Gemanutzele si anul 2011!
Raspunsuri - Pagina 18
olim spune:
dovleacce pofta mi-ai facut, nu am manct de acum 11 ani .
buni il facea la cuptor, am sa profit acum cat ma duc in tara sa imi cumpar sa fac la cuptor.
multam de idee
poti s aii dai linistita, aici laptele este cu dovleac, cel de la nestle gata facut, parca era pt copii de la 4 luni sau 6, nu mai tin minte
gata, lasagna fac, te invit la o portie
LoraG76 spune:
daaa, am cautat pe net si vad ca-i pot da si dovleac copt. Super, deja avem meniu diversificat!
deci stii si tu ca merge, e ok!
Vin acum, ca n-am mai mancat din vara lasagna.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
olim spune:
te astept cu drag
alex a baut mult lapte cu dovleac aici.
eu in spania il faceam fiert cu cartof, si el era incantat
sa nu uiti sa imi zici ce date ai nevoie pentru carte?
vrem o carte cu sau despre pompieri
olim spune:
lasagna e gata, lora te asteptam pe la 19.30 ca noi atunci cinam
gasca adunarea la raportu de seara, pe unde umblati?
blackgirl0 spune:
Io-s pe aici, pe calculatorul inca nedevirusat si imi merge extrem de greu (sot doarme in camera cu laptopul, iar la laptop nu pot scrie din motive de Dragos )
Lora, ma tot minunez de cate mananca Adelina la varsta ei! Clar ca ai copil mancacios! Dragos azi s-a autodiversificat cu cipsuri, cartofi prajiti, turta dulce (ziceam ca sunt stricta cu alimentatia lui??? Azi a fost randul lui ta'su la dat mancare copilului si i-a dat... prostii!! ).
Olim, cand faci testul de sarcina? Pe 30? Asteptam sa fie pozitiv!
Liliac, cum te simti? Copiii sunt mai bine? O duci maine pe Andra la scoala sau ii mai prelungesti nitel vacanta?
olim spune:
black, si io sper sa fie pozitivmarius e superincantat
te astept si pe tine la o portie de lasagna daca iti place
olim spune:
liliac, ce fac copii?
doina, ce ne mai spui de voi, mercedes, raluca
eu ma pregatesc de vecinii de la parter, vin la 19.30
am facut desert clatite cu dulceata de zmeura si sos de vaniliela cererea lui Marius
LoraG76 spune:
Black, nu te mai stresa, bine ca s-a ocupat altcineva de dat mancare, macar. Noi suntem mancaciosi toata familia...era culmea ca Adelina sa nu manance. Iustina a avut vreo 3 sapt. luna trecuta si cateva din asta ca n-a prea mancat si m-am cam alarmat. I-am dat pt. prima data Pikovit si dupa 2 zile a inceput sa manance de numa...acum ma mir si eu, uneori, cat poate. Si orice. Nu i-am mai dat pana acum vitamine..oare sa-i dau tot siropul sau sa ma opresc? Dr. de fam. zice ca tot. Aseara, dupa ce am venit de la prietenii nostri (si mancase acolo bine) a cerut, la ora 12.30, mancare...i-am zis ca n-am decat mazare, cu gand sa scap, dar a zis ca vrea si-a ras un castron.
Adelina, alta...azi a mancat 3 linguri mari de legume pasate si tot mai voia, umbla cu gura deschisa dupa altele. A mancat si gutuia, i-a placut. La inceput se cam stramba, se vedea ca nu e obisnuita, dar a mancat o lingurita intreaga.
No, Iustina tocmai a cerut iar mancare...sa vad cu ce ma scot.
Black, i-ai dat Pikovit lui Dragos? Vad ca scrie ca e bun de la 1 an.
Liliac, Andra ta e o minune de copil, mi-e tare draga, desi n-o cunosc face-to-face. Cred ca s-ar intelege f. bine cu Iustina mea. S-o pupi tare si apasat din partea mea! Si pe Raducu, logic!
Olim, ti-au plecat musafirii? Cum fu? Au mai ramas clatite? Ca si alea-mi plac...da' mie-mi place orice, oricum.
Ralu, Doina, adunarea! Unde umblati?
Ralu, de Craciun am fost la Pascani.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
kokiy spune:
Seara buna ,
Am venit dupa miros ...ce dupa o lasagna am...Olim ,fata,eu am de dat jos 20kile ,asa ca mai subtire cu clatitele
Lora ,greu cu diversificarea,mie mi s-a parut mai grea ca alaptarea ,asta apropo de subiectele alea unde se bat cu pumnul in piept ca au alaptat pana la x ani,ce-o fi greu sa bagi o tzatza in gura...pai nene,e mai greu sa stai sa faci X feluri de mancarica, sa vezi daca ii place ori ba...norocul meu ca am caine(acolo ajungea mancarea diversificata ) si m-a dus si laptaria pana la 1,8 ani ,altfel nu stiu cum ma descurcam cu diversificarea
Olim ,sa stii ca sunt cu oki pe tine ,poate ne intalnim pe la odisee daca am noroc
Black ,cred ca-i cazul sa duci calc. la dr
blackgirl0 spune:
Kokyi, ajunge si calculatorul maine la dr! De mult vroiam sa te intreb de unde nickname-ul? Mare dreptate ai cu diversificarea: Dragos nu accepta nimic in afara de dulciuri (ieri a ras la dezpodobirea bradului un mos craciun de ciocolota, un clopotel de ciocolata, un glob de ciocolata . Si sa il vedeti cum deschide gura sa si le bage singur in gura, iar cand vine vb de mancare serioasa da din cap si mai spune si NUUU!
Olim, sper ca nu vei stressa ovulul/morula/micul bb din burtica! Sezi frumos, fara excese, fara stress, fara idei panicoase, daa?!
Lora, Dragos este pe vitamine de cand era bb! Are dublul portiei la fier (ca si anemia da inapetenta), am incercat cu el Pikovit, Polyvital, Cavit junior, B complex cu magneziu, Sanzyme, Osteocare (toate pe rand). Pofta de mancare... doar daca il las cam 5-6 ore nemancat! Si cum sa las copil de 2 ani atata timp nemancat? Zau ca sunt zile cand il vad cat de impasibil sta cu mancarea in gura de imi vine sa urlu de nervi, sa ma urc pe pereti, sa plec de-acasa! Poate Liliac ce ma mai intelege!
Olim, si eu am bagat azi in mine ceva de speriat!Cred ca urmeaza distractia lunara, inca nu ma pot gandi serios la alte surprize!