America (217) *** La multi ani 2011! ***
Raspunsuri - Pagina 21
roxanuta spune:
Anamaria,
sa vezi ca se lasa cu discutii despre will sau altceva mai serios!!
Sa tii sarurile sau otetul pe aproape :)
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanuta Anamaria, sa vezi ca se lasa cu discutii despre will sau altceva mai serios!! Sa tii sarurile sau otetul pe aproape :) |
M-ai facut sa rid...discutia cu testamentul a fost cam ultima discutie avuta cu ei...ca le-am spus ca nu ma intereseaza ABSOLUT DELOC si sa ne scoata din testament de pe atunci. Lipsa mea totala de interes pentru document a fost un "dealbreaker" pentru ei (printre nenumarate altele).
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
alintaroma spune:
Anamaria good luck si sa treceti cu bine peste vizita, ca n-ai ce face
Fetelor vin si eu cu o intrebare, stiu ca s-a vorbit mai demult despre ceva site-uri speciale cu hainite de botez. Daca si le mai aminteste cineva sa le puna aici, as fi foarte recunoscatoare . Sau orice alte recomandari vor fi apreciate Trebuie sa cumpar pentru finuta mea rochita de botez si inca nu am gasit nimic sa imi pice cu tronc.
sinzi_ana spune:
Andreea, ce scump e pe peticul de zapada!!! Dar cum e tuns? Mi se pare ca are parul scurt din spate...si lung din fata !!!!
Anamaria, cat stau la voi??? ...Daca e pt cateva ore...poate "intarzii" pe undeva ...chiar si in trafic....ajungi cand trebuie sa plece ...
Irina, uite ca nu mi-a venit ideaa!!!...haha...I-a aratat sotu sarmele din picior...in schimb!!!!
ocebine spune:
Vio:
http://www.christeningessentials.com/girls_
http://www.babyheirlooms.com/department/christening.cfm
http://www.everythingnicechristening.com/girls.html
Anamaria
ocebine spune:
Sinzi, s-au anuntat la PRINZ duminica...deci sint pe baricade. Clar imi trebuie reinforcements (parintii mei) si anestezic (am un Brunello pe care tot am zis ca il beau la o ocazie, dar cred ca ma resfat pre-apocalipsa)
Andreea, superbe poze...si mie mi-e dor de cind erau mici.
Vreau sa va spun ca vocea lui Nick a coborit vreo citeva octave bune...nu il mai recunosc cind raspunde la telefon. E mai bariton ca sotul Doar cind se hlizeste (destul de des) mai are momente cind i se "ascute" glasul.
Anamaria
philip spune:
sanzi, ala e frumosul casei, nu Nick, uita-te la poze cu atentie da, asa e tuns, l-am aranjat eu la spate dar nu ma lasa sotul sa-l tund mai mult.
anamaria, ma strange in spate cand ma gandesc ca vor fi si mai mari decat sunt acum...
miereamara spune:
Anamaria good luck si nervi tari! Ti-am dat accept
Philip da' cum se afce ca numai acolo era zapada? Sunteti niste frumosi, m-am uitat si pe celelalte poze.
Sinzi de abia asteptam sa va vedem, o sa plecam pe la 8 de aici, ajungem la 12-1. O sa fie scurta tare vizita, a doua zi plecam la pranz ca sa avem timp sa ne pregatim pt servici si gradinita.
Lui A. ii iese o maseluta si azi noapte am avut show, sper sa ii treaca pana sambata, daca nu, reeditam plimbarile sub clar de luna in jurul piscinei voastre Sinzi
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator