Fulgusorii in An Nou {1*}

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

Si va invit pe toate la delamine , il mai lasam pe Pustache sa doarma un pic

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

esti tare ...

Buna dimineata !
Ma bucur ca ati revenit, a fost cam liniste pana acum
O zi buna la toata lumea

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

LA MULTI ANIII
wow suntem la scutece...iupiii...
alexa felicitari pt pici intarcat fara pb si traume

si noi am petrecut f bine...David a fost tare cuminte cu mami, ne-a facut cu mana cand am plecat si s-a culcat ...noi am ajuns acasa pe la 5 jumate...
sa fie un an plin de bucurii si multa multa sanatate
noua Anul Nou ne-a adus 2 dinti sus

A_driana , de minunea mea David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Bun gasit fetelor
Numai de bine sa auzim
Va
Ma duc sa stau in pat cat doarme picea ca azi-noapte am adormit la 3 din cauza unor trufe pe care le-am mancat seara tarziu si imi pica ochii in gura.
Azi am desfacut bradutul, am facut 3 feluri de mancare, curatenie si am si intins rufele spalate.
Gata ma duc la odihna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Uhuuu,dar ce spor ai avuuut !

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

ADy, felicitari pentru cei 2 dinti..al meu are multi pe cale de aparitie..dar cel mai teama imi este de canini care se vad deja susu in gingie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Bine v-am regasit la Clubul scutecelor!

Noi am trecut in anul nou in liniste, acasa. Singurul semn de sarbatoare a fost ca la miezul noptii am deschis o sticla de sampanie pentru cei mari.
Ziua urmatoare am desfacut bradul si toate ornamentele din casa si de pe afara, iar azi ne pregatim de musafiri- ne vin in vizita niste prieteni pe care nu i-am mai vazut de multa vreme, desi locuiesc numai la doua strazi de noi

Maine incep servicul... si asa au trecut sarbatorile, vacanta, si am intrat intr-un an nou, speram sa fie unul cu mai multe plusuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata fetele hai la o ,fierbinte, dulce, aromata si cu frisca cine doreste etse detula pt toata lumea

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

La multi ani!!!

Am disparut iar ca magarul in ceata dar acum promit sa fiu mai serioasa si sa intru mai des.

Va doresc din inima un an nou plin de impliniri si multa sanatate.

va pup

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

roxy cate maselute are piciu??
ary are 2 maselute si parca si gingia este ff inflamata in zona caninilor dar este cam devreme pentru ei

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get
ary povestea unui aricy

am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Getik felicitari pt maselute, uau inseamna ca deja mancati de toate
Laura B ati serbat linistit si frumos. Si un mare Offf pt inceperea serviciului, dar o sa te reobisnuiesti cu ritmul, cred

Fetelor, Camyyyyyy ma ajuti si pe mine? Ma roaga fetele sa fac o prima pagina la subiectul cu dieta si habar n-am. E vreo optiune pe undeva? Imi zici si mie? Pls help !

Mergi la inceput