America (217) *** La multi ani 2011! ***
Raspunsuri - Pagina 22
alintaroma spune:
Multumesc mult fetelor ! Gasisem si eu o rochie care mi-a picat cu tronc dar mamica vrea doar bumbac si nu stiu de ce, alea nu sunt asa de ochioase :( Vad eu ce iau pina la urma.
Chiar eram pe punctul sa intreb cum de nu a observat nimeni ca e Philip si Nick la aceiasi virsta, in acelasi outfit si cam in acelasi decor, tricky, Andreea .
miereamara spune:
Da, m-am uitat si eu cu atentie, haha, ce mult seamana baietii!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
alintaroma spune:
Mie www.onesmallchild.com/products/Baby-Scarlett.html" target="_blank">asta imi place de mor , dar e silk. Sau www.onesmallchild.com/products/Layla.html" target="_blank">asta, dar nu au decit marimi mici ...
CamiM spune:
Salut!
Vio mie prima rochita imi place de mor, nu poti sa vorbesti cu mamica ... poate se razgandeste..:))
Anamaria succes cu in-laws.
Andreea ce mult seamana Nick si Philip.. sunt doi frumosi..:))
Edit: Miere drum bun si sanatate lui A. sa treaca durerea.
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
sinzi_ana spune:
Andreea, mi s-a parut mie ca il vad pe Philip intr-o poza ...si primul lucru la care m-am gandit a fost ca "de cand seamana Nick cu Philip??..."...mie nu mi se par ca seamana....hihi...Apoi am crezut ca mi s-a parut...hahaha...
Irina, nici o problema...noi avem viata de noapte si alcool ...dam si la masea daca e nevoie!!! (a noastra!!)
pumba spune:
ocebine- asa,deschide sticla aia pana sa vina ei
bafta multa !
philip- dragut!
pana la urma cand plecati? cum au iesit merele coapte?
miere- drum bun si distractie placuta!
CRISMIR spune:
Andreea,superi tari pozele,..ma bucur ca totul s-a rezolvat..drum bun si bafta multa!!!