Fulgusorii in An Nou {1*}
Raspunsuri - Pagina 15
gabitza35 spune:
pana imi schimb semnatura.... am pus poze noi in albumul de la semnatura , mai multe sunt in cel din mail
Dragos si
Eva _30.11.2009
mucosii
A_driana spune:
ff dulci mucosii
are Eva niste ochi 
pe Dragos l-ati tuns?
A_driana
, de
minunea mea David-Andrei
roxyaly spune:
Camy sa fie sanatos Pustache, sa va umple viata cu bucurii si LA MULTI ANi!!!!
nu puteam sa ratez ocazia sa ii urez la multi ani si sa iau parte la cinsteala da asa usurel ca si eu sunt la dieta:)))) vesnica
Matei doarme si eu fac papa asa ca va pup
Lady ce face Becca?
va pup
mami
Matei Constantin
roxyaly-poze
My_Lady0091 spune:
neatza in prag de seara fete.
rox...becca e ok..mai are muci si mai tuseste din cand in cand..
acum sunt eu la rand cu mucu'n barba
...virozele astea mama lor..parca as fi drogata, asa ma simt!
azi am facut o supa-crema de cartofi si niste clatite "stil american" si le-am mai adus eu unele imbunatatiri..frisca si fulgi de ciocolata peste
, fete cu dieta..nu ma
Rebecca are o regresie groaznica la mers..nu mai vrea deloc per piedes

decat daca o pun eu
, in patru labutze de broscutza tzupaie prin casa...
o sa incerc de maine sa o pun la olitza dimineatza cand se trezeste si seara inainte s-o pun la nani...sa vad...ce rezultate vom avea in timp..
cu vorbitul..pace..tot blabla-uri si et caetera..
, tind sa cred ca aveti copii genii voi
..a mea..nici o performanta..nic..ioc..lipsa...
eh..dar pana la urma..sanatoasa sa fie restu', la timpul lor or aparea cred![]()
camy..LMA pentru soti..ce-mi place de voi ca sunteti niste romantici incurabili..
, vreau si eu![]()
ady..eu ii dau Rebeccai scutece PAMPERS ACTIVE GIRL de pe la 6 luni..am inceput cu nr 4 si acum suntem de vreo doua luni la nr. 5...pt mine sunt ok..nu se lasa...nu iese nimic prin ei..is scumpi, dar sunt super, cel putin pentru noi
magda..sper sa vii cu vesti bune de la Targu Mures...si poate o vezi si pe Rody_ms pe acolo...ca pe la noi nu mai intra,vad!
gabitza35,dankutza, eu am avut un noroc fenomenal cu fii-mea, de la 5 luni i-am scos masa de noapte ca nu a mai vrut-o si de atunci, cu exceptia perioadelor cand e bolnava, are dureri dentare mari, pierde suzeta prin somn, noi nu avem treziri noaptea...adoarme cel tarziu la 23.00 si cel mai devreme e trezirea la ora 08.00.
getik, unde esti amore?
lorelixule, madalina_T, Tiusca, romanitza,andrutza, pirelia, cryss_oana, danaflor, vioo, sunshine, busymummy,dienutze, simonette....unde ati disparut ninas latinas????????![]()
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
magdaz_ina spune:
| citat din mesajul lui My_Lady0091 magda..sper sa vii cu vesti bune de la Targu Mures...si poate o vezi si pe Rody_ms pe acolo...ca pe la noi nu mai intra,vad! |

eu sper sa nu; nu e de dorit sa aiba si ea nevoie de "vizite" la clinica de cardiologie pediatrica Magda, mami de
Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si
Iarina 31.01.2006
My_Lady0091 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui magdaz_ina
![]() ![]() eu sper sa nu; nu e de dorit sa aiba si ea nevoie de "vizite" la clinica de cardiologie pediatrica Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006 |
magda...Rodica e din Targu Mures...de asta am zis poate o vezi pe acolo, aka pe la T.Mures

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
getik1 spune:
getik, unde esti amore?

[/quote]
sunt pe aici incerc sa supravietuiesc, de vreo 5 zile am intrat in clubul fulgussorilor dintosii si maselosii, imi da maseaua de minte si de 5 zile nu dorm nu pap decat cu paiu ca nu pot deschide gura ca ma doare gingia de simpt ca mor, noroc ca lu ary i-au spar bine cele 2 masele si nu a mai avut nevoie de calgel, asa ca drept urmare l-am folosit eu si stupoare pt mine chiara a dat rezultate vreo 4-5 ore dureaza efectul

. si ca sa uit de durere margelesc.am is vesti bune de ary care sa invatat cu ghetutele si acum a inceput din nou sa maerga de manute, singura ii este frica
dar o las usor sa se readapteze cu mersul, si chiar a inceput sa mearaga mai corect.pup dulce pe beca
laura b sarumana, deocammdata astept sa vina comanda de margelute si apoi ma decid dar o sa pun pozici cu noutatii
si fetele dulciariciu a facut un anisor

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik
vias spune:
buna seara si de la mine..si va multumesc frumos tuturor pt urari!
abia scriu cand sunt acasa...asa ma enerveaza tastatura asta 

Voiam sa va spun ca am pus poze noi la semnatura...inclusiv cu buba![]()
Gabitza o sa-ti trimit mail! 
Lady ma bucur tare mult ca Becca e mai bine...sper sa fie din ce in ce mai bine!!!
...cat despre romantism..in seara asta mai putin..ca era obosit de ieri de la chef...
..asa ca o lasam pe zilele astea ![]()

Magdaz cum e cu puiul mic??????? ce mai face? dar printesa????? Cred ca nu ti-am spus dar v-am admirat pozele 

A_driana dar de ce il tundeti pe David chel??????
Va pup..pe maine!!
Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
28061982 spune:
Buna fetelor
Revin si eu dupa o mica absenta.
MyLady sper ca Rebecca s-a facut bine si las' ca o sa inceap sa mearga siin picioruse. Asa se zice ca atunci cand sunt bolnaviori ii da inapo cu mersul. Deci ii trece si o ia de la capat ai sa vezi. Fimea se suie pe mobila langa LCD si o cearata taica-su' si se supara si ea nimic. Asa ca noi treb sa redecoram in sensul asta, ca tv se pune in suport de perete si mobila joasa va fi mutata in alta parte.
Cu redecoratul camerei ei singurul meu of e ca la ea exista si patul nostru dublu in care nu doarme nimeni. Ea doarme in patut de mica si sigurica in camera de la 6 luni. Asa l-as scoate si l=as inlocui cu o canapea ca sa aiba mai mult loc de joaca. Vreau sa ii iau o masuta de plastic din aia cu scaunel. Nush cum se numes sunt din plastic si legate intre ele si mititele. F dragute. In rest e f ok pt camera ei.
Despre pampersi, noji am avut anul trecut la mare active girl ca nu am gasit baby swimmers si au fost f buni, dar nu m-au incantat cine stie ce. Mai avem si acum vreo 2 bucati.
Camy LMA pt Pustache, cu intaziere, dar sper ca-s iertata
Magda sanatate multa!
Adriana nu-i cam frig de tuns zero? la mine sotul vrea s-o tunda si pe fii-sa desi vb aia e fata, dar nu reuseste el de mine
Adela merge singura f bine deja, mai cade in fund din cand in cand
De ridicat trebuie sa se ridice pe ceva sau sa o ajut, ca singura nu poate. Nu zice decat mama, tata, plescaie din gura cand vrea apa sau de mancare, face gadi gadi adica dadi dadi la ea si vorbeste pe limba ei.
Avem o problema in schimb. Cand nu-i convine ceva incepe sa urle, eventual se pune pe jos sau daca sunt langa ea imi da cu palmele peste fata. Nu stiu cum sa procedez. Am incercat cu certat si nu e voie. Rezultat: tipa mai tare si o dadea in plans. Am incercat cu ignorat. Ii trece, dar urla ceva timp. Azi cand am plecat din parc ne-a stiut toata lumea. A urlat fimea jumatate de drum. Cum sa fac ca nu mai stiu?
E tarziu si-s dusa cu capu acum. Am citit tot din urma dar parca nu-mi mai reamntesc nimic acum.