Fluturasi de martie-aprilie2011(110)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

scrish eu pana acum nu shtiu din ce motiv ,nu puteam vedea pozele tale..ce ciudat e ca iti inchipui pe cineva intr-un fel si cand il/o vezi ai un shoc...asha am avut eu acum..un shoc super pozitiv..esti foarte frumoasa si burtica e mica

poate-mi fac si eu poze azi sa vedetzi buteliutza

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s30 cum creste Alex

AMR 10s!!!!
Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

VISS ai PM

DAAAAAAAAAAAAA .... si eu imi voi lua lama noua cu mine chiar daca merg la particular .... sufar de igiena

eu dupa rahie m-am simtit horor ... la o alta operatieeeeeee
daca as face cezariana nu stiu ce as alege
epidurala mi-a prins f bine

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 26+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

simo, yasmi si va multumesc, azi chiar ma simt mai bine, cred ca de la tricoul colorat

anaxena ma bucur ca ai reusit sa imi vezi pozele si mai mult, ca ai avut o surpriza placuta eu iti trimisesem mai demult un mesaj cu contul, chiar cand l-am facut! astept si pozele tale ca sa trec si eu la o runda de laudat

madutza vai, mie mi se pare super iesit buricul, dar cred ca e si de la noutate, sunt convinsa ca pana la sfarsitul sarcinii o sa fie zdravan in afara

happiness depinde cand ai facut ultima eco. mie imi facea ea programarile, mi-a facut si la 20 de sapt si la 24, momentan nu am nici una la orizont, presupun ca data viitoare cand merg la control o sa imi spuna sa facem programare pentru 32 de sapt. asa am facut si cu controalele, am totul programat pana in aprilie, mi-a zis sa ma duc jos la receptie si sa imi faca programarile fata de acolo din 3 in 3 saptamani. eu zic ca daca ai vreo nelamurire sa ii dai un tlf si sa o intrebi, dar cel putin cu mine nu pare adepta unor ecografii foarte dese, eu am facut pana acum 3 eco serioase, in care sa-l masoare pe bebe, la 12 sapt, la 20 si la 24

s 26, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

buun...am papat si gustarea intre timp adiq un mar si acum am papat pranzul: 2 cartofi fiertzi cu un pic de branzica de vaca dietetica facute piure ,2 cremwursti ca nu avea la alimentara piept de pui si un ardei (piureul l-am impartit cu Maria)..ma declar plina si pana diseara mai am voie sa pap atateaaaa..si la pranz nu mi=am papat portocala care sper sa aibe si ea loc sa nu mi se faca foame asha repede

tre sa bag pishcotzica la nani...sper sa nu dureze mult
maine poate trec sa-mi iau cantarul de alimente,am unul de la ikea,dar e la salon...ca sa-mi fie mai ushor sa cantaresc totul

aaa am baut si o canoie de ceai de gravide si am facut ceva pipi azi

apropo shtiu sigur ca cineva,impresia mea e ca simona,dar poate ma inshel zicea de o scurgere gen dop gelatinos la un moment dat...nu de alta dar azi m-am trezit cu o scurgere gelatinoasa,nu multa dar avea si culoarea specifica...acum ma verific din ora-n ora...oare de la ce sa fi fost?

AMR 10s!!!!
Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

LA MULTI ANI BURTICUTE!. Noul an sa va aduca multa sanatate si bucurie si bebici sanatosi si cuminti!
Tocmai am venit de la dr. de fam.Am luat concediul prenatal , in fiecare luna va trebui sa ma duc sa iau concediul prenatal si sa-l duc la contabila. Concediul este pana in 8 mai.
M-am uitat ca tot vb de buric si vene proeminente, diverse. Si la mine zona buricului este mai proeminenta, din ce in mai proeminenta, incep sa seaman cu un balonas. Iar vene mai proeminente pe burta si sani am de vreo luna jumate sau chiar mai mult, dar de asta nu m-am alarmat pt ca toate verisoarele mele au avut asa si dupa ce nu au mai alaptat s-au retras. Grijile mele suntsanatatea bebelului, vergeturile si cariile la mine.Astea ar fi iremediabile. Dar acuma daca asta va fi pretul ce trebuie sa-l platesc, fie, se merita pentru un copilas .

Feli cu Miriam in burtica 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

si eu am culcat buburuza...si ca de obicei am adormit eu inantea ei.... si acum pap ceva dulce.....de maine incep si eu sa pap k lumea si sanatos

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan33

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

poate-mi fac si eu poze azi sa vedetzi buteliutza

AMR 10s!!!!
Maria,povestea nashterii

Maria in culori

le asteptam....

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Mai, voi cum va faceti poze singure incat sa incapeti cu tot cu burtica?

Eu incerc aici dar...nu prea ies bine.

30 +

Mergi la inceput

ina in oglinda.

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Madutza

Scrish eu nu vad pozele tale,ai alt nickname la poze?
Vorbiti despre nasteri,eu voi naste prin cezariana si deja ma ia cu emotii chiar daca stiu cum e si m-am recuperat destul de usor .Eu am facut anestezie epidurala ,nu am avut probleme cu durerile de cap sau de spate iar a doua zi m-am ridicat din pat ,pe bebe mi la adus a treia zi la sin atunci a venit si lapticul.
La control momentan merg la 1 luna dar dupa 30 s o sa merg la 2 saptamani apoi la 1 saptamana,de nastere normala dupa ceza nici nu intra in discutii deoarece e destul de riscant .
Noi botezul l-am facut duminica si mie mi se pare obositor sa stai toata nopatea la petrecere asa ca si de data aceasta probabil tot duminica al vom fixa .M-am gandit la ceva de genul; ora 14 la biserica ,apoi la restaurant si pana la ora 12-2 noaptea e suficient,oricum vom fi doar familia si prietenii apropiati.

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 25s

Mergi la inceput