Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***287***
Raspunsuri - Pagina 23
pisigri spune:
:))))) eu am visat ca ginecologul m-a sfatuit, la intrebarea "cum sa fac un copil cu sotu care nu vrea?", sa gauresc prezervativele :)))
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Pisik06 spune:
Hello!
V-am cetit toata ziua da nu am avut dispozitie sa scriu. M-am ingrijorat de Ada, noroc ca m-am conversat si sms-it cu Monica si mi-a mai venit inima la loc.
Despre AYLA nu vreau sa comentez foarte multe. Mi se pare insa un pic ciudat sa spunem ca e cea mai diferita in realitatea decat pe forum, avand in vedere ca nimeni nu o cunoaste in realitate. Eu am vorbit de cateva ori cu ea la telefon, si totusi tot nu as putea spune cum este. Mai mult nu comentez.
Despre bb2, eu ca si cuscra. Pana acum imi era teama, acum sunt deschisa ideii. Daca ma pui insa sa iti zic de ce habar nu am, uite asa
, ma arunc cu capul inainte si vad eu ce o iesi. oricum, la ce antecedente medicale avem noi, trebuie sa ne iubeasca tare Doamne Doamne ca sa ne mai dea o sansa![]()
Noi am fost toti 3 la zapada si a fost suuuuper
S-a tavalit Ana prin zapada, a ras, a tras singura sania si daca indrazneai sa o ajuti tipa tare "nu nu, Ana Ana"
, a fost un deliciu. A fost o seara binemeritata dupa o zi cam grea, plina de crizute, serii de urlete si f putin somn. Iar avem probleme cu somnul de pranz
si din ce aud de la ea din camera si cu cel de seara. Of, si eu care speram ca s-a rezolvat
Mami de minune mica
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Pe mine nu ma preocupa chestia cu neglijatul - pentru ca eu nu il vad ca pe neglijat - ci argumentul ala cu impartitul blabla. Aici sint de acord ca exista oameni cu 1,2,n frati care sint egoisti si rautaciosi dupa cum exista oameni singuri la parinti care sint exemple de generozitate. Cred insa ca, cu cit esti "nevoit" sa imparti totul (de la mincare si spatiu vital la pat si jucarii), inclusiv atentia, cu mai multe persoane, cu atit vei deveni mai adaptabil, mai tolerant, mai capabil sa "deal with" situatii mai multe si mai diferite, si va deveni mai putin probabil sa te simti buricul pamintului. Atitudine care (asta cu buricul) este total nociva si aducatoare doar de dezamagire si suferinta. Iar impartitul asta in sinul familiei este o chestie naturala, mai naturala decit impartitul cu strainii. Argumentul cu "cine stie ce se poate intimpla" este dezgustator, execrabil si mizerabil. If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Ma rog, io vedeam alta parte a impartitului. Ca nu esti buricul pamantului ti-o va arata viata zi de zi, nu ai nevoie de frati pt asta. Dar sentimentul ala ca ai primit o ciocolata si-ti sta in gat daca nu ii dai si fratelui o bucata sau ca sterpeliti haine una de la alta sau ca faceti front comun in fata parintilor (ex. "cine a spart vaza?" fluierat de amandoua partile).
Eu nu m-am inteles bine cu sora-mea decat prin adolescenta. Pana atunci am fost intr-o permanenta competitie. Ne-am caftit, ne-am balacarit, ne-am certat... si cand venea vorba de tampenii nici una nu o dadea in gat pe cealalta, ai mei erau chiar impresionati si ne lasau nepedepsite din cauza asta. Si, mai ales, discutiile din pat, seara, inainte de culcare, cand ea imi povestea ce s-a mai intamplat la ea in clasa si viceversa. Si verile petrecute la tara cu copiii din vecini.
La noi eu sunt aia "rea", aia distanta, aia care uita sa sune, mai ales de cand am copil. Ea e mai atenta, mai afectuoasa. Stiu ca daca vreodata raman in sant sora-mea vine sa ma salveze.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Anaan spune:
Hai sa raspund si eu la intrebarea cu bb2. Eu mi-l doresc, H. nu prea, nu zice el transant ca nu, dar nici nu da pe dinafara de fericire la gandul unei asemenea perspective. Stiu si ce il face sa fie asa, dincolo de gandul la dificultatile inerente, si de aceea nici nu il acuz: frica de eventuale probleme de natura medicala. De altfel, asta este si motivul pentru care ezit si eu sa-mi pun dorinta in practica. La noi nu e o teama nedefinita, ci experienta nefericita a primei gravidante care si-a pus inevitabil amprenta asupra noastra.
Teoria referitoare la copilul singur la parinti care nu-si doreste frati pentru propriul copil nu se verifica in cazul meu: eu tocmai pentru ca am fost copil unic mi-as dori ca Andrei sa aiba frati. La fel, v-as contrazice in privinta temerii ca nu am putea iubi al doilea copil la fel de mult sau ca am ajunge sa nu-l mai iubim la fel de mult pe primul: cred ca totul tine de capacitatea noastra de a iubi. O mama care isi iubeste cu intensitate primul copil inseamna, din punctul meu de vedere, ca e capabila de o dragoste profunda, care nu se va transforma intr-o peltea diluata in momentul in care se va imparti la doi sau trei sau patru. Poate vor scadea rabdarea, atentia, dar iubirea nu cred. Permiteti-mi sa fiu o idealista!
![]()
Ilinca_M. spune:
Tufete, sa stati pe baricade, ca imediat apare novus!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever