Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 15
rodyka spune:
noapte buna, delfinariu. parca m-as culca si eu mai devreme azi...![]()
carla, maine o sa vad pozele cu raffaello, nu? tre sa fac si eu intr-o zi... 
Isa 2011
delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
bumblebee spune:
Buna dimi!
Sara Maria de maurice 
Bianca Maria de michelle1981
Sara Elena de danuta-bel 
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!
bumblebee spune:
liinca, sa-ti spun cum e la micul dejun -zilnic-. Ma trezesc, bag 2 pahare de apa plata, o spirulina si un elevit, ma duc, imi alaptez pustiul, dup-aia mai dau o raita in bucatarie si sigur bag 1-2 fructe (portocala, para, rar si banana-din cauza constpatiei), dupa care vin si stau cu piciul. La un moment dat adoarme, de cele mai multe ori ma bag inapoi in pat, chiar daca de cele mai multe ori numai pt 30 min, dup-aia ma bag la un bol de cereale, de regula mai scap si la cativa biscuiti
.
La pranz, cam ce am gatit inainte cu o zi. Din pacate, de multe ori sar peste pranz. Deci pap asa, ori o ciorbita, un gratar, ori 2 oua fierte, 1-2 cartofi mari, fierti, in coaja...
Cina: in principal ne axam pe gratare (peste/pui), insotite de salate (noi nu combinam amidonoase cu carne), dar uneori facem o pasta cu suc de rosii, un orez cu o salata, un cartof cu o salata, depinde si cum stam cu proviziile, dar salata nu lipseste niciodata.
Intre mese, parca-s batuta-n cap, bag dulce, nu mult cantitativ, dar oricum prea mult! Devorez cam orice fruct imi "sta in cale"
. De azi voi incerca sa inlocuiesc dulcele cu compot de visine/cirese, ca de-odata nu pot renunta la "gustari"
.
In w/e, avem dezlegare la mancat mai nasol, gen lasagna, pizza, din astea mai interzise.
Deci de Monti... la mine nu prea se regasesc principiile lui.
Nu mananc mult de fel, ca asta-i felul meu, dar clar ar fi mai bine pt mine sa mai renunt la dulciurile astea, sau de fapt la noi in casa e o vorba, exista dulciuri si ciocolata, noi mancam ciocolata de spargem
.
Alina
Mamica fericita de
Luna 5
Primul meu Craciun!
ooana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui katalina
OANA,www.lacopii.ro/suport-cadita-ergonomic-flipper-ok-baby.html" target="_blank">asta SAU www.lacopii.ro/suport-ergonomic-cadita-copii-flipper-evolution-ok-baby.html" target="_blank">ASTA eu l-am comandat pe primul, e putin mai mare ca diametru, sa incapa si mai tirziu. ![]() noapte buna delfinariu. Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998) |
merci

e o idee tare buna...o sa luam si noi unul dupa ce renuntam la cadita
si vad ca o sa ii fie bun un timp mai indelungat...parca pana la 15 kg

Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a
08.07.2010" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
bumblebee spune:
Am vazut un scump! Pe Matei!
Alina
Mamica fericita de
Luna 5
Primul meu Craciun!
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tina_80 Racusor, nu mai stiu unde am citit sau auzit cica olita tb sa fie cat mai simpla sa nu-i atraga la joaca ci la "lucruri serioase" |
asa imi spusese si mie o mamica

dar stiu si cazul in care pustiul iubeste olita FP care canta cand face pisu

Oana, vreau si eu bona ta! ![]() Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 Sarbatori fericite! |
daca o gaseste Paula dupa ce sta la mine cateva luni ti-o trimit si tie

pentru cele care mai au timp de seriale, va recomand Prison Break, il gasiti si pe vplay, e cel mai tare serial ever pe care l-am vazut...si eu si Marius nu ne puteam dezlipii de calculator

08.07.2010" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
ooana spune:
am si uitat sa va spun "Buna dimineata!" 
si sa uram sarbatoritilor zilei de azi La Multi Ani!
Sara Maria
Bianca Maria
Sara Elena
sa cresteti mari, sa fiti frumosi si sa aveti o viata plina de bucurii! 

Noi 2
ooana spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Am vazut un scump! Pe Matei! Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010Luna 5 Primul meu Craciun! |

legat de DIETA...eu am o singura dorinta sa renunt la dulciuri si sa le inlocuiesc cu fructe...pun pariu ca 2 kg/luna dau jos numai asa fara alt efort
si cum zicea CRIS pana la cheful de 8 Martie vreau sa slabesc 4kg...sa ajung sa vad la cantar 59

Noi 2
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Buna dimi! Sara Maria de maurice ![]() Bianca Maria de michelle1981![]() Sara Elena de danuta-bel ![]() Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010Luna 5 Primul meu Craciun! |
La multi ani si din partea noastra! Sa cresteti mari si sanatosi!

Sarbatori fericite!
crispro spune:
La multi ani Sara de MAurice, Bianca de Michelle si Sara de Danuta-bel!!! Sa cresteti mari si sanatoase, fetite frumoase!
Tu, la mine cantarul arata aiurea... adica acum 2 zile dimineata la trezire aveam 67.2, azi am 65.5... diferenta mare si ireala. Daca diseara mananc ca sparta, maine iar am 67. Daca nu mananc am 66. Degeaba fac io greva foamei seara, ca sa imi arate putin cantarul dimineata, ca tot grasuna sunt... mai am de muncit mult.
Copilul asta e minune... inca doarme. L-am culcat la 8, trezit la 6 pt papa, iar somnic...
Oana, ce scump e Matei! Iar costumasul lui de REV e bestial!!!
Of, iar se dau mesele peste cap... ma duc sa il pandesc... ca acum nu doarme adanc, si daca ma fatai de 2 ori, se trezeste. Aici ma mosteneste pe mine. io ma trezesc la orice miscare, sunet, din vecini...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex