Cand vor fi solduri la noi?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

sunt de acord cu sirmie

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Deci la noi nu exista de fapt solduri.

In America nu sunt solduri dar sunt zile cand se vande orice redus, de ex. black friday - parca prima zi dupa thanksgiving. Cand se calca oamenii in picioare si cumpara tot. Nici asa nu e bine - prea e omor. Mie modelul din europa de vest mi-ar placea sa vad si la noi, dar aici am impresia ca sunt prea orientati spre castiguri de scurta durata.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

In America sunt reduceri chiar si acum, reduceri foarte mari. Am fost impreuna cu sotul in Afi Palace zilele trecute si am avut un soc cand am vazut ca o pereche de blugi clasici Levi's sunt 450 lei la reducere, iar in New York costa doar 20$. Avem o prietena in New York si ne va trimite ea haine si incaltaminte de acolo pt ca in Romania sunt preturi exagerate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Am fost ieri sa iau cadou pt o fetita si abia-abia am gasti ceva. Am incercat la LC Waikiki dar erau foarte putine chestii reduse, In mod normal bluzele sunt 50-70 lei la ei - ceea ce mi se pare absurd. Am reusit sa dau 66 lei pe o perche de pantaloni si o bluza. Le-as fi luat si baietilor mei ceva, dar 70 lei pe o camasa nu dau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ma intereseaza si pe mine soldurile de acum din ian 2012 din Bucuresti.
Daca a vazut cineva unele consistente, ne impartaseste si noua aici?
Va multumesc.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug

Va multumesc.

De Sarbatori, am prins si eu solduri, unele chiar mari, adica 50%. Magazinele vizitate: C@A, Kiabi, New Look.

Oferta, la Kiabi, era asa: cumpara 2 sau mai multe articole din cele cu eticheta portocalie si platesti doar 50% din pretul total. Oferta era PANA la nush ce data din ianuarie.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug

Va multumesc.

De Sarbatori, am prins si eu solduri, unele chiar mari, adica 50%. Magazinele vizitate: C@A, Kiabi, New Look.

Oferta, la Kiabi, era asa: cumpara 2 sau mai multe articole din cele cu eticheta portocalie si platesti doar 50% din pretul total. Oferta era PANA la nush ce data din ianuarie.

Lucrusoare de vanzare...

Da,da,m-am lamurit si eu de kiabi.Dupa ce au scumpit produsele,au pus chestia asta...dar la o gecuta au pus in plus 60 de lei,asa k reducerea nu-i!E aceeasi geaca pe care eu i-am luat-o lui fii-miu in oct parca.Si ca sa ma conving m-am mai uitat la niste hainute de la ei pe care eu i le-am luat lui David si m-am convins...am plecat urgent dezamagita..Nu-mi plac chestiile astea deloc!

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Conform legii pot solda doar in perioada 14 ianuarie - 30 ianuarie. Asta inseamna sa vanda sub pretul de achizitie. Toate reducerile care apar in restul timpului sunt doar o reducere a adaosului comercial.
In realitate, datorita crizei, anul acesta magazinele nu prea au cumparat marfuri noi sau au preluat soldurile ramase in depozitele din exterior ale firmelor mari. Ca atare, pe piata, nici-o firma mai micuta nu isi perite sa faca reduceri altfel decat de "ochii lumii" iar firmele mari vor face doar la produsele care au mai fost solduri in alte tari - si de fapt au intrat in gestiune cu pret mai mic. Stocuri interne nu mai exista- asa ca vor fi soldate doar cateva "resturi" si produsele cu defecte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

La Z se pot face rezervari pentru hainute.Orice produs la jumatate de pret.Nu e afisat nimic,pentru ca se presupune ca deja clientii fideli stiu de aceasta traditie a magazinului.Pentru cine nu stie ,intrebati daca puteti face rezervari si alegeti ceea ce doriti, vanzatoarea vi le pune intr-o punga pe care va noteaza numele si numarul de telefon si o sa va intrebe in ce zi veniti sa le ridicati.Zilele oficiale de reduceri sunt 9,10 si 11.Spor la cumparaturi!

Mergi la inceput

Ledi, vezi, eu n-am de unde sa stiu, pentru ca nu am Kiabi in Braila, in Kiabi daca ajung de 2 ori pe an, ca e la Cluj.

Eu i-am luat Dariei 2 jerselute dragute, elegante, pentru 5 ani, ca haine pentru acum are destule, am dat vreo 50 de lei pe amandoua, ma declar multumita.

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Partea de Braila pe care o stiu eu (ca nu m-am plimbat prin toate cartierele) e plina de marfa chinezeasca si turceasca... Nu Kiabi, Z, Zara, C@A, H@M si ce magazine pt. copii mai sunt prin orasele mai mari... Nu ca as cumpara eu cu toptanul, dar macar sa ma uit...

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput