Fulgusorii in An Nou {1*}

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Getik - oaaa, ce de-a dintisori si maselute .
Stefanut abia are doi sus si doi jos si inca mananca piure de legume pasat

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

alexa da avem 8 dintii si 2 masele jos sus nu stiu ca ma musca si nu pot sa o controlez, dar are niste durerii saraca si musca tot,

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor voi ce lapte le mai datii la bebei?? formula sau lapte de vaca???

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Getik eu ii dau lapte praf seara si dimineata, dar bea si lapte de vaca in cursul zilei daca ne vede pe noi sau, ocazional la pranz.
Am zis ca e Ok sa ii dau lapte de vaca sa fiu sigura ca nu are probleme de la el.
Dar cred ca laptele praf e mai consistent si ma hranitor si cum eu as vrea sa fie o idee mai grasutza picea, nu renunt la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Noi suntem inca pe LP, Junior1+ de la Nestle

Rar primesc si lapte de vaca,de la cutie cu grissau orez

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

si noi suntem pe lp Junior1+ Nestle...nu i-am dat niciodata lapte de vaca...doar de la magazin in gris cu lapte sau in mancare...pana pe la 1 an jumate ii dau lp, apoi inca nu ne-am hotarat...

camy unde esti????? sper ca nu s-a intamplat ceva...spune-ne ceva...

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Ady de la magazin ii dam si noi din cand in cand, dar si ala tot de vaca e!
Scuze, nu e rautate, dar mi s-a parut f tare faza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

aly stiu ca-i tot lapte de vaca, sau cel putin asa cred ...dar ma refeream ca nu i-am dat de vaca din ala ,original' direct de la sursa...ca ne aduce cineva de la sat, si sotul numai din ala bea...dar inca n-am avut curaj sa-i dau din ala...doar cumparat i-am pus in mancare...
mie pediatra mi-a spus ca pot sa-i dau lapte de vaca ,original'/cumparat doar in mancare...dar sa nu-i dau inca in ,biberon' seara si dimineata, dar ii alegerea noastra...si noi am ales ca stam deocamdata pe lp

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui getik1

fetelor voi ce lapte le mai datii la bebei?? formula sau lapte de vaca???

Eu ii dau in continuare Topfer. Pinky a crescut cu Topfer de la o luna, ca au fost goale-goale. Are un usor gust de fructe, dar nu am alta optiune. Numai Hipp mai este bio dupa piata. Dar am auzit ca are aluminiu.... Asa o fi asa nu o fi, darcu' stie. Mie mi-a zis pedi ca pana la 3 ani sa-i dau formula. Pana la 2 ani, sigur ii dau formula. MAi incolo, mai vad....

Mergi la inceput

Si eu zic ca cel mai bine e pe formula ca e imbogatit cu vitamine si fier si ei au nevoie la cata energie consuma.
Laptele de vaca nu e interzis dupa 1 an si eu i-am mai pus in canutza cu care bea apa. Daca stam la bucatarie si vede ca bem noi lapte sau beau eu cafea ii pun un 50 de ml in canutza cu cioc si ii dau. Nu l-a refuzat, dar nici nu a baut tot vreodata.
Mie mi-a zis pediatra ca are voie cam orice dupa un an, fara porc, sarmale, muraturi, prajeli sau chestii pe care nu le poate mesteca sau cu care se poate ineca.
Sunt unele de bebei speciale pe care picea mea nu le poate manca. De ex sunt niste cereale de la milupa pentru 1 an cu musli... o mare prostie pt ca picea nici nu le poate mesteca cum trebuie si sunt inecaciose. Si mie mi-au ramas intre dinti cand le-am gustat.

O seara buna! si sper ca nu te-am suparat Ady... mai devreme eram intr-o stare de ha ha ha dupa o comedioara. Acum mi-am revenit

Mergi la inceput