Fluturasi de martie-aprilie2011(110)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Un an nou fericit, dragele mele burticute si sa dea Domnul sa stea bebeii nostri pana la termen, sa nastem usor si sa fim cu totii sanatosi, ca asta este cel mai important!

Yasmi si baie placuta!

Eu am arsuri, nu dorm noaptea, ma dor oasele, ma umflu, ce sa va mai zic, vai de mine, dar trec toate, nu vrea sa ma gandesc decat la minunantul moment in care il voi tine pe bebe in brate.

Clisma?????????????? O, Doamne, tragic , nici nu vreau sa ma gandesc.De ce e nevoie sa iti faca? Vineri vreau si eu sa merg la dr sa vedem ce face bebe. Oricum e foarte vioi.

Mai am un capitol de citit 109, sper sa mai am si chef.

tuturor, fara exceptie.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 31 Rares Andrei

Mergi la inceput

Mi-am schimbat si eu semnatura!

Happiness ma bucur din suflet ca sunteti bine!

Cami, Lalely multa sanatate va doresc, sa va treaca raceala!

Madutza si eu am analizat ce mancam si am constatat ca arsuri groaznice de la cozonac!

Miki iti trimit pm !

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 31 Rares Andrei

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Clisma?????????????? O, Doamne, tragic , nici nu vreau sa ma gandesc.De ce e nevoie sa iti faca? Vineri vreau si eu sa merg la dr sa vedem ce face bebe. Oricum e foarte vioi.

Ca sa nu facem vreun...cadou pe masa de nasteri / operatie. Anestezia relaxeaza si intestinele si inhiba reflexul de a pastra fecalele in colon.

O prietena care are baietel de 2 luni a evitat clisma consumand doar lichide cu vreo 2 zile inainte de operatie. Insa nu stiu daca se merita. Avand in vedere ca dupa nasterea prin cezariana iarasi nu pti consuma alimente solide din primele zile, etc....nu stiu.

Vestea buna e ca cica ne-o putem face si noi acasa - exista kit de la farmacii. Doar ca eu ma intreb daca ne crede personalul din spital si daca nu m-as alege cu o clisma dubla.

30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ufff andreea.... sa mai treaca din discomforturi....

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan33

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna seara burtici
am pus si eu cateva pozici cu burtoiul meu sa vedeti cat e de mare,parca ar trebui sa nasc acuma e greuuuuu,abia car burtocul
http://community.webshots.com/album/579396653sfVkDm?vhost=community&vhost=community

care dintre voi a luat pastile de calciu+D3? va intreb fiindca de cand am inceput sa i-au a inceput sa ma doara burta foarte rau si mai ales spatele,asa ca am intrerupt,de 2 zile nu mai i-au ca mii frica.durerea nu imi trece nici macar cu no-spa poate am facut vreo prostie

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benjamin (23.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Aaaa, pai n-am nimic impotriva clismei. Am facut si eu o data, cand m-am operat de hernie. Nu-i mare lucru, eram doar curioasa daca se face.

in sapt 25 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

feteleeeeeeeeeeeee

eu sunt iar racitaaaaaaaa
am voie sa iau STODAL???????? ADICA SIROPUL DE TUSE NATURIST?

IMI E ATAT DE FRICA SA NU DAU FETEI DE NUMAAAAAAAAAAAAAA
OFFFFFFFFFFFFFFFFF

sincer nu stiu cand si cum
la antonia nu am fost deloc racitaaaaaaaaaa
si acu sunt varzaaaaaaaaa
\am o tuse oribilaaaaaaaaaaaa

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 26+ PETRA ADRIANA

cami,cand am si eu tuse,imi fac rapid 2-3 lingurite cu miere de albine cu un sfert de lamaie stoarsa si amestec bine bine,apoi mananc asa de cateva ori si imi trece.insanatosire grabnica

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benjamin (23.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

inainte de cezariana nu se face clisma din cate stiu eu..eu nu am facut...iti zice doar sa nu mananci inainte cu o zi de operatie nimic aiurea si dupa ora 00:00 nimic pana la operatie..dupa operatie esti la terapie intensiva pana a doua zi si nu mananci nimic oricum..apoi ai voie pire si supa pasata..multe lichide..si incet incet mancarea normala pe care ai voie sa o mananci cat timp alaptezi..adica de evitat tot ce ii poate provoca bebelusului gaze sau un gust diferit laptelui (usturoi, ceapa..altele)
in ziua cand sunteti mutate de la TI este bine sa faceti kk..poate va ajutati si cu supozitor sau ceva..asta pt k nu este bine sa tineti prea mult ca sa nu va fostati si ca sa vada dr ca totul este in regula cu organismul vostru..

fratele meu a avut dubla circulara in jurul gatului cand s-a nascut..si dupa un travaliu de 5 zile a nascut mama un copil mov care a plans dupa 15 minute..

cazul meu..circulara dubla stransa..care ar fi suferit daca as fi incercat sa nasc normal..cand am ajuns in spital pt cezariana aveam contractii nedureroase si col sters..a zis dr ca oricum as fi nascut pe 12 martie chiar daca eram cu 2 sapt inainte de termen..

ici

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 26+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ufff andreea.... sa mai treaca din discomforturi....

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan33

AMR 7 s !!!

Sa dea Domnul, desi nu cred ca se intrezareste vreo speranta, dar nu mai este mult , sunt pe ultima suta de metri, ma incurajez eu.

Clisma se face si la nasterea naturala?????? OFff Doamne, eu nu am stat niciodata in spital, ma gandesc cu groaza , va spun sincer, intotdeauna am avut oroare de spitale si de doctori

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

mai fetelor, daca tot se discuta subiecte intime ma bag si eu si va rog sa nu radeti, dar la intrebarile urmatoare chiar nu stiu raspunsul!

1. la clisma cum se procedeaza? iti dau tie kit ul si te descurci singura intr-o intimitate a ta sau ti-o fac ei?

2. in caz de nastere naturala, daca nu se rupe apa, cum ti-o rup ei?

3. procedura de dilatare normala a colului am inteles ca e dureroasa. cum decurge? ca la un control normal doar ca...trag de el?

4. am tot citit povesti despre nasterea naturala si fetele ziceau ca in momentul expulziei le suiau pe "capra". ce e "capra" asta? ca nu cred ca e capra de la orele de sport din scoala. la expulzie nu stai pe scaunul ginecologic normal?

cam atat...multumesc anticipat

s 26, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput