Caut lideri politici..

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mediajust

Simona - deci n-a gresit totusi, ci s-a conformat (pana si-a luat lumea-n cap!)

Si mie imi place oarecum - dar nu pentru prestatia ei publica de astazi, ci pentru cea din vremea cand era ziarist. Este instruita si - mai ales - rafinata, calitate destul de rara in politica.
De asemenea, o admir pentru tenacitatea si discretia cu care se ocupa de fiul ei - un copil putin mai special, dar si de alti copii cu aceeasi afectiune (si asta - fara sa strige in gura mare.)

"Procesele iti rapesc timpul, banii, tihna si prietenii." (Proverb englezesc).

Ce are copilul ei? Habar nu aveam ca ar avea ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Citat:
citat din mesajul lui Mediajust

Simona - deci n-a gresit totusi, ci s-a conformat (pana si-a luat lumea-n cap!)

Si mie imi place oarecum - dar nu pentru prestatia ei publica de astazi, ci pentru cea din vremea cand era ziarist. Este instruita si - mai ales - rafinata, calitate destul de rara in politica.
De asemenea, o admir pentru tenacitatea si discretia cu care se ocupa de fiul ei - un copil putin mai special, dar si de alti copii cu aceeasi afectiune (si asta - fara sa strige in gura mare.)

Ce are copilul ei? Habar nu aveam ca ar avea ceva.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Nu pot sa spun (nu stiu daca-i public) - insa nu este o boala incurabila si nici una care sa puna viata in pericol.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui noideea

ce parere aveti de andreea paul vass?

Mie mi se pare ca e doar purtator de cuvant. Poate spune orice enormitati daca asta e pe lista de lucruri de sustinut in acel moment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

mie mi se pare o capcitate oratorica, dar ca si capcaunul, e in tabara car nu trebuie. Este din vechea scoala. A oratorului diplomat care te aduce unde vrea , te frange si apoi te bulverseaza. Cred ca pusa la locul potrivit este o capacitate. De aceea este si folosita. Nu are insa un crez, este cumparata si para cumparata. E o simpla executanta, incapabila, in acest moment sa fie o individualitate. Dar poate deveni, cu ajutorul corespunzator, cu resurse, independente de cele care o sustin la momentul actual.

Mergi la inceput

Daniel Funeriu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

slabut rau, unul din multime care crede ca poate dar e varza, la capitolul imagine cel putin nu straluceste cu nimik, nu ma refer la fizic, ca e ok asa, dar ca si capacitate e inca in fasa. Sa se intoarca peste vreo 20 de ani de slefuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CostelCornea spune:

De Partidul Poporului ai auzit ?
Nu despre cacialmaua PP-DD, ci de adevaratul PP :

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CostelCornea spune:

Mafia politica vrea sa deturneze revolutia poporului.
Dupa ce au furat 21 de ani, vor sa-si puna eticheta de "miscarea populara" :

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Nu e gargara.

Tu stiai ca daca se strang nu stiu cate sute de mii de semnaturi de la cetateni se poate propune o lege in parlament? E drept constitutional.

http://www.dreptonline.ro/legislatie/lege_initiativa_legislativa_cetateni.php

Pentru asta si castiga toti Bula care candideaza, oamenii sunt resemnati cu nimicnicia politicienilor pe care ii aleg, politicienii hoti si corupti sunt realesi - de asta nici nu le pasa ca ii vad toti cum fura.

ai idee cate legii se propun si raman in starea de propunere?!... poate ne ajuta cineva cu ceva informatii - cifre concrete, eu nu le am, dar stiu ca de la propunere la promulgare e cale lunga si daca nu exista sustinere politica unele propuneri mor in fasa...

pe de alta parte: sa facem si sa dregem; putem face si drege doar utilizand materialul care ni se pune la dispozitie, cata vreme exista o lege electorala nu poti trece peste ea, noi doar punem stampila pe buletinul de vot... dupa cum am vazut ultima oara cand am mers la vot, algoritmul a fost cel care a decis cine castiga colegiul electoral...

apoi sa zicem ca schimbam componenta clasei politice prin vot invingand algoritmul, reusim asta, ce ne facem cu mentalitatile din sistem, 4 ani nu sunt suficienti pentru realiza schimbarea, e nevoie de creiere care sa schimbe strategii nationale, rezulta ca o figura politica are nevoie de echipa puternica cu viziune clara, tineretea candidatului nu e o garantie a succesului votantilor, dorinta lui de a oferi bine poporului fara sustinere ramane simpla gargara...(succesul votantilor nu inseamna doar schimbarea figurilor din galeria politica)...

alinuka si rufus, zic bine, omul potrivit la locul potrivit, ar fi bine sa apara persoane interesate sa intre in politica avand directia deja stabilita, oameni care sa fie apti sa lupte in parlament pentru a-si realiza "planul" si a oferi mai binele promis votantilor

cat despre Funeriu ce sa spun (ca pomenea cineva de el), daca intra in panica cand i se pune un microfon in fata si nu mai e capabil nici sa repete ce i se sufla din spate...ce ar putea face in parlament?!...poate gresesc, dar cel ce intra in parlament trebuie fie aibe stofa de lider, nu de "scoler" care are nevoie de ajutorul invatatorului pentru a-si aminti "lectia"...timp sa invete nu cred ca are, pana acum trebuia sa fi invatat lectia (pe meseria lui o fi bun, nu il cunosc, dar ca politician nu are stofa, eu una nu l-as vota)...

imi amintesc de PIN, si parintii lui cautau colegi cu stofa de lideri politici inaintea campaniei electorale si promiteau mai binele, dar conditionau selectia viitorilor lideri cu strangerea de semnaturi/adeziuni in favoarea PIN si ofereau ca bonus un loc intr-un birou electoral pe durata votarii - asta da strategie de identificare a liderilor politici

Nina, 30s+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Lider politic? Eu mi-as dori ca Radu Moraru, alias "Nasul", sa se supere tare si sa intre in politica.
Eu sunt hotarata sa il sustin in aceasta utopica prestatie indiferent de pozitia politica pe care o va alege.Merg pe mana lui!
Cred ca este o persoana echilibrata, charismatica, inteligenta si preocupata de problemele romanilor in mod sincer.
Derbedeii care l-au redus la tacere si penibilii care i-au adresat amenintari si blesteme ar fi timpul sa dispara din media pt. ca fac rau, da' rau de tot, neuronului(unic si fara companie!) fanilor lor.

Mergi la inceput