BV BLUE_NIGHT, ABRAMBURIKA, ROXX!HAI RELUSHA!(160)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Buna dimneata! La amiaz...
Am avut o noapte furtunoasa.In burtica mea a fost un adevarat spectacol.
Am citit, deci:

Hai Zumzu!
Hai Relusha!
Hai Kitzy!
Sa nasteti usor si repede buburuze sanatoase! Va asteptam cu vesti!

Danina ce fete frumoase ai tu!
Ralu ma bucur ca esti acasa. Natalia e o scumpa
Sherbi ce mamica draguta!
Mirela soacra cu trei nurori. Incredibili copii ai. Cel care sta pe piciorul tau in poza, cred ca Robi dc am retinut e mortal ce frumos zambeste. Vlad pare super atasat de ei.

Mismsj despre sani ce sa-ti spun...sunt maro inchis mai mult de jumatate. Mi-au si crescut f mult in sarcina dar au toate modificarile posibile. Sunt curioasa daca isi vor reveni si cum vor fi dupa. Sper ca nu chiar un dezastru
Lucia eu nici nu ma gandisem la clisma pana acum. Dar daca se poate vreau sa-mi faca. Mica daria si mie mi-e groaza sa stau cu fundul la asistente fiind in aceeasi situatie ca si tine dar mai bine asa. Stiu ca o sa se intample multe lucruri necontrolable de mine. Macar cele pe care le pot evita sa le evit. Sper sa se faca aici la noi ca nu am auzit inca. Voi intreba.
Doloresbine ca esti acasa. Nu e bine delocca te tot ingrijorezi. O sa-ti raspunda doctorul. Tare grea sarcina ai avut....
Bebect imi inchipui ce greu a fost la nastere naturala de copil de 4 kg. Bravo mamica. Te inteleg ca ai alege acum alta metoda
Dangabriela incredibil, cum sa se desurubeze? Asa ma enerveaza cand se intampla chestii ciudate si suntem tratati ca si niste robotei. Suntem oameni! Simtim, respiram, traim! Mie nu mi se pare comic
Patricia sper sa ia repede fetita in greutate si sa poti pleca acasa! Cred ca te-ai saturat de spital. Sotul tau e tot cu tine la Brasov?
Mirelatu ramai singurica cu doi pitici?Multa bafta! Sper sa ti se vindece repede operatia.
Lorich in cateva zile gata? Mamica a doua oara? Doamne ajuta! Dupa cum te vad ai emotii....
Aditza draga, eu am livret de familie. Cred ca toata lumea trebuie sa aiba. Stiu ca apus Roxx in mail ceva de acte si pe prima pagina mai exista ceva indrumar despre alocatii. Poate te-ar ajuta dc ti-ar raspunde cineva din zona ta. Nu vrei sa-l lasi pe tati in ceata, nu?
Gabi drum bun! Sa vii cu vesti bune!

37 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Apoi, pana am postat eu Bebelusi merge acasa Ma bucur pt voi Patricia!
Bebect ai scapat de moderator! Yupiiiiiii!

37 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Multumesc Mayane !

37+ cu Sara Maria

Mergi la inceput

Si ce e foarte important, pentru curajoasele, fericitele si frumoasele mamici, precum si pentru puiutii lor:
FELICITARI!

FELICITARI, BLUE_NIGHT!!! PRIMA MAMICA DIN 2011!!!
BINE AI VENIT, DIANA!!!

FELICITARI, ABRAMBURIKA!!!
BINE AI VENIT, GABRIELE!!!

FELICITARI, DRAGA ROXX!!!
CATALINA-VICTORIA, BINE AI VENIT!!!

Abia astept sa ne spuneti si noua cum a fost si prin ce ati trecut! Din mesajele transmise nu cred ca v-a fost usor la niciuna dar ati ttecut cu bine peste tot! Inca un pic si sunteti acasa
Imi pare rau ca nu am fost activa la galerie! Dar ma revansez...promit!

37 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

buna buburuze
am vizionat bebeii scumpim-am emotionat tare la motaneii tai Mirelasunt absolut superbi toti trei bauietii tai..esti o mamica mega fericita
Bebelu..ce sa mai zic de printesa tae dulcica foc
toti bebelusii nostri sunt superbi de faptca si mamicile lor

Angie +36

bebe jucaus

amr 16 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

off topic dar.....

La o petercere, sotul gelos pe consoarta sa care gasea replici pline de duh tot timpul, ii zice:
#8722; Draga mea, daca tot esti atat de spirituala, poti sa-mi spui ceva sa ma incante si sa ma intristeze in acelasi timp?
#8722; Cu placere, dragul meu: ai cea mai mare scula dintre toti prietenii tai!

35+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andry n-ai idee cate emotii am, mama-mama!!! Incerc sa mai uit de ele, dar e greu, cam asa e firea mea

Despre clisma chiar azi am vb cu dr. mea, mi-a spus ceva ce mi s-a parut super de bun simt- cica daca in ultimele ore (ea a zis 24) am fost la wc nu-mi face, daca nu, imi face; mi se pare normal asa. Plus ca tot dr. asta ii explicase unei prietene ca si daca se intampla vreo "nefacuta", de aia exista tavita aia sub masa, nu e ceva nou pt ei, nu e rusine, toarna imediat substanta de aia dezinfecttanta, nu s econcentreaza nimeni la de astea. Daaar...cica, cand se declanseaza travaliul exista arderi super intense si asta combinat cu faptul ca bebe apasa acolo...de obicei rezolvi astea inainte s apelci la spital. Imi amintesc ca la Robert, dupa ce s-a eliminat dopul, cred ca am fost d evreo 6 ori la wc, cum ziceam mai sunt si emotiva.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Bebect nu vrei sa ti activezi PM??

35+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui luciact

off topic dar.....

La o petercere, sotul gelos pe consoarta sa care gasea replici pline de duh tot timpul, ii zice:
#8722; Draga mea, daca tot esti atat de spirituala, poti sa-mi spui ceva sa ma incante si sa ma intristeze in acelasi timp?
#8722; Cu placere, dragul meu: ai cea mai mare scula dintre toti prietenii tai!

35+ Eva Maria

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

BRAVO ROXX!FELICITARI MAMICA!

BINE AI VENIT MINIPRINTESUCA DE CATALINA-VICTORIA!SA FI SANATAOASA,FRUMOASA SI FOARTE PAPACIOASA..
.DELOC COLICIOASA!!!!!!

Tunde 33 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput