals se numesc si le-am luat de la un magazin naturist. Medicul meu mi-a recomandat acelasi prenatale. Cred ca toate sunt la fel

Nici mie nu mi se vede deloc burtica,poate un pic grasimea dar burta ioc,cu Ana la 13 sapt se evdea mult mai bine,acum se vad doar toanele si alea le vede barbatu'.

cum spunea si Florina,e f importanta miscarea,bicicleta nu stiu,poate din aia de casa. La inot mergem si noi 1 data pe sapt,merg cu Anusca.

Mama de Ana si 13+

Mergi la inceput

maria eu stiu ca e bine sa iei si acid folic,surplusul se elimina.

hihihi,si eu inca dorm pe burta

miha,ananasul te va ajuta mult la alaptare,cica e stimulent al lasctatiei.

Mama de Ana si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

mariaruxi, si noi ne-am amuzat, apoi bineinteles ca am inceput sa-l compatimesc pe cel mai micut care a incasat-o primul, apoi tot eu m-am linistit ca nu avea cum sa-l loveasca rau, dar deh... grija materna este mereu in alerta, cred ca deja se iubesc foarte mult, felicitari pentru prichindel
lisa anna, da! cred ca voi avea batai de cap, oricum pumnul a fost prin pe filmulet video, asa ca voi avea ce sa le povestesc cand vor fi mari, ce-ti mai face bebelinul?, l-ati vazut la eco?
mihahegarty, te inteleg atat de bine, si noi am asteptat aceasta minune in viata noastra mai mult de 10 ani, este prima sarcina din viata mea, a fost obtinuta prin fiv, si probabil va fi si singura, insa important este ca dumnezeu ne-a dat aceasta minune, mai mult decat atat anul ce a trecut am invatat un lucru "niciodata sa nu spui niciodata", nu avem de unde sa stim ce ne rezerva viitorul, poate ca vei avea gemeni, eu nu am indraznit sa visez vreodata la gemeni, dar iata ca mi s-a intamplat, tu ai facut pana acum vreo eco, scuze, dar nu am apucat sa citesc din urma? in legatura cu burtica nu-ti face probleme, este normal sa nu se observe inca, din cate am inteles incepe sa se vada pe la 4 luni, la 12 saptamani are cam 4-5cm, deci nu prea ar avea cum sa se vada, te pup si bucura-te din plin de minunea din burtica ta

and the miracle happened... 13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariaruxi

Nu trebuie sa fii ingrijorata. Exact acelasi lucru il simt si eu uneori, mai ales dimineata cand ma vad aproape "plata". In sarcina cu Maria, in aceeasi perioada am avut burta mai mare, dar am mancat mai mult (acum mananc putin si des, atunci rar si muuuuuult), atunci am fost balonata in fiecare zi, acum nu. Iar tu, care ai mai si varsat la greu...chiar ca nu are de unde saraca sa fie mare . Oricum, avand in vedere ca abdomenul e tare, e de bine . Plus ca discutam cu o prietena in noaptea de revelion despre o cunostinta comuna care e gravi cu al doilea bebe si tre' sa nasca acum in ianuarie si imi spunea ca cu primul copil a avut o burta imensa, iar acum e atat de mica. Asa ca, nicio sarcina nu seamana cu alta. Eu inca pot dormi pe burta.

Maria (27 nov. 2007) si 12+

Carmen si eu inca pot dormi pe burta si asta m a cam nelinistit, dar acum m am mai calmat. Oricum , pe 14 avem scan ul si voi sti mai multe. Nu mai am mult, 10 zile.
AMR: 10 zile pana la prima intalnire la ecograf!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 11+ cu Imogen Tara.
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

maria eu stiu ca e bine sa iei si acid folic,surplusul se elimina.

hihihi,si eu inca dorm pe burta

miha,ananasul te va ajuta mult la alaptare,cica e stimulent al lasctatiei.

Mama de Ana si 13+

Super, ca mie imi place la nebunie ananasul. As manca si 10 intr o zi.
In ceea ce priveste miscare, ohhhh, stau foarte prost la acest nivel. Cred ca trebuie sa ma gandesc serios la asa ceva, poate o bicicleta de casa, da makes sense!!
Am sa ma uit pe ebay!!

MHegarty
TestPozitiv

Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

miha,ce insemana Imogen??? stiu ca ai mai sccris cand inca nu erati hotarati la nume...dar neuronii mei...

Mama de Ana si 13+

Mergi la inceput

Cristina primul scan il voi avea pe 14 ian saptamana viitoare, la 13 saptamani. Multumesc de incurajari si dupa 10 ani de incercari ohhhhhh, bucura te si mai mult decat mine de sarcina.
Vad ca nu mai apuc sa mi fac salata! Nici nu am pofta de mancare de fapt, poate doar de branza de vaci pe care n o am aici!!

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Lisssa am dat pe google Imogen si zice ca a fost un nume creat de Shakespeare in piesa sa Cymbeline. Cica initial Shakespeare a vrut sa foloseasca numele de Innogen, o figura legendara a carui nume a derivat din origine Celtica (sotul e celtic, deci iti dai seama ce mandru e ca am ales acest nume!!) ce inseamna 'maiden'. In fine, daca lui ii place, atunci imi place si mie.
La urma urmei mie Tara imi place cel mai mult.

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

lissa ana, am vazut ca scriai de o prietena de-a ta care are endometrioza si din cauza aceasta nu ramane insarcinata, si la mine a fost aceiasi cauza, daca ar fi sa-i dau in sfat i-as spune sa se duca sa faca fiv si sa nu mai astepte deoarece boala asta afecteaza rezerva ovariana si calitatea ovocitelor (asta evident in cazul in care isi poate permite un fiv care din pacate este destul de scump), pentru ca daca o fi sa ramana insarcinata natural, va putea ramane si dupa o sarcina obtinuta prin fiv, ii tin pumnii sa ramana insarcinata cat mai curand
miha, iti tin pumnii, cine stie ce surpriza placuta iti rezerva viitorul, vad ca si tu ai probleme mari cu mancatul si greata, si eu sunt la fel, numai ca eu reusesc sa mananc apoi trec prin toate chinurile iadului din cauza greturilor, vomei si gustului amar din gura, cica pe la 4 luni ar trebui sa ne treaca, si eu m-am simtit atat de nasol aseara de-mi venea sa mor, dar azi dupa ce i-am vazut pe bebei, deja ma simt mai bine

and the miracle happened... 13 +

Mergi la inceput