Fulgusorii in An Nou {1*}
Raspunsuri - Pagina 10
vias spune:
buna si de la mine
Laura bine ai revenit! 
Am vazut si poze cu Nicholas 
s-a facut asa mare si frumusel 
..imi plac pozele cu mosul tare mult ![]()
Speram sa te vedem mai des pe aici. 
Cu intarcatul..nu stiu ce sa zic..ca eu nu am mai avut... nu mai curgea nimic ![]()
Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
allexa06 spune:
Salutare !
Noi am fost astazi la dr. si Stefanut a facut vaccinul de 1 an si...a plans
.Sper sa nu faca nici o reactie nimic.
Are si el 10,500 kg si 80 cm
. Si mie mi-a spus sa-i dau calciu ca are coastele un pic evazate.Fontanela aproape s-a inchis si....mai" navalesc " niste dinti
.
My Lady - nu am avut rabdare sa studiez prea bine link-ul ala cu cresa, doar am vazut niste poze.Mie personal nu m-i se pare cine stie ce...si este f scumpa.Nu stiu tu, ai fost personal acolo, te-a incantat asa tare, tu stii mai bine daca merita sau nu.
.Dar sa stii ca eu l-am dat pe Razvan la cresa cand avea 1 an si 8 luni.Pt ca tot la fel trebuia sa merg la serviciu cand el implinea 2 ani si vroiam sa se acomodeze pana atunci caci nu aveam de unde sa stiu daca va fi ok sau nu.L-am inscris tarziu si nu aaveau locuri,nu aveau patuturi suficiente, asa ca o perioada il duceam dimineata si il luam dupa masa de la ora 12 il luam acasa.Pana cand s-a mai eliberat un loc si apoi a ramas si el la somnic acolo si il luam acasa la 16-16,30.( chiar daca programul era pana la 18, dar nimeni nu lasa copilul pana la ora aia, majoritatea parintilor veneau in jur de 16.)Si sa stii ca eu am fost f multumita , conditii f bune, mancare buna si sanatoasa,asa ca nu stiu la aia particulara ce au in plus...patuturi si jucarii mai noi,probabil
...
BoboMom - si strumful meu tot cam de doua, trei saptamani s-a intarcat,singurel,a fost decizia lui,el,incet-incet a renuntat la san.Acum papa lapte Milumil de la Milupa si a ajuns sa pape 210 sau 240 ml lapte odata.Si la noi trecerea a fost treptata, ajunsese sa pape numai noaptea la san,apoi nu s-a mai trezit noaptea si in felul asta a lasat si sanul si nu-i lipseste![]()
http://community.webshots.com/user/allexa06
magdaz_ina spune:
Lady, noi ne pregatim de internare la Tg. Mures, am inceput sa facem analizele.
Despre cresa particulara, daca va permiteti financiar, eu sunt pro, pana face copilul 4-5 ani, ii este mai usor cu acomodarea in alt mediu, consider ca merita efortul financiar (din proprie experienta).
Pentru copilasii mai mari (de grupa mijlocie-mare) chiar recomand gradinita de stat (tot din proprie experienta
).
Avem pozici noi la semnatura, ca ne facem tot mai mari si mai fortosi !
(in curand 8 kg)
Magda, mami de
Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si
Iarina 31.01.2006
28061982 spune:
Buna
Bobomom e super Nicolas si are niste ochi minunati
MyLady ref cresa sa stii ca mie mi-a parut tare rau cand am realizat ca veniturile de acum nu ne mai permt sa o dam pe micutza la o cresa particulara. Aici sunt in jur de 12 mil Am fost saptamana asta la doua crese de stat. Cu prima ma impacam cu gandul ca na, e cresa de stat nu e rau, dar nici prea frumos.Insa la a doua e totul ca la o gradi particulara. Totul nou, patuturi, jucarii tablouri din dysney, mese, etc. Baia era impecabla, ca si restul de altfel. Dar suntem nr 193 pe lista de asteptare pt septembrie. Sper din tot sufletul sa reusim acolo. Deci eu te inteleg. Daca aveam bani de particulara sigur acolo ajungeam fara sa vizitez vreuna de stat. Sfatul meu e sa vizitezi si pe cele de stat ca cu 7 mil poti lua o groaza de alte chestii pt Rebecca. Daca sunt naspa la voi cele de stat eu zic sa mergi pe vaianta asta cu particulara mai ales daca va permiteti. Din pozele de pe site arata f bine. Mergi si viziteaz-o, bagati nasul putin pe acolo prin baie, prin dormitoare, vezi cine sta cu copii si cati sunt in grupa mica,etc. Te duci fara sa anunti.Conteaza f mult ca atunci cand ii lasam la cresa sa fim impacati cu ce am ales. Pt ca dupa ce ca ei or sa tipe si etc daca mai suntem si indoite ...
Mergi dupa nas
Dar oricum arata bine, mie imi place. Pacat ca nu are si sistem de supraveghere live ca pe noi asta ne interesa in primul rans la o particulara.
Si sa stii ca dupa povestea cu Rebe am reluat calciul la fimea.
Cum se simte acum, e totul Ok? I-a revenit veselia?
My_Lady0091 spune:
la noi in Bc e o singura cresa de stat cu program prelungit, ca noi de program prelungit avem nevoie....si deja toate locurile sunt ocupate!!
.si mai sunt 2 crese particulare cu program prelungit....
in rest sut gradinite ce primesc copiii de la 3 ani..soooooo
nici pe mine nu ma dau banii afara din casa, ar trebui sa fac un efort maaaaaare pentru a plati cresa..dupa -25% ne-au luat cam 1000 lei din salarii in total..deci din 3300 mai luam 2300
...dar ce sa fac???ce sa fac??? unde sa o duc..alina..Bucurestiul e mare, ai de unde alege, alexxa, P.Neamt la fel...Bacau e...cum e!
habar nu am ce voi face, deocamdata am trimis un mail la cresa respectiva si astept raspuns sa vad daca corespunde cerintelor mele legate de scutece, psihologi, camere de filmat, hranit copilul etc..
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Laura-bine ai revenit, Bobo e o dulceatza...si tu cred ca esti super fericita...
magda...pana la urma eu am credintza ca va fi bine...Dumnezeu e mare si milostiv!

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
am vazut poze cu Rares...e asa finutz..zici ca e fetitza..si dulce..si carliontzat..
..si ochios
..iar Iarina e o finutza si o delicata, insa are o figura de fetitza matura, un aer de aristrocrata as spune, cuvantul acesta o descrie cel mai exact!Magda...ai doua comori, doua suflete din sufletul tau, sa iti aduca multe bucurii si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!
pozele cu Bobo le vizionez diseara desi am vazut destule si pe FB...insa nu te mai saturi de ingerasii acestia mici, parca au fost picurati cu bucati de Rai..asa de frumosi sunt cu totii!