Caut lideri politici..
Raspunsuri - Pagina 9
alinuk spune:
by the way
iata un altfel (sau poatr acelasi confirmat!) N Djuvara
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-6116249-venit-urta.htm
intr-unul din materialele jurnalistice de valoare, aparute in media ro, din pct meu de vedere
Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
inceputul meu de lume
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
Fomalhauti spune:
Cautati degeaba. Nu exista ceea ce cautati voi. Politicienii sunt niste persoane cu anumite caracteristici. Si asta e valabil peste tot, in toata lumea. La noi sunt hoti pe fata, nesimtiti (ma refer la toate avantajele lor pe timp de criza si la faptul ca lipsesc de la sedinte sau citesc ziarul sau se joaca pe calculator...), mitocani...Dar peste tot sunt niste indivizi corupti, gata oricand sa minta sau sa se intoarca "dupa cum bate vantul" (faptul ca nu o fac in mod curent este doar pentru ca acolo electoratul sanctioneaza drastic un asemenea comportament).
Nu oricine poate deveni sportiv de performanta. Iti trebuie anumite caracteristici, o ambitie puternica, disponibilitatea de a renunta la multe dintre placerile existentei...
Nu oricine poate deveni actor. Nu oricine poate scrie un roman.
Nu oricine poate deveni politician. Nu oricine doreste sa devina politician. Eu cred ca exista cateva categorii de indivizi care devin politicieni: sunt persoane care isi doresc bani multi dar nu sunt capabili sa-i castige cinstit sau sa munceasca foarte mult pentru asta. Sunt persoane care isi doresc un anume statut social, vor "sa fie importanti" si nu au nicio alta cale; adica nu pot deveni nici sportivi, nici actori, nici macar comentatori sportivi. Sunt persoane care vor avantaje, luxuri si nu in ultimul rand o forma de respect. O aparenta de respect...
Exista oameni care au idealuri, vor sa schimbe ceva intr-un domeniu sau altul dar acestia isi dau foarte repede seama ca locul lor nu este in politica ci tocmai in afara ei, in diferite structuri care se tin departe de politica. Un tanar care vrea sa salveze padurile nu se face deputat ci intra intr-un grup care face presiuni asupra deputatilor. La fel o persoana care vrea sa ajute batranii sau copiii sau persoanele cu diferite probleme. Vreau sa spun, cei care vor sa faca ceva sunt fix de partea cealalta, in razboi cu politicienii.
Fomalhauti spune:
Acum, daca v-am facut sa plangeti, vin si cu o idee mai optimista. Eu cred ca in timp lucrurile se vor schimba in bine. Asta nu inseamna ca politicienii vor deveni un alt fel de oameni, dar vor fi nevoiti sa faca si pentru noi cate ceva. Vor invata ca nu isi pot vedea pe termen lung de problemele lor, de afacerile lor murdare, daca nu fac si pentru noi ceva, la inceput putin, apoi din ce in ce mai mult. Da, chiar cred ca si noi vom invata sa fim un pic mai pretentiosi.
Primii care au invatat ceva mi se par primarii de sector. Nu stiu in alte orase cum e, dar in Bucuresti au inceput sa "miste". Mai un loc de joaca, mai un pom...Nu conteaza ca obiectele de la locul de joaca sau pomii sunt cumparati de la sotiile lor personale. Sau conteaza, dar oricum avem si noi un avantaj.
Dupa primarii de sector s-a prins si domnul "profesor doctor Sorin Mircea" (Oprescu, primarul Bucurestiului, pentru cei care sunt din alte locuri). La inceput nu a facut nimic, parcurile lui aratau jalnic, murdare, locuri de joaca vechi (Tineretului, de exemplu). Dupa alegerile prezindentiale la care a obtinut un rezultat jalnic, a inceput si el sa dea semne ca exista...
Eu zic ca mergem spre bine (cam incet, dar spre bine).
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fomalhauti Cautati degeaba. Nu exista ceea ce cautati voi. Vreau sa spun, cei care vor sa faca ceva sunt fix de partea cealalta, in razboi cu politicienii. |
Pai, si la ce naiba mai avem nevoie de politicieni? De ce ne mai stoarcem mintea, purta dezbateri, incaiera la vot???
Nu ca n-as fi de acord cu ce spui...
Dupa mine, ar fi mai bine fara...
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009
sirimie spune:
Fomalhauti - da si tu un exemplu
Nu Negoita, se stie foarte bine ca e corupt.
Am uitat sa pun link-ul spre Varujan Pambuccian: http://varujan.rol.ro/
Capcaunul - de ce e nul pe partea de IT? Eu nu cred asta. Ai face bine sa si argumentezi cand acuzi pe cineva de ceva. Nu e nimeni perfectiunea intruchipata, in lumea reala nu cautam asa ceva. La fel Preda, de ce nu e bun?
alinuk spune:
sa intru in 'jocul vostru'?
renate weber,
marie rose mociornita!?
eu as merge pe mana unei femei, a femeilor
anul trecut am reusit sa primesc de la Puric un autograf care m-a stimulat in aceasta idee (mi incoltise mie in cap de ceva vreme)
http://www.flickr.com/photos/23251288@N07/5187432807/in/set-72157623922185399
Ma gandesc ca daca cineva s-ar gandi la tara asta ca la un copil, pe care trebuie sa-l educe, sa se faca mare si sa stea independent pe propriile picioare la un moment dat, cine ar fi mai potrivit pentru asta decat un suflet de mama!?
stiu ca's idealista..
sa ma ierte barbatii, carora le recunosc suprematia dealtfel
Alinuk
inceputul meu de lume
Nimic nu-i intamplator!
Rufus spune:
Mociornita...da! Da!
Weber...Nu!
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009
alinuk spune:
voi sa nu credeti ca glumesc
azi am propus la realitatea tv pe agenda publica, ce tot vb noi pe aici despre acea campanie pt fiecare, pe planul personal ..de trai constient si responsabil in patratica lui
(chiar asa am zis, RUFUS tb sa-ti platesc drept de copyright ca tu ai folosit 'patratica' primul aici)
http://www.realitatea.net/jurnale.html
(dati click pe jurnalul de la ora 13 la ora 13:44
interventiile mele mai sunt la min 13:17, 13:27, 13:31 - ideea e ca nu ma asteptam ca tema sa fie atat de politizata..chiar cu confe de presa a lui Antonescu, dar am incercat sa evit cat am putut comentarii de natura politica)
am vb dupa emisiune cu Violeta Vijulie, ne-am sch contacte, poate ne vom intalni sa vedem ce zone de parteneriat din zona soc civile identificam (si aici ma refer la DC, As Mame, orice ong care doreste sa puna umarul) /
ea deruleaza acum in parteneriat cu primaria un proiect pt construirea in Bucuresti de crese si gradinite)
http://www.violetavijulie.ro/author/admin/
ca tot vorbeam despre...femei
PS: precizez ca Asociatia MAME a carei membru voluntar sunt, nu are nicio implicare in demersul As mame pt mame cu privire la nasterea acasa, cu moasa (va zic pt ca apare in materialul din stirile de mai sus)
personal, nu as naste acasa si ma abtin de la comentarii pe marginea acestei variante
As MAME este un ong
As mame pt mame altul
Alinuk
inceputul meu de lume
Nimic nu-i intamplator!
sirimie spune:
Alina, am ascultat stirile - de ce nu ma mir de profesionalismul lor care lipseste. Ce legatura are mame pentru mame, nasterea acasa cu campanii publice si cat de lider este Crin Antonescu.
sirimie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk sa intru in 'jocul vostru'? renate weber, marie rose mociornita!? eu as merge pe mana unei femei, a femeilor |
Mie imi plac ambele propuneri
Renate Weber de ce nu?