Caut lideri politici..

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Problema mea e ca tot hotii sunt realesi. Daca ar fi unii tineri credibili - as vrea sa ii urmaresc si sa ii promovez.

OK, mai vii de-acasa.
Sper ca, cel putin la acest subiect, macar tu, cea care l-ai propus, sa nu mai pronunti Basescu, sau Antonescu, sau Ponta, in fine, stii tu.
Daca faci asta, poti avea o sansa sa se discute si pe ceea ce vrei tu.

La subiect, cred ca sunt mult mai multi cei carora le pasa. Dar incepe sa le cam fie lehamite de indemnurile proletare, gen sa ne implicam, sa facem, sa dregem...inca o data spun, in orice domeniu (deci si in politica) sunt oameni talentati, care fac si desfac, si restul lumii, care pot sprijini sau nu ideile. Restul lumii este asigurat si, dupa parerea mea, sunt multi care gandesc ca nu avem din ce alege. Mai raman talentele...iar aia trebuie sa aiba motivatie puternica, care vine din constiinta, onoare, dar cel mai tare vine din educatie.
Ceea ce vrem noi, adica aparitia de oameni noi, credibili, cum spui tu, nu-i chiar simplu- putem cadea in extrema cealalta, sa promovam oameni noi doar ca-s noi, dar fara alte garantii. Este un proces de durata si necesita sprijin in cunostiinta de cauza.
Dar, pentru inceput, nu mai trebuie sa sprijinim nici un nume actual sau chiar unul nou care tine in spate clica din prezent. Este primul pas cu care eu as incepe.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

io zic ca fara un avion ca al presedintelui polonez n-ai nici o sansa sa gasesti ceva in viitorul apropiat, la umbra marilor copaci nu creste nimic (si nu-i musai sa fie un copac benefic, sa speram peste inca 20 de ani.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Avioane s-ar mai gasi, da' cum sa-i inghesui pe toti la gramada?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andries

io zic ca fara un avion ca al presedintelui polonez n-ai nici o sansa sa gasesti ceva in viitorul apropiat, la umbra marilor copaci nu creste nimic (si nu-i musai sa fie un copac benefic, sa speram peste inca 20 de ani.

Nu incap toti intr-unul.

Edit: acum am vazut ca si Rufus a postat intre timp.Suntem plini de speranta dupa cum se vede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Uf. Dar eu tot nu renunt.

Mergi la inceput

Cateva observatii:
Cunosc persoane ce taie copacii si ii vand cu caruta pe pret de nimic pentru a cheltui apoi toti banii in carciuma .I-am intrebat: a-ti vota pe cineva ce daca ar fi la putere nu v-ar mai lasa sa vindeti padurile la ce pret vreti voi si in ritmul in care doriti voi? Raspuns : NU .Deci, vor vota tot hoti indiferent cati au intrat deja in avion.Ii vor vota pe cei ramasi sau vor forma altii.
Cunosc persoane ce si-au construit casa in albia raului.I-am intrebat : a-ti vota pe cineva ce daca ar fi la putere nu v-ar mai lasa sa construiti unde vreti? Raspuns: NU.Si ei deci vor vota in continuare cretini.
Cunosc persoane ce isi plimba cateii (proprii) in parcurile destinate copiilor desi in imediata vecinatate exista locuri special amenajate pentru caini. La fel, nu i-ar vota pe cei ce i-ar pedepsi pentru asta.Deci, ar vota jigodii in continuare.
Nu cunosc asistente medicale ce ies la petreceri si lasa pruncii nesupravegheati dar sunt sigura ca si ele i-ar vota pe cei ce le va permite in continuare asta.
Cunosc familii cu doar un copil ce si-au construit casa de 300 de metrii patrati si sunt nemultumiti cand le spui ca in mod normal ar trebui sa plateasca foarte mult impozit.Se enerveaza chiar.Nu ii vor vota pe cei ce ar gandi normal in privinta asta.Si ei voteaza (din alt motiv vezi bine...) tot jigodii in continuare.

Si exemplele pot continua..
Deci, votantii in primul rand trebuie sa-si schimbe mentalitatea si abia apoi vor fi educati oameni ce pot gandi normal.
Deocamdata, nu prea avem ce astepta in Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edip spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanadara

Cunosc familii cu doar un copil ce si-au construit casa de 300 de metrii patrati si sunt nemultumiti cand le spui ca in mod normal ar trebui sa plateasca foarte mult impozit.

de ce ar trebui sa plateasca mai mult impozit? asa de curiozitate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edip spune:

sirimie, daca acesti lideri politici nu se pot remarca singuri nu ii mai cauta... inseamna ca cei pe care tu crezi ca ii vei gasi nu vor fi cu adevarat lideri niciodata. liderii se afirma singuri...

din pacate generatia care stia sa faca politica s-a distrus dupa razboi. copii lor (daca i-au avut sau daca au ramas in Ro) nu au avut ocazia sa mai traiasca in acel mediu politic care te educa de mic sa devii politician.

Mergi la inceput

Edip, in Romania nu exista inca diferentieri esentiale intre impozitarea spatiului necesar ce este considerat o nevoie fundamentala si impozitarea spatiului locuibil suplimentar.
Adica,impozitul pe m2 de spatiu locuibil / persoana este cam acelasi indiferent daca detii 100 mp locuibili (sa zicem ca aici ar fi spatiul necesar vietuirii acordat de lege - dar nu stiu exact la cat e pus, daca e pus) sau daca aceeasi persoana detine 500 mp locuibili.In mod normal, bineinteles ca ai voie sa locuiesti si in 2000 mp insa primii 100 ti se impoziteaza intr-un fel (spatiul necesar) si urmatorii 1900 mp altfel (spatiul suplimenatar) .
Nu stiu cum e in Canada dar in Romania exista familii de 3 persoane ce detin un apartament cu 2 camere ce platesc impozitul pe mp la aceeasi valoare cu alte familii tot de 3 persoane ce detin 14 apartamente inchiriate si o vila in care stau ei (caz real).Este treaba lor, bineinteles dar ar trebui platit impozit la stat la alt nivel pe apartamentele suplimentare.
Ma rog, ideea in subiect era ca decat sa voteze peroane integre ce le-ar risca lor aplicarea vreunei legi si nu "strecurarea" specifica si bine stiuta, mai bine voteaza jigodiile ce fura de nu mai pot insa le lasa si anumite avantaje.

Edit: uite un exemplu , legi date si "fentate" cu spor.Si cu mandrie , de altfel in Romania. Cei implicati, niciodata nu vor vota persoane integre ce chiar i-ar controla si amenda.Vor vota cu spor persoane ce fenteaza si ele, pentru a lasa portitele deschise.

http://www.gandul.info/financiar/portitele-noilor-masuri-fiscale-cum-sa-fentezi-impozitul-suplimentar-pe-locuinta-6439210

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

dezbateri pe aceasta tema cred ca se pot intinde pe multe pg
fiecare opinie argumentata rational are partea ei de adevar si de corespondenta in realitate

ideea e cu ce ne alegem noi dupa toate aceste discutii
noi, cei de langa noi, cei de care ne pasa, copiii nostri

altfel, e pierdere de vreme

asa incat va intreb din nou

din pct meu de vdr am putea deschide un nou subiect prin care sa propunem o campanie de constientizare
o campanie prin care sa propunem un trai constient si responsabil

si da, e adevarat nu ne pricepem la toate, asa incat in patratica noastra, a fiecaruia dintre noi, ne putem stradui sa facem in asa fel incat superficialitatea, indiferenta, blazarea si oportunismul sa devina nonvaloare

ca si principal obiectiv al acestei campanii ar fi :

sa ii invatam pe copiii nostri, ai tuturor celor care se alatura campaniei sau care interactioneaza cu ea / aud de ea, sa traiasca astfel si atunci putem spera ca ceea ce urmeaza dupa (caci nimeni nu e vesnic) va avea alte valente, ca se va trai intr-o lume mai generoasa si altruista

stiu ca sunt o idealista, dar din acest idealism ma straduiesc sa iasa ceva, nu doar vorbe

sa fim buni, oameni buni!
si sa ne cautam aceasta parte din noi
eu asa traiesc, incerc sa interactionez cu aceasta parte din oameni
inerentele umbre le scuz, le gasesc explicatii, nu le pot ignora total...incerc sa fiu toleranta (nu imi iese intotdeauna) dar atunci cand cineva se poarta rautacios si tu te scuzi cumva in locul lui, sper eu ca il faci ca data viitoare sa se mai gandeasca o sec in plus atunci cand e pus in aceeasi situatie

..si asta depinde si de mine

asadar, daca ma ajutati si veniti cu idei si pareri voi incerca sa deschid aceasta campanie

sa o denumim cumva / veniti cu propuneri de nume de campanie

Un viitor pentru copilul meu
Viitorul nostru si omul bun din noi
Sa traim constient si responsabil. Pentru copiii nostri!
Cum vrei sa fie viitorul copilului tau?
Omul bun din noi
SOS! Ce facem pentru copiii nostri?

ce ziceti, astept si alte propuneri ..mai inspirate

Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

inceputul meu de lume

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput