Caut lideri politici..
Raspunsuri - Pagina 11
sirimie spune:
Asa e
M-am gandit la un alt politician, Adriana Saftoiu. Din pacate a facut greseli cand era consiliera lui Basescu
Rufus spune:
Mie imi place Adriana Saftoiu.
Culmea este ca, desi laudata ca a avut coloana vertebrala (cand a intors spatele pdl), acum e criticata ca vorbeste, chiar de catre cei ce au laudat-o. Nici nu mai stii ce sa zici.
Simona, ce greseli a facut ca si consiliera a lui Base?
O intrebare: intr-un partid, unde se presupune ca toti au aceleasi idealuri, cum e normal sa stea treaba la luatul de pozitie? Adica: Saftoiu (ca vorbiram de ea) nu agreaza fuziunea cu PC, ba are si ceva de zis lui Fat Frumos (din padurea stramba). Nu cumva este normal sa ai pozitii in partid, discutii in ce stiu eu ce birouri, plenare...si daca nu-ti convine si nu poti trece peste parerea majoritatii, demisionezi si apoi (eventual) vorbesti? Adica, pozitia oficiala a partidului nu este una singura, indiferent cat si-au dat la gioale in vestiar?
Nu e cumva ca...vreau sa divortez, ne-am separat, dar n-am o alta relatie, pana dupa divort?
Sau, cui foloseste balacareala intre membrii unui partid, scoasa pe taraba, ca in piata? Care-i "disciplina de partid"?
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009
alinuk spune:
Citat: |
Alina, de ce zici ca subiectul asta s-a mutat in celalalt? Eu aici am propus o discutie despre politicieni iar dincolo o discutie despre oameni. Sunt diferite. |
Simona, iarta-ma
ai dreptate
Sunt doua sub diferite la care se poate discuta,
cred ca pt ca nu se mai scrisese de cateva zile, m-am gandit sa dau o legatura catre continuarea discutiilor
asadar, discutiile despre lideri politici continua aici
Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
inceputul meu de lume
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Mediajust spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sirimie Asa e M-am gandit la un alt politician, Adriana Saftoiu. Din pacate a facut greseli cand era consiliera lui Basescu Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog |
Poti argumenta, te rog?
Unde a gresit consilierul Saftoiu?
(Te rog, nu ce crezi sau ce-ai vazut la televizor - ci fix UNDE a gresit in relatia socio-profesionala cu presedintele).
Lali spune:
Va urmaresc cu interes discutia.
Ma bucur ca s-a ajuns aici, pentru ca din lipsa de alternative tot mai multi oameni care gandesc si doresc altceva nu mai voteaza.
Si, paradoxal asta e o situatie care convine de minune actualilor politicieni. Nu exista in alegeri o prezenta minima obligatorie la vot, iar stafurile de campanie sunt de-a dreptul incantate cand stiu ca au de adunat procentul majoritar din cat mai putine voturi valabil exprimate.
Este mult mai ieftin si mai profitabil sa cumperi voturi in conditiile unei prezente scazute la vot, este mult mai usor sa influentezi rezultatul votului cand ai nevoie de sute de voturi pentru asta, nu de mii. Si in ultimele alegeri in majoritatea colegiilor de ambele parti s-au alocat bugete clare pentru asta si a existat o retea care cu asta s-a ocupat.
Graba cu care toate partile au uitat sa se ocupe de pedepsirea cazurilor de frauda sau de inasprirea legii elctorale astfel incat sa se previna asta dovedeste ca nu fac altceva acum decat sa-si pregateasca trupele pentru asta.
Pe de alta parte, lehamitea celor care gandesc este din nou benefica politicienilor actuali pentru ca acesti alegatori sunt cel mai greu (si mai scump) de convins si faptul ca sunt scosi din joc face ca jocul sa devina mai previzibil.
Asa ca efortul de a cauta totusi pe cineva care sa merite nu este in van, este probabil cel mai corect demers pentru cineva care nu doreste sa fie indiferent.
Din ce ati propus pana acum eu am retinut doar Marie-Rose Mociornita si Neagu Djuvara.
La mare distanta si totusi cu semne de intrebare pentru mine Adriana Saftoiu.
Rufus spune:
De fapt, numele astea pe care le propunem, la care ne gandim...sa faca ce?
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009
sirimie spune:
Am disparut motivat, scuze.
Adriana Saftoiu - mie imi place de ea. Mai ales de cand a citit in Parlament o chestie fara cap si fara coada cu citate diverse si nimeni nu a bagat de seama. Are prezenta publica.
Dar nu cred ca are sanse mari pentru ca pe vremea lui Basescu a facut ce a cerut el. Atunci cand a facut nu stiu ce plangere contra ministrului Athanasiu, subiect care s-a ridicat de curand. E o dilema unde e linia dintre ce se cere pentru job si ce tine de propria alegere. Parerea mea. Basescu o sa spuna in continuare mizerii - ca ea i-a cerut sa il puna pe Claudiu Saftoiu pe un post prea important pentru el - iar liberalii care i se opun vor sustine ca a fost unealta lui Basescu din placere nu numai din profesionalism.
Parerea mea. Mie imi place de ea.
Mediajust spune:
Simona - deci n-a gresit totusi, ci s-a conformat (pana si-a luat lumea-n cap!)
Si mie imi place oarecum - dar nu pentru prestatia ei publica de astazi, ci pentru cea din vremea cand era ziarist. Este instruita si - mai ales - rafinata, calitate destul de rara in politica.
De asemenea, o admir pentru tenacitatea si discretia cu care se ocupa de fiul ei - un copil putin mai special, dar si de alti copii cu aceeasi afectiune (si asta - fara sa strige in gura mare.)
capcaunul spune:
Desteapta si cu foarte mult bun simt. Dar are ghinionul sa fie-n tabara care nu place poporului. Motiv pentru care una spune ea si alta aude consumatorul de antene.