Gemanutzele si anul 2011!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Ralu, n-am stiu de pasiunea ta atat de profunda fata de Fuego. Felicitari!!

Eu nu-s in stare sa iubesc nimic profund (in afara de ai mei)

A nu se interpreta, va rog frumos...
Am trecut de mult de stadiul ala de pasiune... Acum e colaborare, e prietenie, sunt momente frumoase, care-ti bucura sufletul daca stii sa le traiesti la adevarata lor valoare, sunt oameni multi si dragi sufletului meu pe care am avut ocazia sa-i cunosc in ultimul an... sunt multe chestii la un loc. E greu de povestit in 2-3 cuvinte. Si mi-e ca daca incep, termin de una singura un capitol intreg. N-as vrea sa monopolizez discutia pe tema asta. Nici sa nu credeti ca-s nebuna. Chiar nu, sunt perfect normala la cap, zic eu Parerea celorlalti oricum nu ma mai preocupa asa mult ca pe vremuri. Ba chiar, in multe cazuri, deloc nu ma mai atinge.

--------------------------------------------------
Exercitiu de timp liber...
Albumele mele

Na-na-na, la popo
Pai ce, noi nu monopolizam cateodata subiectul cu tot felul de chestii care nu intereseaza toata natiunea?? Pai se poate??
Ia te rog frumos sa ne monopolizezi subiectul si sa ne atragi atentia, ca doar este ceva frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

nu is asa intelegatori intotdeauna, ca doar unu e geman
alex e tare mamos, parca e chiar baiat, si io mama de baiat
chiar asa ralu, haic a ne-ai facut curioase, si cum zice si liliacnu esti singura care monopolizeaza
deci asteptam

Mergi la inceput

mai fetelor, eu am luat-o razna de cand ne-am mutat, ca nu stiu daca v-am zis dar am schimbat casa de 2 saptamani, deja am stat in 4 case in 2010
alex saracu zice ca el vrea la casa lui din tuj-cluj ca lui ii place in onomia=Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Ia te rog frumos sa ne monopolizezi subiectul si sa ne atragi atentia, ca doar este ceva frumos

Este ceva frumos, dar stiu ca nu pentru toti, oricat ati vrea voi sa lasati a se intelege altfel
In 12 luni am avut suficient timp sa inteleg ca ce e bun pt mine, nu e musai sa fie ok si pentru restul natiunii.
Asa ca... fiecare cu-ale lui...
Dintr-ale voastre, chiar daca vi se pare ca puneti monopol, eu am ce invata.
Voi dintr-ale mele, nu prea cred...
Asa ca sunteti mult inainte...

Albumele mele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim

chiar asa ralu, haic a ne-ai facut curioase, si cum zice si liliacnu esti singura care monopolizeaza
deci asteptam

Lasati, lasati... nu va agitati pentru nimic... Nu e cazul. Am invatat ce inseamna si discretia totala.
Tot in 2010. Plin a mai fost anul asta ce-a trecut, pentru mine...

Albumele mele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim

mai fetelor, eu am luat-o razna de cand ne-am mutat, ca nu stiu daca v-am zis dar am schimbat casa de 2 saptamani, deja am stat in 4 case in 2010
alex saracu zice ca el vrea la casa lui din tuj-cluj ca lui ii place in onomia=Romania

Aoleu, dar de ce va mutati? Nu e ok pe unde nimeriti? Sau ce se intampla?

Albumele mele

Mergi la inceput

ralu, e ok, doar ca marius a schimbat locul de munca de 3 ori, asa au fost contractele cu durata, iar acum este in stagiu de formare, si prin martie ne mutam iarasi, la 200 de km de aici, acolo o sa fie locul definitiv de munca

Mergi la inceput

In 12 luni am avut suficient timp sa inteleg ca ce e bun pt mine, nu e musai sa fie ok si pentru restul natiunii.
Asa ca... fiecare cu-ale lui...
hai mai ralu ca ne-ai facut curioase ca doar suntem gemeni nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Pe scurt, ca am ma scris dar s-a pierdut mesajul in eter!

Ralu, bine ca ne-am regasit si cu tine! Eu personal o astept cu mare nerabdare si pe Doina!

Liliac, o sa razi! Dar ne gandim din ce in ce mai serios la o surioara pt Dragos! Chiar daca sot mai scapa cateodata ca nu stiu sa am grija de un copil, cum sa am grija de 2?? Dar i le platesc eu lui in timp!

Lora, nu promit sa ma relaxez. Sincer, nu cred si nu simt ca as putea! Am mai scris la subiectul respectiv, aici cred ca ar fi deja prea mult.

Olim, tu vb de plecat in Franta?! Am si primit oferte, dar pt fericirea casniciei mele trebe sa stau aci. Bine ca am loc de munca. Cu bani si locuinta ne-om alege noi spre anii de pensie. Suficient ca am datorii la mama pensionara cam spre 7 000 ron (si asta asa la prima strigare). Saptamana asta avem de cheltuit cam 100 ron, din care 50 ron este naveta mea. Si nu, nu ma scot cu spagile! Ati ghicit: nu iau, spre disperarea sotului! Iar cu cafele si ciocolata nu pot cumpara nimic din magazin.

Ralu, ai o pasiune frumoasa!

Va dau tema de casa (nu vreti??? ) sa raspundem la intrebarea: care este lista voastra de rezolutii/dorinte/prioritati de anul acesta (chiar daca ar suna aiurea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Raluci, suna periculos ce spui tu pe-acolo! Ti-ai schimbat cumva sotul/locul de munca/modul de gandire/prioritatile? Sau ceva semnificativ pe-acolo, ca altfel nu stiu sa interpretez vorbele tale...

Mergi la inceput