Previziuni pentru 2011

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza
in Irlanda, o data cu votarea noului buget in decembrie, s-a taiat de peste tot, incepand din ianuarie, inclusiv din alocatiile copiilor, somaj, ajutoare sociale, salar minim pe economie..... [/teal]

Nu se poate! NU SE POATE! Dupa ce Antenele si Realitatea ne-au asigurat de mii si mii de ori ca Romania este singura, unica tara din UE in care se taie salarii, indemnizatii si ajutoare sociale, vii sa ne tulburi certitudinea?

Sau poate Cowen e si el marioneta lui Basescu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza
in Irlanda, o data cu votarea noului buget in decembrie, s-a taiat de peste tot, incepand din ianuarie, inclusiv din alocatiile copiilor, somaj, ajutoare sociale, salar minim pe economie..... [/teal]

Nu se poate! NU SE POATE! Dupa ce Antenele si Realitatea ne-au asigurat de mii si mii de ori ca Romania este singura, unica tara din UE in care se taie salarii, indemnizatii si ajutoare sociale, vii sa ne tulburi certitudinea?

Sau poate Cowen e si el marioneta lui Basescu?

pai ce faci capcaune? asculti la mincinosii aia? of of...sa-ti spui eu ca nemtii au fost primii care au taiat de la salarii, asta prin anul de gratie 2009, cand inca umblau cainii cu colaci pe cozi prin Bucuresti!

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Oups!
Inseamna ca avem de-a face cu ceva mincinosi? Adica astia care se pregatesc sa ne salveze, mint inainte de inscaunare? Si ei???

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adrianaa

Stati cu ochii pe pretul petrolului si veti stii cum va fi: mai bine sau mai rau din punct de vedere economic.

http://www.oil-price.net/

Da...pacat ca atunci cand pretul petrolului creste cresc toate celelalte preturi, cand scade , nu scade nimic altceva...

Lara mami de Errie si Jamie

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manon spune:

felicitari! esti dintre putinii care isi pot controla singuri viata. mie mi-o controleaza altii, guvernul...de exp. si ca mine...multi. da-ne si noua un pont-doua...sa ne fie si noua mai bine, mai frumos...

Citat:
citat din mesajul lui Elena

Fiecare an este dupa cum si-l face fiecare.
Al meu va fi super-bun , indiferent de pretul petrolului, sau ce spun astrele, oamenii politici, previziunile lui nostradamus sau ale adevaratei-fiice-a-mamei-omida.

_
spune-mi ceva bun
perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui manon
... viata. mie mi-o controleaza altii, guvernul...de exp. si ca mine...multi. da-ne si noua un pont-doua...sa ne fie si noua mai bine, mai frumos...

... sa nu mai astepti nimic de la guvern si sa-ti construiesti singura drumul in viata ... plus rabdare, tenacitate, initiativa, flexibilitate, incredere in propria persoana, optimism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Citat:

felicitari! esti dintre putinii care isi pot controla singuri viata. mie mi-o controleaza altii, guvernul...de exp. si ca mine...multi. da-ne si noua un pont-doua...sa ne fie si noua mai bine, mai frumos...
Citat:

Al meu va fi super-bun , indiferent de pretul petrolului, sau ce spun astrele, oamenii politici, previziunile lui nostradamus sau ale adevaratei-fiice-a-mamei-omida.

_
spune-mi ceva bun
perlute

Manon, guvernul iti controleaza viata, pentru ca il lasi sa ti-o controleze :)
In principiu tot ce ti se intampla in viata este rezultatul a ceea ce gandesti. Un "pont" ar fi sa nu mai asculti stirile si sa nu te mai uiti la TV. Vorbesc serios. Eu nu mai ascult stirile si nu ma uit la TV (decat rareori la filme sau emisiuni stiintifice) si, crede-ma, sunt foarte fericita :)
Mai multe ponturi aici; am incercat sa fac o sinteza, cu principalele strategii care m-au ajutat (si ma ajuta) pe mine.

_
spune-mi ceva bun
perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Mai, nu mai invatati oamenii sa nu mai asculte stirile. Mogulii pe ce isi mai fac audienta?? Si bani??

Citat:

Citat:

Citat:

_
spune-mi ceva bun
perlute

Manon, guvernul iti controleaza viata, pentru ca il lasi sa ti-o controleze :)
In principiu tot ce ti se intampla in viata este rezultatul a ceea ce gandesti. Un "pont" ar fi sa nu mai asculti stirile si sa nu te mai uiti la TV. Vorbesc serios. Eu nu mai ascult stirile si nu ma uit la TV (decat rareori la filme sau emisiuni stiintifice) si, crede-ma, sunt foarte fericita :)
Mai multe ponturi poti gasi pe blogul meu, 'spune-mi ceva bun'; am incercat sa fac o sinteza, cu principalele strategii care m-au ajutat (si ma ajuta) pe mine.

_
spune-mi ceva bun
perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melaroxy spune:

nu trebui sa asculti stirile ca sa vezi cum traiesc oamenii de langa tine si sa auzi cum ei nu mai au incredere in nimic. cand vezi ca puterea de cumparare e din ce mai mica, cand auzi ce salarii primesc si ce pot achita si ce nu, si cate prioritati au luat locul altora...... noroc ca avem speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Mie mi se pare c-am iesit din criza. Ce criza e aia cand strazile sunt pline de masini si mallurile sunt pline de oameni care ies cu carucioarele pline? Au fost zile anul trecut in care am facut si 3 ore pana la serviciu in trafic iar de sarbatori in mallul din Baneasa nu puteai sa respiri din cauza aglomeratiei. Sunt si oameni foarte saraci dar cred ca acestia au fost saraci si inainte de criza. Personal cred ca anul asta va fi foarte bun, totul e sa fim sanatosi.

Mergi la inceput