Previziuni pentru 2011
Raspunsuri - Pagina 3
Elena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Melaroxy nu trebui sa asculti stirile ca sa vezi cum traiesc oamenii de langa tine si sa auzi cum ei nu mai au incredere in nimic. cand vezi ca puterea de cumparare e din ce mai mica, cand auzi ce salarii primesc si ce pot achita si ce nu, si cate prioritati au luat locul altora...... noroc ca avem speranta ![]() ![]() Mela+ Vladut Alexandru |
Pai da, faptul ca oamenii o duc cum o duc este tocmai urmarea faptului ca lasa guvernul sa le gurverneze viata si sa le dicteze viitorul. Eu nu zic sa negam realitatea, sa spunem acum ca ce bine se traieste in Romania si ca totul este infloritor, ci spun sa nu ne mai uitam atit de mult la partea asta intunecata a realitatii!
Realitatea poti sa ti-o modelezi tu cum vrei, ci nu sa lasi pe altii sa ti-o modeleze, ca in niciun caz nu o fac spre binele tau....

_
spune-mi ceva bun
perlute
Ramonika spune:
| citat din mesajul lui croco21 Mie mi se pare c-am iesit din criza. Ce criza e aia cand strazile sunt pline de masini si mallurile sunt pline de oameni care ies cu carucioarele pline? Au fost zile anul trecut in care am facut si 3 ore pana la serviciu in trafic iar de sarbatori in mallul din Baneasa nu puteai sa respiri din cauza aglomeratiei. |
asti-s aia care fac evaziune fiscala...

Ramonika
Ruxandra (30.11.2009)
tati
si Vladutz 
zebra roz
sirimie spune:
Nu putem fi independenti de ce se intampla la guvernare. Cea mai simpla dovada: in vest oamenii o duc mai bine si pe timp de criza. Daca am fi avut noi guvernele lor alfel statea treaba, corect?
Am vazut si eu multi oameni in magazine. Cred ca sunt doar in Bucuresti - unde oricum veniturile sunt mai mari - si ca desi sunt multi nu e consumul la fel de mare ca in 2008 cand erau rafturile goale peste tot. Acum toti sunt mai cumpatati.
manon spune:
incep sa cred ca toti anii de scoala (si n-au fost putini, fara sa repet vreunul) nu-mi sunt de niciun folos. accept ca, poate, sunt chiar retardata, dar nu reusesc sa-mi controlez viata dincolo de cei peste 40% salariu pe care mi i-a insfacat bunul guvern doar dintr-o trasatura de condei in timp ce cheltuielile zilnice cresc in suma, nu in volum, iar institutiile, ajunse in pragul falimentului moral, iti solicita si mai mult buzunarul (vezi asistenta medicala, invatamantul si ce-o mai fi). institutiile bugatare functioneaza ca programul "rabla", dai 7 contra 1 si oricat optimism sau forta si motivatie profesionala as cauta in mine...nu ma simt in confruntare loiala cu cei care dispun de viata/viitorul meu si al familiei mele. by the way, pe voi v-a consultat cineva inainte de hotararea impovaratoare pana la a treia generatie de a se face imprumuturi mari externe, in contul si pe seama noastra ?? pe mine nu m-or fi gasit acasa, nu stiu, dar n-am avut ocazia sa spun ca nu sunt de acord...
quote]citat din mesajul lui Elena
| citat din mesajul lui Melaroxy nu trebui sa asculti stirile ca sa vezi cum traiesc oamenii de langa tine si sa auzi cum ei nu mai au incredere in nimic. cand vezi ca puterea de cumparare e din ce mai mica, cand auzi ce salarii primesc si ce pot achita si ce nu, si cate prioritati au luat locul altora...... noroc ca avem speranta ![]() ![]() Mela+ Vladut Alexandru |
Pai da, faptul ca oamenii o duc cum o duc este tocmai urmarea faptului ca lasa guvernul sa le gurverneze viata si sa le dicteze viitorul. Eu nu zic sa negam realitatea, sa spunem acum ca ce bine se traieste in Romania si ca totul este infloritor, ci spun sa nu ne mai uitam atit de mult la partea asta intunecata a realitatii!
Realitatea poti sa ti-o modelezi tu cum vrei, ci nu sa lasi pe altii sa ti-o modeleze, ca in niciun caz nu o fac spre binele tau....

_
spune-mi ceva bun
perlute
[/quote]
capcaunul spune:
Nu-mi vine sa cred! www.newstrib.com/articles/news/local/default.asp?article=25337&aname=STORY%2C ROLL CALL%3AIllinois faces 66 percent income tax hike" target="_blank">Basescu si Boc au preluat guvernarea statului Illinois! Cum altfel s-ar explica cresterea impozitului statal pe venit cu, atentie!, 66.6%.
Delia21 spune:
Capcaunule,...ma tavalesc de ras la biblioteca...in fata calculatorului...si nu intelege nimeni de ce :)))) Esti...fenomenal