Fluturasi de martie-aprilie2011(110)
Raspunsuri - Pagina 5
strumphitza spune:
Buna seara burticute!
Avea sa va spun buna dimineata ca abia m-am trezit din a 2 a tura de nani nu stiu de ce atata nani pe mine zilele astea , o fi un puseu de crestere de-a lu` mami , nu de-a bubulinei
Ce bine e sa dormi, uitasem cat de bine e sa dormi la pranz, ca ma temeam ca nu o sa dorm noaptea dupa si de aia evitam sa dorm cat d eputin de pranz, dar ieri si azi am dormit foarte bine de pranz, azi un pic mai putin bine ca si-a gasit Nick sa aspire in living si dormitorul unde dormeam eu e deasupra livingului si se aude chit ca el a crezut ca nu , da ce stiu barbatii el mandru nevoie mare cand am coborat ca a dat cu aspiratorul si a aspirat acele de brad si ceva cenusa pe langa semineu nu putea sa lase pe maine, plus ca stia ca eu dorm deasupra
Vad ca iar vorbiti de kilograme si regim, pai se putea? dupa atatea bunataturi de sarbatori, acum la regim cu voi eu mai am multe si de aruncat nu le arunc ca e pacat si las` sa creasca fundu meu decat le-oi arunca ca doar am dat bani pe ele si am mai si muncit de mi-o iesit pe ochi
ina.click, mi-a placut cum ai spus ca zdupai prin casa, pai tu spui asta? cum asa? eu nu cred ca poti zdupai la 50 kile?
magnolia, sper sa poti sa te tii de regim si sa iti fie bine cu regimul fara dulce si zahar cat despre aplecat si sculat din pat hmm nu stiu ce sa iti spun, eu inca nu, ma misc ok, oi vedea mai incolo prin feb sau sf de ian cum o fi tu ai dpn apropriat de al meu nu ?
scrish, eu sunt sigura ca tu dupa 2 sapt maxim dupa ce nasti o sa ai abdomenul plat la loc , deci nu vad de ce te streszi acum cand acum ar trebui sa te bucuri de burtica si miscarile lui bebe Lucas
ailed, cozonaci mai am, 2 deci poti sa vii , da nu sa ma certi, sa papi cozonac si sa stam la o cafeluta
madutza, imi pare rau de puiul mic bolnavior, sper sa nu iti dea si tie multa sanatate si burtica ta e tare faina, eu una numa` as pupacio si nu , nu m-am mai plans dimineata de arsuri ca nu am mai avut nimic peste noapte, plus ca dimineata am mancat cozonac cu lapte si am fost super ok, deci tind sa cred ca ieri nu imi era rau de la cozonac, de la altceva dar nu-mi dau seama de la ce, dar descopar eu data viitoare
miki ai fost super tare cu trasnete si fulgere ce m-am prapadit de ras, asa duracel ai tu in casa ?
Cami, eu numai stodal am probat acu vreo 2 sapt cand incepusem sa tusesc si am luat doar de 2 ori si mi-a trecut, dar muguri de pin si altele nu iti recomand nici eu, doar daca e facut in casa , daca ai de la cineva de la munte. Sanatate si sper sa nu ii dai si Antoniei
Catank, cam rar dai pe la noi trebuie sa te revansezi cu multe pozici cu burtica sa vedem cum creste Ioana
_
Mind the Bump!28+Sophia Nicole
Happiness_4_us spune:
La multi ani cu sanatate si tot ce va doriti!
Yasmi si madutza, am vazut ca va duceti la eco sapt viit.
Eu am fost sapt trecuta, cand aveam 32s si 5zile si Maria avea 1913kg.
Bafta deci la eco!
Altfel, va pup pe toate cu mult drag iar ptr Cristi cel bolnavior, un sa treaca repede si sa nu ia si mami!
Mamica fluturasului Andrei si 32+ Maria
strumphitza spune:
Happiness doar atat ne spui despre tine si Maria? cam rara la vedere in ultima vreme, ma gandesc ca e prea bine la mami si de aia ce mai face Andrei? Cum ati petrecut de Revelion?
Va pup si sa mai vii pe la noi sa mai stam la o barfa mica
_
cami_antonia spune:
mai fetelor cred ca stodal voi lua
ceai de ceapa poate maine dimineata
deocamdata pun spirt la gat pe un prosop
dar mai aiurea e ca si antonia s-a trezit nervoasa
si nu stiu ce are
plange mai intr-unaaaaaaaa
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 26+ PETRA ADRIANA
cami_antonia spune:
mada sanatate lui cristi
sa se faca repede bine
strumph esti o scumpa ... suntem in trimestrul 3 si de aia apare somnul asta la greu ... si eu de cateva zile am o stare de somnolenta la greuuuuuuuu ...
eu maine intru in sapt 28 .... deci in luna a 7-aaaaaaaaaaaa .... yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 26+ PETRA ADRIANA
ina.click spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumphitza ina.click, mi-a placut cum ai spus ca zdupai prin casa, pai tu spui asta? cum asa? eu nu cred ca poti zdupai la 50 kile? |
55.6, pardon
Am aruncat un ochi la odiseea de ian-feb si am vazut ca din vreo 20 de mamici care au nascut deja doar 1 a nascut la 40 sapt, restul ...in medie 36-38.
Pana la urma cand nastem? Media unde e, la 40 sau 36?
30 +
strumphitza spune:
mai are rost sa va mai spun cat de duda e moasa mea?
nu stiu de cum naiba am nimerit eu la o asa aeriana ?
pai cand m-am vazut cu ea in decembrie mi-a spus ca ea nu lucreaza pana pe 4 ian ca aici asa au liber pana pe 4 ian si sa ma duc la doctorul meu de familie intre Craciun si Anul nou sa imi ia sange pentru testele de 28 sapt ajunsa la doctor sapt trecuta v-am spus ca se uita chioras la mine si nu mi-a luat sange ca ei nu se ocupa cu asa ceva si mi-a dat un formular sa ma duc in spital sa imi ia bun ajunsa la spital , la asistenta de acolo nu i-a trebuit formularul de la GP si mi-a facut alte formulare ca doar ma au in baza lor de date eu fiind inregistrata la acest spital ... si azi cine imi aduce formularele pentru testele de 28 sapt si mi le baga in usa ?? moasa mea aiurita neaparat sa o sun sau sa ma duc direct in spital sa o caut sapt ce vine sa ii spun cateva ca prea le incurca ...sau direct sa ma duc sa ii fac reclamatie ca m-am saturat de aiurita asta niciodata nu imi spune clar nimic, niciodata nu inteleg ca lumea ce trebuie sa fac , niciodata nu imi aduce ce trebuie la timpul potrivit .... le face numai sa fie facute , nu tine cont mai de nimic, cu o mica reclamatie o sa tina ea cont de mai multe in viitorul apropriat
_
bb_yasmi spune:
happy tare scumpa esti la vedere. voi ce mai faceti???
de abia astept sa vad cat are si dovlecelul meu.... sper sa imi spuna dr....eu ma astept sa aibe in jurul a 2 kg buburuza ta e perfect in grafic, nu??
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan33
AMR 7 s !!!
madutza_bra spune:
multumesc de urari.
yasmi, da imi paree si mie bine ca nu s-a crapat burta. De la inceputul sarcinii o tot dau cu crema si vad ca pana acum e totul ok, nici nu ma mai mannaca pielea, nici nu e fff intinsa, adik ar mai avea loc sa se intinda fara sa se crape. La fel a fost a fost si la Cristi, dar acum sa vedem cum evolueaza pana la sfarsit.
strumphi, imi pare bine ca nu ai mai avut arsuri. Eu de la cozonac am tot timpul.
miki multumesc
scrish, da avem niste minuni in burtica de care tb sa ne bucuram la maxim. Perioada sarcinii trece si apoi te vei gandi mereu cu nostalgie la burtica ..cu toate ca abia astept sa nasc
happiness, ma bucur ca ai trecut pe aici. sper ca A si-a revenit. Asa ma gandseam si eu ca ar trebui sa aiba bebelina, in jur de 2 kg. Nici Cristi nu a fost mare, si ma astept ca si buburuza sa fie la fel.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 33+ cuCatalina Ioana
AMR 6 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
sa va zic ca iarasi am mancat paine cu untura si usturoi si ceai???? daca ma auziti ca ma plang ca imi este rau iarasi sa scoateti bata la mine...o merit!!! aaaa si am terminat si tortuletul ala azi....
merg sa fac o baita cu spuma sa ma calmez cu poftele astea......
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan33
AMR 7 s !!!