Gemanutzele si anul 2011!
Raspunsuri - Pagina 5
olim spune:
ai terminat darea de sama la stat
mai eu zic sa nu te stresezi cu Dragos, cat despre doi copii stiu cum este si eu am tot 2 acasa cateodata, ba mai mult, alex e chiar mai cuminte decat Marius
mai fata un masaj iti lipseste si o gura de aer proaspata.
olim spune:
mai fericirea casniciei nu se leaga de o tara
mai ales in conditiile de criza din Romania
blackgirl0 spune:
Olim, aiurea am terminat-o! Doar pe jumate, dar noaptea este luuuuuunga! Sper ca maine sa nu am urgente majore si sa ma descurc cat de cat ok. Si daaaa, lipseste masajul! Si cam atat: raman cu constatarea!
Hai ca incep eu prima:
- Dragos ok, vorbaret, sanatos, papacios;
- sa reusesc sa duc la sfarsit scoala de soferi (a patra oara). si sa-mi iau si pemisul.
- sa platesc datoriile
- sa schimb mobila la Dragos in camera pana de ziua lui
- sa-mi platesc un program nou de gestiune la cabinet, mai usor si mai rapid de utilizat
- sa-mi iau competenta in mai si sa si pot cumparat ecograful cu fonduri europene (ar fi ceva nemaipomenit)
- sa ma scolarizez intens i alte progame utile (am eu cam 3 in cap pe langa ecografie )
- sa numai depind de sot cu treburile legate de calculator
- sa se angajeze si sot pe jobul visat (ar cam veni cu dublare de salariu)
blackgirl0 spune:
Si am uitat de o prioritate absoluta in familia mea: sa ne luam si noi concediul anul acesta, oriunde, numai concediu sa se numeasca!
olim spune:
Dorintele mele pe 2011, sunt multe nici nu stiu cu ce sa incep
asa ca imi fac lista si vin apoi
dar in mare, sanatate, dragoste si bani
olim spune:
da, si eu vreau un concediu undeva la mare si daca se poate un tur al Romei
marius are 7 saptamani de vacanta anu asta, sper sa avem si finantele necesare
LoraG76 spune:
'Neata!
Poftiti la o cafea, in compania sunetelor de bolfosenie careia nu-i convine ca nu-i in brate la mami si protesteaza la greu!
Uaaai, Black, deja ti-ai facuyt o lista cu prioritati...'o fi bine, 'o fi rau, nu stiu, da' io nu mi-am facut never-ever...merg pe principiul: azi e azi, maine vom vedea atunci ce-o fi..de ce sa-mi fac eu griji azi pentru maine daca maine asta e in viitor? E de-ajuns ca-mi fac pt. azi..sunt inconstienta eu, oare? Posibil...deci n-am lista cu prioritati, traiesc momentul.
Acum sincer, mai ales dupa intamplarea cu al meu coleg de birou...parca mi-e greu si sa scriu asta...35 de ani, fara probleme de sanatate, cu cateva zile inainte de Craciun a facut atac cerebral, din senin...a stat 4 zile in coma si in a 5-a a plecat dintre noi...asa, pur si simplu...nu i-a mai placut viata pe pamant...de Craciun l-am condus pe ultimul drum de-aici...de atunci prioritatile mele sunt sa traiesc momentul si sa-mi fac ziua frumoasa...restul...sa avem sanatate.
Oricum, mi-am propus sa ajung macar la marea noastra..daca 'oi avea bani. Daca nu, este strand in Piatra. sau la balta!
plange!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
elena_adina spune:
.Buna dimineata!
Dau si eu o cafeluta ca nu am dat de mult
Eu am un Razvanel foarte activ,care are o slabiciune pentru PC si din aceasta cauza trebuie sa-l tin mai mult inchis.
Mananca cam orice,ziua sta numai cu canita cu laptic in manuta,iar noaptea inca este fan tzatza.
Nu mai pot sta ca s-a apucat de tipat si trage de mine sa il las pe el.
V-am pupat pe toate si sper sa mai intru.
Razvan si mamy va
Adina mami de zgatioi mic Razvan Ioan
kokiy spune:
'Neata fetele...
Dupa cum s-a scris la topic eu prevad o mare logoree la gemeni anul asta
Eu am ca prima prioritate anul asta finalizarea casei,acum e construita la rosu ... a doua ar fi lichidarea datoriilor ...si a treia,si cea mai usoara ,ar fi conceperea unui bebe,nu ca n-as mai avea doi,dar asa la o perioada de 3-4 ani ma apuca dorul de alaptat ,scutece si dragalit mogaldete
black,scuza-ma ca nu te-am citit peste tot si nu stiu toate detaliile ,Dragos e nascut prematur? te intreb pentru ca fratele meu s-a nascut la 7 luni si a inceput sa mearga singur la 2 ani,iar de vorbit abia la 2 ani si 7 luni,acum e ditamai omul de 32 ani si are o viata normala ...datul cu parerea si diagnosticul dat pe topicul ala pe care ni l-ai dat sa-l citim mi se pare ...daca tu, ca medic si mama in primul rand, simti ca ceva nu e in regula e bine sa ceri pareri avizate
Am o colega cu un baietel de varsta cu al meu, 3ani jumatate, care are autism.Cand si-a dat seama ca e ceva in neregula cu baietelul ei toata lumea a blamat-o si a pus-o la zid cand isi spunea parerea.La doi ani a constatat ca baietelul in loc sa avanseze cu vorbitul si comunicarea avea regrese,a mers singura pe la tot felul de medici,unii ii spuneau ca nu are nimic ,altii ca are autism.http://www.asociatiatca.ro/copii/malin-bololoi
Daca ti s-a infirmat diagnosticul eu zic sa te linistesti ...si eu am avut la ambii copii momente cand ma panicam la diverse semne ...cel mai tare m-am panicat cand al meu baiat avea 1an si 4luni si nu se putea tine in picioare...toti copii de pe forum mergeau de la 10luni si al meu nu.Am pus intrebare pe forum si m-au trimis urgent la doctor sa-l caut pt. probleme locomotorii.M-a trimis ala urgent acasa si mi-a spus sa-mi bag undeva parerile de pe forum