Gemanutzele si anul 2011!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Ralu, in mare graba caci peste o ora ne "Ionizam" si noi (buna vb, Lora! )

Aveti voi grija cu ionizarile astea, sa nu ramaneti asa

Citat:
da, cred ca orice este posibil in anul acesta! Pe bune! Si sa zbor cu avionul peste mari si tari, si sa merg in croaziera, si sa imi cumpar locuinta, si sa il astept pe bb2 .., si.... Si nu vb prostii! Concediul meu de anul acesta va fi in Ungaria (Budapesta, lacul Balaton) si oricate datorii as avea nu renunt deloc la el!

Daca ma iei si pe mine in portbagaj, atunci zic si eu ca orice este posibil anul asta...

Citat:
Unde plecati la drum? La parintii tai cumva?

Cam asa ceva... o fuga...

--------------------------------------------------
Exercitiu de timp liber...
Albumele mele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim

ralu, deja am programarea la psiholog, dar in 3 sedinte cat am tmp sa fac pot mare lucru, timpul e prea scurt, dar macar ma dscarc un pic , ca is prea incarcata, ba chiar cu varf
drum bun sa aveti maine dimineata

Asa, asa, sa nu te lasi, chiar daca e vorba doar de 3 sedinte.
Rau nu au cum sa-ti faca, mai mult ca sigur.

Albumele mele

Mergi la inceput

Merci, Liliac drag!
Doar o vizita scurta. Ca azi, evident s-a schimbat schimbarea schimbarii... Asa e cu planurile la noi cand pe alocuri depindem de altii...

Albumele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Liliac, ai un copil extraordinar de destept si de intelept! Eu una ma aplec in fata ei si a mamicii care a crescut-o asa!

Ralu, te iau cu mine in dreapta, caci sigur devin si soferita in anul acesta de pomina! Poate schimb si masina! Nu stiu ce sa spun fetelor, nu am motive palpabile, insa simt ca va fi bine/ca ne va fi bine la toate! Dumnezeu sa ne pazeasca de rele, sa ne dea sanatate si putere!

Olim, s-au adunat mai multe, nu-i asa?! Draga mea, banuiesc eu ceva motive (inclusiv ala ca ai totusi 2 facultati si tu aplici la somaj printre straini ), dar esti sanatoasa, ai familia intreaga si sanatoasa, alaturi de tine, ai alte orizonturi decat noi, cei din tara care ne zbatem pt 500 de euro pe luna! Eu te muuuult, muuult de tot si nu te lasa biruita cu una cu doua, ca doar esti maramureseanca de-a mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

black, tu de unde esti din maramuresca nu mai tin minte.
eu aplic la somaj, ca am nevoie de o adeverinta cum ca nu am nici un venit aici, si primim ajutor de chirie.
mi-am gasit de lucru, dar cum in 19 plec acasa, apoi in aprilie ne muta la 200 de km, nu prea avea rost sa ma angajez acum, plus ca am vrut sa ii fac lui alex acomodarea mai usoara, ca sa il als o zi intreaga la scoala, nu prea ma lasa sufletul
.
si din salarul lui marius ne descurcam chiar binisor, pot sa pun si deoparte, nu mult ca is pietele de duminica care imi termina bujetu
nu stiu daca v-am spus ca sambata si duminica sunt niste piete , unde gasesti de toate, produse de tot felul, nois sau vechi, tot ce nu mai are lumea nevoie.Si i-am cumparat lui alex haine noi cu 2-3 euro, jucarii avem cu cutiile si numai de super firme, de la 10 centi la 5 euro, perdele, vesela, masina de spalat haine,carti. inclusiv mobila am cumparat.
Asa ca daca vreti ceva spuneti ca va trimit pachete
is pe zona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Olim, sunt din Sighet! Din cate mi-a ramas in minte tu esti baimareanca, nu? Cred ca prin asa piete a la mouche (parca) mi-ar placea si mie sa ma pierd, esti o fericita din punctul acesta de vedere! Bine, eu consider ca esti fericita din mai multe puncte de vedere, trebuie insa sa le redescoperi tu!

Azi:

Primesti o veste care devine un fel de garantie ca ceea ce iti doresti cel mai mult in acest moment se va implini curand. Mai ai totusi ceva de asteptat, dar acum macar ai o siguranta ca te indrepti in directia cea buna si recompensa dorita va sosi. Merita sa depui eforturi mai departe indiferent cat de lung ar mai fi drumul, pentru ca asteptarea ta va fi rasplatita din plin la final. Pe de alta parte, un vis mai vechi, care nu a devenit realitate anul trecut, poate da abia acum semne de materializare.

Acum sunt iarasi in brate cu laptopul si registre, maine merg la CAS si musai sa fiu cu actele in regula!

Mergi la inceput

salutare
va doresc o duminica frumoasa tuturor
black sunt din Ulmeni
spor la treba la hartogarii
pietele se numesc vide grenier, adica goleste podul, si sunt pentru mine, o stare de elaxare totala, mai ales cand ma duc doar cu Alex, Marius nu are deloc rabdare, el in 30 de minute vede tot ce au 150 de oameni de vanzare
black, multam de horoscopdelia a ajuns cu bine la cluj, asa ca al meu nu era valabilsper ca pentru nimeni sa nu fie.
cat despre al tau horoscop, cred ca ai nimerit-o,dar asta va spun prin 30luna asta daca e da sau nu?
ce ziceti v-am facut curioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

asteptam 30.

A fost tare pozitiva si placuta ionizarea!

acum ma duc, ca am ceva pe foc.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

eu sper sa fie pozitiv, mai vedem
lora, ce faci bun de mancare
eu diseara am invitati la cina, dar cum is la dieta, nu prea am idei
eu fac pulpe la cuptor pentru mine ca asa zice daneza, dar pentru ei ma gandeam la o lasagna sau carne d eporc in sos de roquefort cu cartofi piure, ca se face repede.
dulce am panacota cumparata, ca daca eu nu papa , nu am facut nimic, desi aveam in plan.
is pe zonacaut niste retete monti, ca dupa daneza trec pe monti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

lasagna...yamiii, cu sos bechamel imi place!

Eu fac o supa si dovleac copt. Si-am pus la copt si-o gutuie, pt. Adelina. Oare dovleac merge sa-i dau? N-am idee...

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput