Caut lideri politici..
Raspunsuri - Pagina 8
capcaunul spune:
Nici Preda.
Din toti politicienii numai unul singur (UNUL) este cu adevarat asa cum imi doresc. Neagu Djuvara ().
felicic76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui capcaunul Nici Preda. Din toti politicienii numai unul singur (UNUL) este cu adevarat asa cum imi doresc. Neagu Djuvara (). |
daaaaaaaaaaaaa!!!!
Laura25 spune:
Neagu Djuvara e politician?
El e om serios, mult deasupra a ce numim azi in Romania 'politician'. In ce partid e?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
alinuk spune:
oh
ma iertati, am lipsit
intreba Lucialu
da, ma gandesc la un plan de actiune pt campanie si o sa vin sa v-o prezint
sa stiti ca am lipsit motivat!
am fost prinsa cu organizarea partylui pt zilel de nastere ale ostrogotzilor
revin de luni cu plan de campanie
pup si voi discutati si vorbiti aici ca poate imi mai vin idei
Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
inceputul meu de lume
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
lilianasoare spune:
In interviu savuros cu Neagu Djuvara, nu despre politica
http://www.qmagazine.ro/articole/3839/neagu-djuvara-povesti-mai-deocheate-despre-femeile-care-l-au-pus-pe-jar.html
sirimie spune:
Djuvara a fost in PNL dar cred ca a iesit din politica. L-am auzit spunand ca ar candida +-daca ar fi mai tanar.
Alta propunere - Varujan Pambuccian? Nu prea tanar dar politician tehnic
capcaunul spune:
Nici.
La intalnirile exploratorii ale firmelor ce vor sa investeasca in ro, pambuccian se trezeste uneori intreband noua ce ne iese la afacerea asta?. Profesional, in IT e pe dinafara. In finante are unele idei care imi plac. Dar in spatele intentiilor declarative ... cum v-am relatat.
alinuk spune:
voi vb de politicieni, eu o tin pe'a mea cu campania de a propune tuturor un trai constient si responsabil / asa cum ziceam cel putin fiecare acolo in patratica lui
sa ma dati afara de aici (de la subiect) daca devin pisaloaga
maine la 13 voi merge la realitatea TV, sunt invitata la o emisiune pe tema inadvertentelor intre OUG 111 (cea noua cu indemnizatia 'la optiune' a mamelor) si normele de aplicare propuse spre dezbatere
daca am loc voi incerca sa strecor si acest mesaj de bun simt (al asazisei noastre campanii), caci nu-i asa!? daca cineva, acel/acei care au elaborat documentele despre care fac vorbire, ar fi scris cu simt de raspundere articolele acelea de ordonanta, nu s-ar fi ajuns la o situatie in care zeci de mame (lauze, in pragul nasterii...emotional e o pb uriasa!) sa traiasca iar incertitudinea zilei de maine dpdv financiar
Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
inceputul meu de lume
Nimic nu-i intamplator!