Caut lideri politici..
Raspunsuri - Pagina 7
sirimie spune:
Rufus, chestia aia de la benzinarie nu stiu ce a vrut sa demonstreze. Daca eu eram unul care statea la coada dupa ce mi-am pus benzina, asteptand sa numere maruntisul, aveam o parere si mai proasta.
Benzinariile sunt societati comerciale, ce vina aveau amaratii de vanzatori sau amaratii de cumparatori mentionati mai sus? Au obtinut doar putin scandal si notorietate.
sirimie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus Simona, uite o parere. http://www.contributors.ro/dezbatere/o-noua-miscare-politica-in-romania-vis-sau-prostie/ Nu e chiar ce sperai tu... Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Baconschi? O gluma proasta.
Asta e manipulare tampita. Baconshi e servitorul credincios a lui Basescu dupa alegerile dubioase din Paris. Ajuns ministru desi a avut un scandal sexual de au ras curcile de "diplomatia romaneasca".
sirimie spune:
O propunere:
Alina Gorghiu
http://www.alinagorghiu.ro/
desi target-ul ei par sa fie avocatii.
Are bube mari?
capcaunul spune:
citat din mesajul lui sirimie O propunere: Alina Gorghiu |
Golanii din Piata Universitatii aveau o vorba, si-un gest, cand aparea la televizor Iliescu: mac mac (gestul nu era obscen, era un macait cu degetul mare si cel aratator).
Asa si cu propunerile Alinei:
mac mac
mac mec
mec media srl
Mediajust spune:
Simona, este normal ca Alina Gorghiu are target avocatii. Ea insasi este avocat, partidul din care face parte este plin de avocati, avocatura este o meserie liberala. Aceeasi pozitie insa o au mii de tineri avocati in momentul asta, ea doar este mai vizibila prin pozitia politica.
Ce s-a intamplat in ultimele zile ale anului cu schimbarea legii 51, cea care reglementeaza exercitarea acestei profesii, este inadmisibil.
Imagineaza-ti ca tu esti in anul III de facultate la Politehnica, mai ai de facut doi (care nu-s usori) - si vine Puterea, prin reprezentantii sai, si hotaraste ca toti studentii pe care ii cheama Gheorghe, au ochi albastri si parul cret sunt, incepand de azi, ingineri. Restul - sa continue studiile si sa-si dea examenele pentru a obtine diploma.
Eu nici macar n-am cuvinte sa-mi exprim indignarea. Este un exemplu clasic de ce spuneam mai sus - legiferare in favoarea unui grup restrans.
Pentru cine nu stie subiectul: avocatii stagiari parlamentari, primari, presedinti/vicepresedinti de consilii judetene si alte cateva categorii de privilegiati devin LA CERERE avocati definitivi. Fara stagiatura, fara examen, fara cursurile de la INPPA. Pur si simplu, te culci absolvent de Drept la vreo privata de la Tecuci si te scoli avocat definitiv pentru ca, nu-i asa, ti se cuvine. Esti ales al poporului, deci deasupra lui.
Nu mai pot continua rationamentul, pentru ca ar trebui sa-mi altoiesc intai cateva avertismente rosii.
Editez sa spun ca n-am citit propunerea Alinei Gorghiu din trimiterea ta - dar referindu-te la avocati m-am gandit ca despre asta este vorba. Daca nu-i asta subiectul - pacatul doamnei parlamentar, si ramane doar indignarea mea fata de o putere care lucreaza numai pentru propriul bine.
capcaunul spune:
Tot e bine ca ai scris intentionat si nu indrumat.
Acum la subiect, din tot pnl-ul n-ai gasit altceva mai bun, sau macar mai credibil?
capcaunul spune:
Mediajust, dar cum este sa te culci deputat pnl si sa te trezesti peste noapte formator de mediatori? Desi n-ai facut o ora de curs?
De-asta spuneam ca Gorghiu este din acelasi aluat cu basescu si toti cei pe care-i critica. De dorul ciolanului ii critica.
Mediajust spune:
Nu este tot aia, Capcaune.
Orice avocat submediocru poate face cu ochii inchisi ce face un mediator, deci ii poate si forma. N-ai nevoie de cursuri ca sa-i inveti pe inginerii metalurgisti si profesorii de sport care vor aceasta competenta trei proceduri si doua modele de acord.
Nu-ti mai spun cum sunt cursurile alea!
Mie Alina Gorghiu nu-mi spune mai nimic - poate doar ca pierde timp pretios in loc sa-si construiasca o cariera.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui Mediajust Orice avocat submediocru poate face cu ochii inchisi ce face un mediator, deci ii poate si forma. |
Ma declar multumit.