Pufii veseli de 2010 au inceput petrecerea! (191)
Raspunsuri - Pagina 4
larisel spune:
Trecerea treptata de la un lp la altul se face doar cand schimbi tipul de lapte aka firma, dar daca e acelashi producator nu e cazul (cel putzin asha mi-a zis pediatra noastra).
nyny Si eu am simtzit o mare diferentza la nan junior fatza de nan 3, mai ales in privintza gustului (oribil... nu ca celalalt ar fi fost prea bun, dar asta e chiar nashpa). Nu cred ca de vina este consistentza, ci pur si simplu faptul ca bb a crescut si poate are nevoie de o cantitate mai mare. Si fetele mele papa parca mai mult lapte cantitativ, indiferent ca le dau lv sau lp (mai raman in lipsa de lv si mai bag nan junior din rezerva strategica) - 210-250 ml plus 1-2 masuri de cereale ajunge si la 270 ml.
blue_f Potzi incerca ceva mai puternic pana ajungi la stomatolog, gen ketonal sau aulin... doar ca ataca si stomacul, deci musai dupa masa...
simplicity Eu oricand ash citi/reciti cu placere (dar n-o fac niciodata ) literatura rusa mai veche, aka Dostoievski, Tolstoi, Ilf si Petrov etc.
blue_flower spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Uram si noi! Am si uitat de cand avem sarbatoritii de an. ========================== Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) ========================== |
LA MULTI ANI SARBATORITILOR!!!
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Cand aveti timp si daca doriti imi sugerati si mie o carte buna? Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Fericirea este ceea ce privirea ta da nastere in inima mea si zambetul tau in sufletul meu." |
Ai citit cele trei romane scrise de Stieg Larsson?
In engleza au alt titlu, da cautare pe google dupa Stieg Larsson.
blue_flower spune:
citat din mesajul lui larisel nyny Si eu am simtzit o mare diferentza la nan junior fatza de nan 3, mai ales in privintza gustului (oribil... nu ca celalalt ar fi fost prea bun, dar asta e chiar nashpa). Nu cred ca de vina este consistentza, ci pur si simplu faptul ca bb a crescut si poate are nevoie de o cantitate mai mare. Si fetele mele papa parca mai mult lapte cantitativ, indiferent ca le dau lv sau lp (mai raman in lipsa de lv si mai bag nan junior din rezerva strategica) - 210-250 ml plus 1-2 masuri de cereale ajunge si la 270 ml. blue_f Potzi incerca ceva mai puternic pana ajungi la stomatolog, gen ketonal sau aulin... doar ca ataca si stomacul, deci musai dupa masa... _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
Larisel, ce inseamna rezerva strategica? tu nu arunci cutia de LP dupa 3 sapt de la deschidere? Eu am aruncat multe cutii de lapte cand era Dani mic-mic, ca manca numai 30ml o data la cateva zile si nu terminam cutia in 3 sapt.
O sa incerc sa iau si alte pastile. Merci.
larisel spune:
De cand am trecut la lv am apucat sa cumpar doar 2 cutii de lp, una inceputa si inca in termenul de 3 saptamani, iar alta sigilata cu termen pana la anu'. Am ramas fara lv din cauza de "coada" de sarbatori, altfel ne luam masuri de sigurantza...
larisel spune:
citat din mesajul lui blue_flower O sa incerc sa iau si alte pastile. Merci. |
Luai algocalmin pastile? Mai eficiente sunt fiolele...
Lillo spune:
citat din mesajul lui simplicity Cand aveti timp si daca doriti imi sugerati si mie o carte buna? Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Fericirea este ceea ce privirea ta da nastere in inima mea si zambetul tau in sufletul meu." |
Depinde ce gen...
Eu am recitit Parfumul Patrick Suskind, Dragoste in vremea holerei- Marquez, Ispasire-Ian McEwan.
Mai usurele ptr neuronii mei obositi: Accidentul si Orasul cu salcami, Pe aripile vantului, Zece negrii mititei...
blue_flower spune:
citat din mesajul lui larisel De cand am trecut la lv am apucat sa cumpar doar 2 cutii de lp, una inceputa si inca in termenul de 3 saptamani, iar alta sigilata cu termen pana la anu'. Am ramas fara lv din cauza de "coada" de sarbatori, altfel ne luam masuri de sigurantza... _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
Tu ai intrebat pediatrul inainte sa treci pe LV? Ca eu am gasit informatii conform carora e bine sa dai LP la copii pana pe la 2 ani.
Si o alta intrebare adresata tuturor: ce vaccinuri optionale ati facut / intentionati sa faceti?
Lillo spune:
Bf eu ii fac doar vaccinul contra hepatitei A din cele optionale. I-l voi face la 1 an si jumatate si a doua doza la 2 ani.
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui blue_flower Si o alta intrebare adresata tuturor: ce vaccinuri optionale ati facut / intentionati sa faceti? [ |
BF...ma bag si eu ca musca...Eu, pt Iris am mers pe schema de vaccinare cu Infanrix.
Cu riscul de a-mi lua rosii, parerea mea este ca n-as vaccina copilul decat cu schema obligatorie(fara de care nu poate intra in colectivitate, cred), sau pentru boli mutilante, si/sau potential amenintatoare de viata.
Nu vad rostul vaccinului ROR, al vaccinului urlian, s.a.m.d.....sunt boli usoare, care lasa o imunitate solida.
L-as face copilului, insa, pe cel impotriva meningitei meningococice...
Imi este teama de vaccinuri, in general. Teama de reactia copilului la ele, de slabirea temporara a imunitatii, care li se datoreaza...de fel de fel de substante aiurea, cancerigene sau mai stiu eu ce, de adn-uri straine prezente in ele....si alte avioane.
Poate sunt..."luata prin fasole"...e doar o parere personala...
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4