Fluturasi de martie-aprilie2011(110)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

azi am intrat in luna a 7-aaaaaaaaaaaaaaaaaa

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 26+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

am pus si eu poze de azi..scuzati tinuta si dezastrul din jur

mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu

in sfarsit!!!! burtica micuta si finuta!!!

mie mi se pare ca a iesit mai mare burtica in poze data trecuta!!! acum pare asa micuta!!!

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan33

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

am si eu o dilema, ca nu mai retin de la prima sarcina
la 1 febr imi iau prenatalul pe toata luna. daca nasc prin 14-15 febr de ex imi raman 13 z de medical . asa atunci de 1 martie imi mai iau dferenta de 29 z . apoi din ziua urmatoare pot depune dosarul. asa este???

AMR 7 s !!!

eu nu prea inteleg intrebarea..iti raman 13 zile de postnatal vrei sa zici pe februarie..nu ? si cand termini postnatalul, adica la sfarsit de martie intri in CIC..si depui dosarul..
dar ce dosarul nu poate fi depus imediat ce nasti ? a, parca trebuiau sa treaca min de 42 zile postnatal si pe urma putea fi depus..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

am venit de la o plimbare mica din cartioer si pot sa ma laud ca avea sa lesin de vreo 3 ori ma tineam de toate gardurile si m-am asezat de vreo 4 ori pe cate o banca si cred ca am si contractii ca mi se strange burtica si ma doare , si nu numai contractii, ma doare toata partea de jos deasupra la fofo si pe parti , exct pe unde mi s-a crapat pielea si se fac vergeturile... nu stiu de la ce mi-e rau sau de la ce am contractii, de mancat am mancat normal si efort nu am facut de pe 31 dec, de dormit am dormit ca valiza-n gara si habar nu am de la ce sa fie... ma duc sa ma intind sus in dormitor in pat si poate apuc sa dorm vreo 2 ore , ca am un somn de zici ca nu-s dormita de o luna

_
Mind the Bump!28+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

miki problema e ca mie mi-a cazut dopul la Maria chiar cu o zi inainte sa nasc asha ca shtiu cum arata

scurgerea am avut-o azi noapte..nu mult...dar era gelatinoasa,nu cremoasa..uff cate detalii dau si avea o culoare ushor galbui verzuie deci altceva,ma gandesc de la ce sa fi fost..dc vrei sa-ti explic mai clar intra pe mess id ana_xena,ca aici imi e ca provoc greata si panica

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s30 cum creste Alex

AMR 10s!!!!
Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

am pus si eu poze de azi..scuzati tinuta si dezastrul din jur

in sfarsit!!!! burtica micuta si finuta!!!

mie mi se pare ca a iesit mai mare burtica in poze data trecuta!!! acum pare asa micuta!!!

AMR 7 s !!!

e, chiar mica nu e dar sincer nu ma plang..inca sunt f activa si nu ma incomodeaza la nimic
e la fel ca data trecuta..a stagnat..desi eu am mancat ca un purcelus in ajun..numai bun de taiere si inca ma mai lupt cu ce mai am prin frigider de terminat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

VISS AM TRIMIS COLETUL ... in doua zile ajunge

fetelor noi botezul antoniei l-am facut cu f multe persoane
de data aceasta vom face mai in familie
dar si asa vom fi cred ca in jur de 50 de persoane
noi facem mereu duminica
dar nu noaptea
mi se pare greu sa tii un botez o noapte intreaga
incepem la pranz si terminam pe la 11-12 noaptea

eu am primit invitatie de la magazinul Z
CA AU REDUCRI LA JUMATE DIN PRET
sunt super fericitaaaaaaaaa
voi merge sapt viitoareeeeeeeeeee sa iau cate ceva pt antonia
si poate si pt bebe micccccccccccc

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 26+ PETRA ADRIANA

si eu am primit!!!abia ashtept sa ma duc 50% reduceri!!!

AMR 10s!!!!
Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

da miki aia era intrebarea daca nasc mai repede ramane diferenta de zile pe care le scad din alea 42 si pe martie mai iau doar restul de zile (diferenta ramasa pana la 42)

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

miki problema e ca mie mi-a cazut dopul la Maria chiar cu o zi inainte sa nasc asha ca shtiu cum arata

scurgerea am avut-o azi noapte..nu mult...dar era gelatinoasa,nu cremoasa..uff cate detalii dau si avea o culoare ushor galbui verzuie deci altceva,ma gandesc de la ce sa fi fost..dc vrei sa-ti explic mai clar intra pe mess id ana_xena,ca aici imi e ca provoc greata si panica

AMR 10s!!!!
Maria,povestea nashterii

Maria in culori

eee, lasa ca nu suntem gretoase. eu din pacate nu stiu cum arata ca nu l-am pierdut..d'asta ma dadeam si eu cu parerea eu sper sa nu fie totusi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

AMR 10s!!!!
Maria,povestea nashterii

Maria in culori

anaxena asa o mai am si eu de ceva timp. ba apare ba dispare. eu nu m-am gandit ca ar fi dopul ca nu stiu cum arata....

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput