Cand vor fi solduri la noi?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Am foat si eu la Carrefour, batea vantul la produsele reduse, s-au epuizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Am prins si eu reducerile de 50% de la Carrefour. Am mai gasit un trening din fleece, cu 20 de lei, pentru 2-3 ani, doua perechi de colanti din catifea raiata, subtiri, cu 16 lei, pentru 2 ani, si o bluzita cu Minnie Mouse, pentru 3-4 ani, cu 12,5 lei.

Era cam nabunie, marimile care ma interesau (2-4 ani) disparusera.

Body-urile nu au fost reduse.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

multumesc pt raspunsuri.
am fost pana la urma in carre4,dar n am mai gasit nimic.
in schimb,am gasit la kiabi.

Mergi la inceput

La Decathlon se soldeaza ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Dar nu este vorba de solduri, e vorba doar de reduceri. Soldurile sunt doar la Carrefour , la sfarsitul reducerilor, cand mai gasesti cate o haina pierduta pe ici pe colo. Sunt reduceri de 30-50-70 %, cele din urma mai putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Stiti unde sa gasesc pantaloni de baieti la reducere? Am fost astazi la Szeget cu speranta ca o sa gasesc la C&A cum am gasit si anul trecut de m-am intorc cu vreo 6 perechi, marimi diferite pentru tot anul. Dar am acum n-am gasit.

Pentru fetele care au C&A in oras la ele erau bluzite cu maneca lunga subtirele cam al 12 lei bucata.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=1" target="_blank">Votati fotomodelul Marius - bp.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

pe mine m-ar interesa niste reduceri la Decathlon,Deichman,Intersport,Humanic...pt cizme/pantofi/adidasi de baieti

stiti cumva daca vor fi reduceri la magazinele astea?

de asemenea,ca si bpaula,as vrea si pantaloni de baieti,dar tot la reducere

am fost zilele trecute la Debenhams,Z,Mothercare....promit ca nu ma mai duc niciodata;cica aveau reduceri dar preturile erau imense,as zice chiar nesimtite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

pe mine m-ar interesa niste reduceri la Decathlon,Deichman,Intersport,Humanic...pt cizme/pantofi/adidasi de baieti

stiti cumva daca vor fi reduceri la magazinele astea?

de asemenea,ca si bpaula,as vrea si pantaloni de baieti,dar tot la reducere

am fost zilele trecute la Debenhams,Z,Mothercare....promit ca nu ma mai duc niciodata;cica aveau reduceri dar preturile erau imense,as zice chiar nesimtite

Pai la Deichmann era reducere de 50% inca de saptamana trecuta... Cam gol la copii, la marimile mici...

Mie nesimtite mi se par si preturile de la Zara, 129 de lei o rochita de bebita... Da-o-ncolo...

La C&A, intre Craciun si Revelion, era nebunie, se cumparau de toate... Reducerile nu erau mari, dar erau.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

La Zara nici n-am mai intrat,ca ma enervasem suficient la celelalte

pe bune ca nu ma mai duc pe acolo,mi se par absurde preturile alea,mai ales ca hainele nu aveau nimic deosebit fata de cele din alte magazine mai putin pretentioase

am plecat acasa cand am vazut la reducere o bluza cu maneca lunga,pt 2 ani,la 100 RON

nu stiam ca la Deichman au inceput deja reducerile;pe mine ma intereseaza masuri mai mari,cam 31-32,dar probabil ca e deja tarziu si nu mai gasesc nimic

Mergi la inceput

Deci la noi nu exista de fapt solduri.

In europa de vest soldurile sunt serioase, lichidari adevarate. Oamenii se imbulzesc in magazine si cumpara aproape tot. Se incurajeaza consumul, oamenii isi schimba garderobele si le place, vor urma alte produceri de haine - vor avea unii ce sa produca si altii ce sa vanda si sa castige.

La noi mai este pana la nivelul asta, daca va fi vreodata. Aici sunt reduceri de forma, la cateva chestii ca sa iti ia ochii cu afisele, in realitate e praf in ochi. Anul trecut am luat o haina de la un magazin de fite la reducere si s-a stricat imediat, ii banuiesc ca au scos-o anume in perioada respectiva ca sa scape de ea (se practica si asa ceva).

In America nu sunt solduri dar sunt zile cand se vande orice redus, de ex. black friday - parca prima zi dupa thanksgiving. Cand se calca oamenii in picioare si cumpara tot. Nici asa nu e bine - prea e omor. Mie modelul din europa de vest mi-ar placea sa vad si la noi, dar aici am impresia ca sunt prea orientati spre castiguri de scurta durata.

Mergi la inceput